10 Cara Anu Kabuktoskeun pikeun Ngajalankeun Lalu Lintas Pikeun Wéb Ecommerce Anjeun

Website E-commerce

"Merek E-commerce Nyanghareupan Tingkat Gagalna 80%"

E-commerce Praktis

Sanaos statistik anu matak pikasediheun ieu, Levi Feigenson hasil ngahasilkeun pendapatan $ 27,800 salami sasih mimiti bisnis e-commerce na. Feigenson, sareng pamajikanana, ngaluncurkeun mérek aksésoris ramah lingkungan anu dingaranan Mushie dina bulan Juli taun 2018. Ti saprak éta, henteu aya deui anu badé milari ogé pikeun mérek na. Kiwari, Mushie ngasilkeun sakitar $ 450,000 dina penjualan.

Dina jaman e-commerce kalapa ieu, dimana 50% penjualan langsung badé ka Amazon, ngawangun patalimarga, sareng konvérsi caket mustahil. Masih, salah saurang pendiri Mushie ngabuktikeun éta lepat sareng muka jalan pikeun kamekaran tanpa henti. Upami aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana, maka anjeun ogé tiasa.

Anu anjeun peryogikeun nyaéta strategi kalapa anu dicampur sareng tren pikeun narik perhatian dina riungan. Pitunjuk ieu nganteurkeun strategi e-commerce Mushie anu digabungkeun sareng trik anu sanés pikeun ngambah lalu lintas ka toko wéb anjeun kalayan langkung poténsial pikeun konvérsi.

10 Cara Ngalirkeun Lalu Lintas Ka Usaha E-commerce Anjeun

1. Investasi dina Influencer Marketing

Mimitina, kuring nyerat ngeunaan Google Adwords, tapi stats nunjukkeun yén pangguna jarang pencét iklan sabab henteu percanten deui. Kaseueuran klik pangguna angkat ka tautan organik, teu dibayar.

Upami sanés Google AdWords, maka naon cara paling gancang pikeun nempatkeun produk anjeun dina jutaan?

Influencer Marketing.

Feigenson ngahontal ratusan anu gedé sareng mikro-influencer pikeun ngamajukeun produkna. Anjeunna ngirimkeun produkna ka Jenna Kutcher, kalayan 4000 pengikut, sareng Cara Loren, kalayan 800,000 pengikut.

Hiji deui studi kasus Susu Almond Sutra dilaporkeun mérek dihasilkeun 11 kali Langkung ageung dina Investasi tina kampanye pamasaran influencer sabalikna tina iklan spanduk digital.

Merek E-commerce nganggap pamasaran influencer salaku investasi anu mahal. Tapi Feigenson nekenkeun kana kanyataan yén anjeun henteu kedah ngahubungi Kim Kardashian pikeun nyebarkeun berita ngeunaan produk anjeun. Tangtosna, éta bakal ngarusak bank anjeun tanpa ROI pisan. Sabalikna, carioskeun pangaruh influencers pikeun ngahontal palanggan anu langkung relevan tibatan ngan saha waé. Pangaruh ageung sareng mikro-influencer sanggup ningkatkeun patalimarga e-commerce sareng sapuluh kali ROI.

2. Pangkat dina Amazon

Kuring terang yén sadayana nyarioskeun perkawis peringkat di Google, tapi Amazon mangrupikeun mesin pencari anyar bentang E-commerce.

salaku per USA Today ngalaporkeun, 55% Pembeli Online Ngawitan Panilitianna dina Amazon.

Pangkat dina Amazon

Feigenson sumpah ku Amazon pikeun penjualan digital na anu naék. Amazon Minuhan henteu ngan ukur ngabantosan Feigenson kanggo ngurus inventaris na, tapi ogé masihan anjeunna aksés ka alat pamiarsa sareng pamasaran énggal, sapertos Panilitian Kata Kunci, pikeun tumuh salamina.

Salian ti naon anu ditawarkeun Amazon, anjeun tiasa kéngingkeun kapercayaan langsung konsumén ku ngumpulkeun ulasan asli tina palanggan anu kapengker sareng nyerat pedaran lengkep pikeun produk anjeun.

Ayeuna tong nyarios yén Amazon mangrupikeun pesaing anjeun. Sanajan éta, anjeun bakal diajar seueur perkawis naon anu dipilarian ku pangguna sareng kumaha ngalangkungan data palanggan Amazon.

3. Ngalepaskeun Kakuatan SEO

Ieu mangrupikeun strategi pemasaran favorit sadaya-waktos pamilik toko wéb. Tina terang palanggan dugi ka nyerat blog dugi ka promosi di Amazon dugi ka peringkat # 1 di Google, SEO ngagaduhan peran kritis dina unggal tahapan.

"93% tina Total Lalu Lintas Wéb asalna tina Search Engine."

MilarianEnginePeople

Éta hartosna SEO teu tiasa dihindari. Perkara teu sabaraha pamasaran média sosial naék ka luhur, pangguna tetep muka Google pikeun milarian produk anu aranjeunna hoyong mésér.

Pikeun ngamimitian ku SEO, anjeun kedah mimitian ku kecap konci. Mimiti ngumpulkeun kecap konci anu dilebetkeun ku pangguna dina Google pikeun milari produk anu aya hubunganana. Anggo Google keyword planner pikeun pitulung langkung. Atanapi anjeun ogé tiasa nyandak naséhat tina alat anu mayar sapertos Ahrefs kanggo taktik SEO canggih.

Laksanakeun sadaya kecap konci anu anjeun kumpulkeun dina halaman produk, URL, eusi, sareng dimana waé kecap-kecap anu diperyogikeun. Pastikeun moal titajong kana isian keyword. Anggo aranjeunna sacara alami pikeun tetep aman tina pinalti Google.

4. Strategize Eusi

Anjeun teu tiasa nyerat naon-naon, nyebarkeunana, sareng ngarep-ngarep pamirsa nyanyi lagu produk anjeun. Ogé, anjeun moal tiasa ngandelkeun ukur kana artikel pikeun nyebarkeun kasadaran produk anjeun. Eusi parantos ngalangkungan watesan kecap tinulis. Blog, video, gambar, podcast, sareng sajabana, sadayana diitung dina kategori kontén. Nyiptakeun eusi acak bakal ngabingungkeun anjeun ngeunaan naon anu kedah diciptakeun, kumaha cara nyiptakeun, sareng dimana nerbitkeun. Éta sababna Strategi kontén kedah janten ngahémat waktos anjeun sareng ngahasilkeun patalimarga anu leres tina saluran anu leres.

Mimiti, tuliskeun format eusi anu anjeun peryogikeun. Misalna,

  • déskripsi produk
  • Tulisan ngeunaan kagunaan sareng manpaat produk
  • Pidéo démo
  • Gambar Produk
  • Eusi pamaké-dihasilkeun

Atanapi naon waé anu anjeun gaduh dina gudang senjata.

Pasihkeun tugas ka panulis, desainer, atanapi saha waé anu maénkeun bagian dina prosés pembentukan kontén. Pasang si anu jaga pikeun kéngingkeun kontén dina waktosna sareng nyebarkeunana di tempat anu pas. Misalna, ahli SEO kedah ngurus artikel pikeun diterbitkeun dina blog perusahaan sareng diwanohkeun dina média sosial.

5. Ngumumkeun Program Rujukan

Kuring masih émut ka jaman nalika Amazon énggal pikeun e-commerce, ngirim kuring surat pikeun ngarujuk situsna ka réréncangan ku tukeur artos. Mangtaun-taun ka pengker. Strategi na masih dina trend pikeun toko e-commerce anyar atanapi anu hoyong kéngingkeun daya tarik gancang. Nyatana, dina jaman média sosial ieu dimana ngabagi mangrupikeun ritual sapopoé, sadayana resep nyobian kasempetan ngasilkeun sababaraha artos salaku tukeran pikeun ngarujuk situs ka babaturanana. Babaturan média sosial kuring ngalakukeun éta sepanjang waktos. Janten kuring yakin ngeunaan taktik ieu.

6. email Marketing

surélék Marketing

Email pamasaran masih gaduh kakuatan pikeun maok acara éta, khususna pikeun situs E-commerce. Kalayan pamasaran email, anjeun tiasa ngenalkeun produk énggal pikeun palanggan kapungkur pikeun generasi lalu lintas gancang. Éta ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun kasadaran halaman wéb anjeun. Pamasaran email ogé mangrupikeun salah sahiji saluran populér pikeun ngamajukeun eusi, kadatangan énggal, atanapi diskon. Sareng tong hilap kana gorobag anu ditilarna, dimana pangguna nambihan produk kana karanjang tapi henteu pernah pencét dina mésér. Kalayan pamasaran Email, anjeun tiasa nyandak pangguna dina léngkah pamungkas mésér produk.

Ieu conto email pikeun pangguna karanjang anu ditingalkeun:

7. Siapkeun Bukti Sosial

Kira-kira 70% Konsumén Online milari ulasan produk sateuacan mésér.

Pamakéna

Tinjauan produk 12 kali langkung dipercaya tibatan pedaran produk sareng salinan penjualan.

eConsultancy

Bukti sosial mangrupikeun buktos pikeun palanggan, ti pelanggan anu kapengker, yén aranjeunna tiasa percanten kana mérek sareng produk anjeun. Amazon luar biasa ku buktina sosial. Salaku tambahan, buktina sosial nyumbang kana eusi ogé, nyoco kana mesin pencari pikeun seueur kontén anu dihasilkeun ku pangguna.

Teu anéh, Amazon pangkat luhur pikeun kaseueuran produk na.

Ngamimitian ngumpulkeun ulasan sanajan butuh investasi sakedik. Misalna, pahala palanggan anjeun anu kapengker pikeun ngeposkeun ulasan nganggo gambar atanapi pidéo pikeun kéngingkeun pangunjung anu gancang sareng kéngingkeun kapercayaan langsung ti palanggan énggal.

8. Tembongkeun dina Saluran Média Sosial

Média sosial mangrupikeun bumi kadua pangguna.

Salesforce ngalaporkeun 54% milénial nganggo saluran média sosial pikeun produk panilitian.

Salesforce

Ngawangkong nyalira, iklan Instagram (sapertos pidéo) gampang mangaruhan kuring mésér produk atanapi ngalanggan kaanggotaan. Janten kuring tiasa nyebatkeun yén saluran média sosial tiasa janten mini-versi toko e-commerce anjeun. Ngadamel toko dina saluran média sosial dimana pemirsa cicing sareng nyebarkeun kontén sacara konsistén. Ngajalankeun iklan ogé pikeun nyebarkeun kasadaran sareng ngadorong patalimarga instan.

9. Pasang Larangan di payun

Alesan penting kuring pikeun ngaluncatan Amazon pikeun nalungtik produk nyaéta ningali laris sareng ulasan maksimum. Amazon parantos ngawangun fitur ieu kalayan saé pisan. Abdi milarian minyak kalapa anu pangsaéna. Amazon masihan kuring alesan anu saé pikeun mésér éta tina laris.

Kalayan fitur ieu nyalira, kuring henteu kedah ngagali palih mana produk kanggo ngagaleuh. Sareng kuring cekap waktos kanggo maca ulasan ngeunaan produk anu disarankeun.

Ku mintonkeun produk terlaris, anjeun nunjukkeun ka pangguna naon anu sanés mésér sareng naha aranjeunna kedah nyobian. Mangrupikeun cara anu kabuktosan pikeun nyebarkeun perawatan anjeun - kapercayaan pangguna ningkat, anu nimbulkeun kaputusan mésérna.

Kategorikeun produk anjeun sareng ekstrak produk jual pangluhurna. Program aranjeunna pikeun sumping di payun iraha waé pangguna milari kecap konci anu sami. Tag produk anu laris kalayan nami sapertos pilihan mérek atanapi pangguna anu disarankeun.

10. Nawiskeun Pangiriman Gratis saatos Watesan Tangtos

Pasang wates khusus kanggo pangiriman gratis. Misalna, "Pangiriman Gratis pikeun Pesenan langkung ti $ 10”Atanapi harga naon waé anu anjeun pikaresep.

Hiji ieu tiasa dianggo saé pisan upami anjeun hoyong ngadeukeutan pangguna pikeun nambihan seueur barang kana daptar tanpa maksa.

Giliran Anjeun

Sadaya padika anu dibahas di luhur gampang dilaksanakeun. Sababaraha diantarana nyandak waktos bari sababaraha tiasa langsung beraksi. Larapkeun kirang waktos nyandak tugas ayeuna, sareng nempatkeun tim anjeun damel pikeun kagiatan anu nyéépkeun waktos. Balik sareng wartoskeun ka kuring anu mana anu anjeun paling resep. Sing salamet.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.