10 Alesan Kunaon Usaha Leutik Teu Tiasa Ngalalanyahan Média Sosial

alesan média sosial bisnis leutik

Jason Squires parantos ngempelkeun daptar anu bijaksana tina 10 Alesan Kunaon Usaha Leutik Teu Tiasa Ngalalanyahan Média Sosial. Éta nyayogikeun sadayana buktos naon waé anu diperyogikeun ku usaha alit upami aranjeunna masih panasaran naha henteu teuleum. Abdi ngahususkeun sadayana ieu kana dua alesan anu khusus, sanaos:

  1. Kolega, prospek sareng konsumén anjeun ayeuna aya. Naha anjeun aya nalika aranjeunna peryogi bantosan? Naha anjeun disarankan pikeun dijual salajengna?
  2. Persaingan anjeun panginten henteu aya! Seueur jalma nganggo ieu salaku alesan… teu aya anu aya di industri urang dina média sosial. Wah… kumaha kasempetan anu saé pikeun anjeun tandur dina taneuh! Ngantosan naon deui? Persaingan anjeun pikeun ngamimitian?

Paparan, pangakuan, kasatiaan… ieu sadayana mangrupikeun pemicu pikeun ngungkulan masalah kapercayaan. Nempatkeun kapribadian anjeun sareng jalma anjeun di payuneun perusahaan anjeun tibatan nyumput di tukangeun mérek anjeun ngajantenkeun anjeun rentan. Éta sigana mah goréng, tapi henteu. Jalma-jalma hoyong damel sareng jalma - sanés logo!

Sosial-Média-Leutik-Usaha

5 Komentar

  1. 1

    hejo! ngagaduhan ide anu saé pikeun tina blog anjeun cz kuring ngajalankeun usaha leutik sareng mikir pikeun ngamajukeun dina internét. Ayeuna kuring pasti bakal ngalakukeun kalayan bantosan pos anjeun. 🙂

  2. 2

    Kami parantos nuturkeun sadaya Aturan Media Sosial pikeun Usaha Leutik urang sareng TEU aya anu damel sakumaha anu diprediksi Gurus Media Sosial - Ieu sadayana hype sareng NOT100% jaminan kasuksésan. Urang teu boga GENERASI LEAD, NO uptake dina jualan jeung nanaon urang coba drove bisnis maju. Tapi urang méakkeun loba duit pamasaran. Jeung punten dont ngabejaan urang urang ngalakukeun eta kabeh salah sabab urang teu – Facebook, Twitter, Pinterest, Blog jeung Website … Kami Marketing Profesional jeung Dicoba sadaya Gurus; naséhat ... Ieu kabeh hype.

    • 3

      @anthonysmithchaigneau: disqus hasil anjeun NOT ilahar sarta kuring pernah kukituna nyebutkeun "anjeun ngalakukeun eta salah". Upami anjeun teras-terasan maca blog kami, anjeun bakal ningali dimana kami mundur ngalawan 'guru'. Éta sababna kami nyarankeun fokus anu multi-kanal tinimbang ngan sosial. Sababaraha industri ngan saukur teu acan aya, sababaraha komunitas teu aya, sarta kadangkala éta ngan saukur teu cocog budaya pikeun bisnis. Jigana sok lucu kumaha konsultan média sosial meunang hasil hébat… éta kawas hiji pengacara defending attorneys 🙂 Tangtu 'gurus' meunang hasil hébat dina eta ... éta naon maranéhna ngalakukeun pikeun hirup. Henteu sadayana industri sami, sanaos!

      Kuring ogé yakin éta naha, dina polling pamasaran 2013, marketers geus ngancik perhatian maranéhanana deui ka pamasaran email salaku strategi primér. Kami resep média sosial pikeun dianggo salaku 'gema' sareng promosi eusi kami - tapi kami tetep ngandelkeun saluran sanés sapertos milarian, email, iklan sareng usaha kaluar. Hatur nuhun pikeun gabung paguneman!

  3. 4
  4. 5

    Sababaraha alesan geulis alus pikeun buka dina média sosial! Kuring mendakan sesah milarian eusi pikeun diposkeun dugi ka sobat kuring nyarioskeun ka kuring ngagunakeun Capzool, aranjeunna gaduh tulisan anu siap pikeun usaha niche kuring, sareng bakal langkung seueur nalika kuring nyuhunkeunana. Aya ogé kalénder rekomendasi anu masihan kuring tulisan pikeun unggal dinten dina sataun. Abdi nyarankeun sadayana nganggo éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.