10 Alesan Loka anjeun Leungit Paringkat Organik… Sareng Naon Anu Kedah Laksanakeun

Alesan Situs anjeun Henteu Paringkat Dina Milarian Organik

Aya sababaraha alesan yén halaman wéb anjeun tiasa kaleungitan pisibilitas pamilarian organik na.

  1. Migrasi kana domain anu énggal - Sedengkeun Google nawiskeun sarana pikeun ngantepkeun aranjeunna terang anjeun parantos ngalih kana domain anu anyar ngalangkungan Search Console, masih aya masalah pikeun mastikeun yén unggal backlink di luar sana ngumbar ka URL anu saé dina domain anyar anjeun tibatan halaman anu henteu kapendak (404) .
  2. Idin indexing - Kuring parantos ningal seueur conto jalma masang téma, plugins anyar, atanapi ngadamel parobihan CMS sanés anu sacara teu dihaja ngarobih setélan sareng ngahalangan situsna tina henteu leres-leres dirangkak.
  3. Metadata goréng - Mesin pencari resep metadata sapertos judul sareng déskripsi halaman. Kuring sering mendakan masalah dimana tag judul, tag judul meta, déskripsi henteu dieusian leres sareng mesin pencari ningali halaman anu kaleuleuwihi ... janten aranjeunna ngan ukur ngaindéks sababaraha diantarana.
  4. Leungit aset - CSS anu leungit, JavaScript, gambar, atanapi pidéo tiasa nyababkeun halaman anjeun turun dina peringkat na ... atanapi halaman tiasa dihapus sadayana upami Google ningali yén elemen henteu leres-leres cicing.
  5. Responsiveness mobile - Mobile mendominasi seueur pamundut milarian organik, janten situs anu henteu dioptimalkeun tiasa sangsara. Nambahkeun kamampuan AMP kana situs anjeun ogé tiasa ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun dipendakan dina pamilarian sélulér. Mesin pencari ogé ngaluyukeun definisi responsif selulerna sabab browsing seluler parantos mekar.
  6. Parobihan dina struktur halaman - Unsur dina halaman pikeun SEO cukup baku dina pentingna - tina judul kana judul, nepi ka kandel / nekenkeun, nepi ka média sareng tag alt ... upami anjeun ngarobih struktur halaman anjeun sareng ngaruntuykeun prioritas elemen, éta bakal ngarobah kumaha pandangan crawler eusi anjeun sareng anjeun tiasa kaleungitan peringkat pikeun halaman éta. Mesin pencari ogé tiasa ngarobih pentingna elemen halaman.
  7. Parobihan dina popularitas - Kadang-kadang, situs anu ngagaduhan ton otoritas domain lirén nyambungkeun anjeun sabab aranjeunna ngarobih situsna sareng muragkeun tulisan ngeunaan anjeun. Naha anjeun parantos diaudit saha anu peringkat pikeun anjeun sareng ningali aya parobihan?
  8. Ningkatkeun persaingan - Pesaing anjeun tiasa ngadamel berita sareng kéngingkeun sakilo backlink anu ngadorong peringkatna. Meureun moal aya anu tiasa ngalakukeun ngeunaan ieu dugi ka lonjakan réngsé atanapi anjeun ningkat promosi eusi anjeun nyalira.
  9. Tren Kecap - Naha anjeun parantos mariksa Google Trends pikeun ningali kumaha maluruh tren pikeun topik anu anjeun réngking? Atanapi terminologi anu sabenerna? Salaku conto, upami halaman wéb kuring nyarioskeun smartphone sadaya waktos, abdi panginten hoyong ngamutahirkeun istilah éta pikeun hapé kumargi éta istilah anu dominan dianggo ayeuna. Kuring ogé panginten hoyong niténan tren musiman di dieu sareng mastikeun strategi kontén kuring tetep payun dina tren milarian.
  10. Sabotase Diri - Anjeun bakal kaget kumaha sabaraha halaman anjeun sorangan bersaing sareng dirina dina mesin pencari. Upami anjeun nyobian nyerat tulisan blog unggal bulan dina topik anu sami, anjeun ayeuna nyebarkeun otoritas sareng backlinks anjeun dina 12 halaman dugi ka akhir taun. Pastikeun pikeun nalungtik, ngararancang, sareng nyerat hiji halaman per fokus topik - teras teraskeun halaman éta diperbarui. Kami nyandak situs turun tina rébuan halaman dugi ka ratusan halaman - Mindahkeun panonton kalayan leres - sareng nongton pangunjung organikna dua kali.

Ati-ati Sumber Daya Organik Anjeun

Jumlah jalma anu kuring gaduh anu nyungkeun bantosan kuring ngeunaan ieu kaget. Janten parah, aranjeunna sering nunjuk kana platform atanapi agénsi SEO sareng berjuang sareng kanyataan yén sumber-sumber éta henteu ngaduga masalah atanapi aranjeunna ogé tiasa ngabantosan menerkeun masalah éta.

  • SEO Pakakas - Teuing seueur teuing kaléng Parabot SEO anu teu acan dijaga up to date. Kuring ngan saukur henteu nganggo alat ngalaporkeun naon waé pikeun nyaritakeun naon anu salah - kuring ngorondang situs, teuleum kana kode, mariksa unggal setting, marios ka persaingan, teras nyiptakeun peta jalan ngeunaan cara ningkatkeun. Google bahkan henteu tiasa ngajantenkeun Search Console sateuacan parobahan algoritma ... lirén panginten sababaraha pakakas bakal!
  • Agénsi SEO - Abdi bosen agénsi SEO sareng konsultan. Nyatana, kuring bahkan henteu mengklasifikasikan diri kuring salaku konsultan SEO. Sedengkeun kuring parantos ngabantosan ratusan perusahaan sareng masalah ieu mangtaun-taun, kuring suksés sabab kuring henteu fokus kana parobihan algoritma sareng backlinking ... Kuring fokus kana pangalaman pengunjung anjeun sareng tujuan organisasi anjeun. Upami anjeun nyobaan maénkeun algoritma, anjeun moal ngéléhkeun sababaraha rébuan pangembang Google sareng kakuatan komputasi anu saéna ... percanten ka kuring. Seueur teuing agénsi SEO anu aya dina prosés jaman baheula sareng algoritma kaulinan anu - henteu ngan ukur henteu jalan - aranjeunna bakal ngaruksak jangka panjang otoritas pamilarian anjeun. Agénsi naon waé anu henteu ngartos penjualan sareng strategi pemasaran anjeun moal ngabantosan anjeun nganggo strategi SEO anjeun.

Hiji catetan ngeunaan ieu - upami anjeun nyobian nyukur sababaraha artos tina alat anjeun atanapi anggaran konsultan ... anjeun bakal kéngingkeun naon anu anjeun mayar. Konsultan anu saé tiasa ngabantosan anjeun ngajalankeun pangunjung organik, netepkeun ekspektasi anu réalistis, nawiskeun naséhat pamasaran saluareun mesin pencari, sareng ngabantosan anjeun kéngingkeun pangasilan anu hébat dina panémbalan anjeun. Sumberdaya anu murah sigana bakal nganyenyeri rangking anjeun sareng nyandak artos sareng ngajalankeun.

Kumaha Ningkatkeun Paringkat Organik Anjeun

  1. infrastruktur - Pastikeun situs anjeun henteu ngagaduhan masalah anu nyegah mesin pencari tina leres ngaindeksana sacara épéktip. Ieu hartosna ngaoptimalkeun sistem manajemén eusi anjeun - kalebet file robots.txt, sitemap, performa situs, tag judul, metadata, struktur halaman, résponsipitas sélulér, sareng sajabana. Henteu aya anu ngalarang anjeun tina peringkat anu saé (kecuali upami anjeun leres-leres ngahalangan mesin pencari tina ngaindeks situs anjeun), tapi aranjeunna nganyenyeri anjeun ku henteu ngagampangkeun ngorondang, ngindeks, sareng ngarangking kontén saluyu.
  2. Stratégi eusi - Panilitian, organisasi, sareng kualitas kontén anjeun penting pisan. Dasawarsa ka tukang, kuring kantos ngahutbah kacenderungan sareng frékuénsi eusi pikeun ngahasilkeun peringkat anu langkung saé. Ayeuna, kuring mamatahan ngalawan éta sareng keukeuh yén klien ngawangun perpustakaan eusi éta komprehensif, ngahijikeun média, sareng gampang napigasi. Langkung seueur waktos diinvestasikeun dina anjeun panalungtikan keyword, Panilitian kalapa, pangalaman pamaké, sareng kamampuanna mendakan inpormasi anu dipilari, langkung saé kontén anjeun bakal dikonsumsi sareng dibagi. Éta, kahareupna bakal ngajalankeun patalimarga organik tambihan. Anjeun tiasa gaduh sadayana kontén anu anjeun peryogikeun, tapi upami henteu teratur, anjeun panginten tiasa menyakiti rangking mesin pencari anjeun nyalira.
  3. Strategi Promosi - Ngawangun situs anu saé sareng eusi anu saé henteu cekap ... anjeun kedah ngagaduhan strategi promosi anu ngadorong tautan deui situs anjeun pikeun mesin pencari pikeun pangkat anjeun langkung luhur. Ieu ngabutuhkeun panilitian pikeun ngaidentipikasi kumaha pesaing anjeun dina réngking, naha anjeun tiasa ngadukung sumberdaya éta, sareng naha anjeun tiasa kéngingkeun tautan deui ti domain-domain éta kalayan otoritas anu hébat sareng pemirsa anu relevan.

Sapertos sadayana dina ranah pamasaran, éta turun ka jalma, prosés, sareng platform. Pastikeun pikeun pasangan sareng konsultan pamasaran digital anu ngartos sadayana aspek optimasi mesin pencari sareng kumaha éta tiasa mangaruhan perjalanan pelanggan sakabéh pengunjung anjeun. Sareng, upami anjeun resep kéngingkeun bantosan, kuring nawiskeun jinis bungkus ieu. Aranjeunna ngamimitian kaluar sareng pambayaran pikeun nutupan panilitian - teras gaduh papacangan bulanan anu lumangsung pikeun ngabantosan anjeun pikeun teras ningkatkeun.

connect with Douglas Karr

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.