10 Alesan Kunaon Usaha Leutik Teu Tiasa Ngalalanyahan Média Sosial

alesan média sosial bisnis leutik

Jason Squires parantos ngempelkeun daptar anu bijaksana tina 10 Alesan Kunaon Usaha Leutik Teu Tiasa Ngalalanyahan Média Sosial. Éta nyayogikeun sadayana buktos naon waé anu diperyogikeun ku usaha alit upami aranjeunna masih panasaran naha henteu teuleum. Abdi ngahususkeun sadayana ieu kana dua alesan anu khusus, sanaos:

  1. Kolega, prospek sareng konsumén anjeun ayeuna aya. Naha anjeun aya nalika aranjeunna peryogi bantosan? Naha anjeun disarankan pikeun dijual salajengna?
  2. Persaingan anjeun panginten henteu aya! Seueur jalma nganggo ieu salaku alesan… teu aya anu aya di industri urang dina média sosial. Wah… kumaha kasempetan anu saé pikeun anjeun tandur dina taneuh! Ngantosan naon deui? Persaingan anjeun pikeun ngamimitian?

Paparan, pangakuan, kasatiaan ... ieu sadayana mangrupikeun masalah pikeun ngungkulan masalah kapercayaan. Nempatkeun kapribadian anjeun sareng jalma anjeun di payuneun perusahaan anjeun tibatan nyumput di tukangeun mérek anjeun ngajantenkeun anjeun rentan. Éta sigana mah goréng, tapi henteu. Jalma-jalma hoyong damel sareng jalma - sanés logo!

Sosial-Média-Leutik-Usaha

5 Komentar

  1. 1

    héy! ngagaduhan ide anu saé tina blog anjeun cz kuring ngajalankeun usaha alit sareng mikir pikeun promosikeun dina internét. Ayeuna kuring pasti bakal ngalakukeun ku bantosan pos anjeun. 🙂

  2. 2

    Kami parantos nuturkeun sadaya Peraturan Média Sosial pikeun Usaha Leutik urang sareng TIYA parantos dianggo sakumaha Gurus Média Sosial diprediksi - Ieu sadayana hype sareng NOT100% jaminan kasuksésan. Kami teu ngagaduhan generasi penting, teu aya tambahan dina penjualan sareng teu aya anu kami nyobian ngajalankeun usaha ka payun. Tapi kami nyéépkeun seueur artos pamasaran. Sareng punten tong dicarioskeun kami ngalakukeun éta sadayana salah sabab kami henteu - Facebook, Twitter, Pinterest, Blog sareng Halaman Wéb ... Kami Profesional Pemasaran sareng Ngusahakeun sadaya Guru; naséhat ... Éta sadayana hype.

    • 3

      @anthonysmithchaigneau: disqus hasilna anjeun TEU ilahar sareng kuring henteu kantos nyarios "anjeun salah". Upami anjeun neraskeun maca blog kami, anjeun bakal ningali dimana kami nyorong deui ngalawan 'guru'. Kusabab kitu urang nyarankeun fokus anu multi-kanal tibatan ngan ukur sosial. Sababaraha industri ngan saukur teu acan aya, sababaraha komunitas teu aya, sareng kadang éta ngan saukur budaya henteu cocog pikeun bisnis. Kuring pikir éta salawasna pikaseurieun kumaha konsultan média sosial kéngingkeun hasil anu saé ... sapertos pengacara anu ngabela pengacara 🙂 Tangtosna 'guru' kéngingkeun hasil anu hadé… éta anu aranjeunna lakukeun pikeun kahirupan. Henteu sadaya industri sami, sanés!

      Kuring ogé yakin éta sababna, dina 2013 polling pamasaran, pamasar parantos ngarobah perhatian aranjeunna ka pamasaran email salaku strategi utami. Kami resep média sosial pikeun dianggo salaku 'kamandang' sareng promosi eusi kami - tapi kami tetep ngandelkeun saluran anu sanés sapertos milarian, email, iklan sareng bahkan usaha luar. Nuhun parantos ngiringan paguneman!

  3. 4
  4. 5

    Sababaraha alesan anu saé pikeun dina média sosial! Kuring hésé pikeun milarian kontén dugi ka réréncangan ngawartosan nganggo Capzool, aranjeunna gaduh tulisan siap damel pikeun bisnis niche kuring, sareng bakal ngajantenkeun langkung seueur nalika kuring nyungkeun. Aya ogé kalénder rekomendasi anu masihan kuring postingan unggal dinten dina sataun. Abdi nyarankeun sadayana ngagunakeun éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.