10 Hal Anu Kalolobaan Agénsi Anjeun Anu Terus Ngabahayakeun Usaha Anjeun

iStock 000014047443XLeutik

Kamari, kuring resep ngalakukeun lokakarya sareng daerah Asosiasi Pembicara Nasional, Dipingpin ku Karl Ahlrichs. Pikeun panyatur umum, penting pisan pikeun ayana web anu saé sareng seuseueurna anu hadir kaget pisan mendakan sababaraha sela ageung dina stratégi na.

Kaseueuran ieu kusabab industri parantos robih pisan ... sareng kaseueuran agénsi henteu tetep jaga. Upami anjeun ngan saukur masang halaman wéb, éta ibarat muka toko di tengah tempat. Éta tiasa saé, tapi éta henteu bakal ngajantenkeun anjeun palanggan. Ieu 10 fitur anu agénsi anjeun kedah lebetkeun nalika ngembangkeun situs anjeun:

  1. System Management eusi - pikaseurieun pikeun agénsi pikeun nyandera klienna deui pikeun apdet sareng éditan nalika seueur sistem manajemen eusi anu saé. Sistem manajemén eusi ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan sareng ngédit situs anjeun sakumaha anu anjeun pikahoyong, upami anjeun hoyong. Agénsi anjeun kedah tiasa nerapkeun desain anjeun ngeunaan mesin téma sistem manajemen eusi anu mantep.
  2. Search Engine optimasi - upami agénsi anjeun henteu ngartos dasar optimasi mesin pencari, anjeun kedah milari agénsi énggal. Éta ibarat ngawangun situs anu henteu aya pondasi. Mesin pencari mangrupikeun buku telepon anu énggal ... upami anjeun henteu aya, tong ngarepkeun saha waé anu mendakan anjeun. Abdi ngadorong yén aranjeunna bahkan kedah tiasa ngabantosan anjeun kalayan ngaidentipikasi sababaraha kecap konci anu ditargét.
  3. Analytics - anjeun kedah ngagaduhan pamahaman dasar pikeun analytics sareng kumaha ningali halaman naon sareng eusi naon anu dikonsentrasi ku para pengunjung pikeun anjeun tiasa ningkatkeun situs anjeun kana waktos.
  4. Blogging sareng Video - blogging bakal nyayogikeun perusahaan anjeun sarana komunikasi berita, ngajawab patarosan anu sering ditaroskeun sareng ngabagi kasuksésan sareng prospek anjeun sareng klien ogé nyayogikeun aranjeunna cara nuturkeun, ngalangkungan langganan, sareng komunikasi salaku balesan. Eupan anjeun kedah disebarkeun dina unggal halaman. Pidéo bakal nambahan seueur situs anjeun - ngajantenkeun konsép anu sesah langkung gampang ogé nyayogikeun perkenalan anu hadé pikeun jalma-jalma anu aya di tukang perusahaan anjeun.
  5. kontak Bentuk - Henteu sadayana badé angkat telepon sareng nyauran anjeun, tapi aranjeunna sering nyerat anjeun ngalangkungan formulir kontak anjeun. Éta aman sareng éta saderhana. Aranjeunna bahkan henteu kedah program éta ... aranjeunna ngan saukur tiasa nyandak anjeun akun tukang ngawangun online,formstack , sareng anjeun bakal siap ngajalankeun!
  6. Optimasi Mobile - Situs anjeun kedah katingal saé dina alat sélulér. Éta saderhana ngembangkeun CSS sélulér (styleheet) anu ngamungkinkeun para pengunjung seluler pikeun ngajelajah situs anjeun, mendakan lokasi anjeun, atanapi pencét tautan pikeun ngadamel panggero telepon.
  7. Twitter - Agénsi anjeun kedah ngawangun latar anu narik pikeun halaman Twitter anjeun anu cocog sareng mérek situs anjeun. Éta ogé kedah ngahijikeun blog anjeun nganggo alat sapertos Twitterfeed pikeun sacara otomatis tweet apdet blog anjeun. Agénsi anjeun ogé kedah ngahijikeun twitter kana situs anjeun, boh ngalangkungan ikon sosial saderhana atanapi ku nunjukkeun kagiatan pangénggalna dina situs anjeun.
  8. Facebook - Agénsi anjeun ogé kedah nerapkeun mérek anjeun ka halaman Facebook khusus sareng ngahijikeun blog anjeun ngalangkungan panggunaan catetan atanapi Twitterfeed.
  9. badarat Kaca - Dirancang saé Panggilan-Ka-Aksi dina situs anjeun bakalan nyayogikeun jalan pikeun papacangan pikeun pengunjung anjeun sareng halaman badarat bakal ngajantenkeun aranjeunna janten palanggan. Agénsi anjeun kedah ngabahas pilihan sareng anjeun ngeunaan cara ngadorong unggal halaman halaman wéb anjeun - ngalangkungan demo, whitepaper, langkung seueur inpormasi, ebook, unduhan, uji coba, sareng sajabana anu ngempelkeun inpormasi kontak salaku imbalanna.
  10. surélék Marketing - Anu datang pikeun halaman wéb anjeun henteu siap siap ngagaleuh… sababaraha diantarana panginten hoyong caket sakedik sateuacan aranjeunna mutuskeun mésér. Buletin mingguan atanapi bulanan anu ngabahas inpormasi anu relevan sareng tepat waktuna tiasa ngan ukur trikna. Agénsi anjeun kedahna ngajantenkeun anjeun sareng ngajalankeun sareng email anu bermerek kalayan padet propaider ladén email, sapertos CircuPress. Eusi blog anjeun bahkan tiasa nyetir surélék sadidinten otomatis ngalangkungan sistemna janten anjeun henteu kedah login!

Sababaraha instansi tiasa ngadorong ngalakukeun sadayana padamelan ieu boh dina jero atanapi situs ... Abdi henteu paduli. Éta ngeunaan waktos aranjeunna ningkat sareng palanggan sareng ngartos yén ngan saukur ngadorong halaman wéb anu cekap henteu cekap. Ayeuna, strategi anjeun kedah ngalangkungan situs anjeun sareng ngalebetkeun média sosial, optimasi mesin pencari, sareng strategi marketing inbound.

Agénsi perhatosan: Upami anjeun henteu nyiapkeun klien anjeun ngungkit pinuh wéb, anjeun ngan ukur nyandak artos kanggo padamelan satengah burit. Klién anjeun ngandelkeun anjeun ngawangun aranjeunna ayana sareng strategi anu ngajantenkeun aranjeunna bisnis.

5 Komentar

  1. 1

    Kuring panginten sadayana ieu standar ayeuna. Utamana hanjakal yén sababaraha organisasi masih henteu nganggo sistem manajemén eusi anu nyata!

  2. 2

    Satuju Michael! Hanjakalna, kami masih gaduh duanana Agénsi anu ngan ukur damel di cerukna sareng henteu ngartos syarat bisnis atanapi kasempetan sabab henteu nuturkeun tren online, milarian sareng média sosial. Ogé, sababaraha usaha anu kedah disalahkeun - sababaraha usaha henteu sadar poténsi anu ditawarkeun strategi anu saé, janten aranjeunna balanja pikeun situs anu paling murah anu tiasa dipésér.

  3. 3

    Dina vakum sakabéh atribut ieu asup akal, sarta salaku parusahaan web dev kami nawiskeun aranjeunna ka konsumén urang, komo deui, kayaning aplikasi mobile lamun cocog model bisnis maranéhanana. Hanjakalna, sababaraha usaha milarian blog atanapi kedah ngokolakeun situsna salaku beban, janten seueur anu milih henteu ngaliwat jalur ieu. Sudut pandangna nyaéta, naha titajong nyobian nambihan gambar énggal kana halaman wéb kami sareng lereskeun sababaraha jam, nalika kuring tiasa mayar pamekar kuring salami 15 menit.

    Anyar-anyar ieu babaturan kuring ngahasilkeun halaman wéb sorangan, sareng nalika kuring naroskeun ka anjeunna sabaraha lami waktosna, anjeunna henteu yakin tapi éta langkung ti 100 jam panalungtikan, pelatihan dina WordPress sareng palaksanaan, sareng palaksanaan deui-oke, upami anjeun narjamahkeun éta. kana laju hourly na salaku palatih pribadi (kira-kira $ 90), nu nambahan nepi ka duit nyata.

    Janten, samentawis sadaya aspek ieu masuk akal, seueur pamilik usaha, kalebet anu kuring nyarios ayeuna, ningal blogging sareng sajabana salaku padamelan sanés, sareng anu sanés aranjeunna henteu gaduh waktos pikeun ngaéksekusi unggal dinten. Janten, upami aranjeunna gaduh pangembangna damel sareng mupus daptar tugasna, kuring henteu nyebat yén disandera - kuring nyebat yén éta mangrupikeun panggunaan manajemén waktos anu cerdas.

  4. 4

    Satuju pisan, Preston. Masalah kuring nyaéta yén Agénsi bahkan henteu ngabahas kasempetan pikeun kliénna pikeun blog sareng meunteun naha éta strategi anu lumayan. Nu hanjakal.

  5. 5

    Leres, masing-masing tina poin ieu kedah dibahas sareng diulas - ngaleungitkeun nawiskeun aranjeunna mangrupikeun kasalahan anu ageung. Sakapeung sigana kuring hoyong ngajagi para nasabah pikeun turun ka jalan SMM, tapi kalolobaan usaha anu kuring tepang masih henteu hoyong nyabak-ngan ukur nalika aya anu henteu 'ngajual' palaksanaan jasa nunjukkeun aranjeunna naon anu tiasa hasil, sebutkeun. babaturan, naha maranéhna lajeng némbongkeun minat.

    Kuring pikir pikeun mendakan kaunggulan dina ékonomi ieu, masing-masing titik ieu kedahna pikeun bisnis naon waé, tapi hanjakalna masih aya perusahaan di luar anu gaduh halaman wéb generasi kahiji anu ceurik pikeun halaman badarat, panggero pikeun aksi, sareng blog-acan. nu boga usaha nyebutkeun "Kuring teu meunang bisnis ti Internet". Muhun, hihihi, teu heran ... 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.