10 Léngkah pikeun Nulis Pos Blog anu Épéktip

ideu blog

ideu blogIeu sigana mah sapertos tulisan dasar ... tapi anjeun bakal heran kana sabaraha jalma anu naroskeun ka kuring pikeun naséhat ngeunaan cara nulis tulisan blog anu épéktip. Kuring ogé bakal nambihan yén kadang kuring bingung pisan nalika maca sababaraha tulisan ngeunaan naon tujuanana, patalina, sareng upami blogger bahkan panginten ngeunaan anu maca nalika anjeunna nyerat tulisan.

  1. What is the ideu sentral tina tulisan? Naha aya jawaban anu anjeun nyobian nyayogikeun patarosan anu khusus? Entong lieur jalma ku nyampur ideu anu béda dina hiji postingan blog. Naha topik na luar biasa? Eusi anu luar biasa bakal disebarkeun dina média sosial sareng tiasa narik langkung seueur pamiarsa. Mutuskeun jenis tulisan naon anjeun badé nyerat.
  2. Naon kecap konci naha anjeun tiasa sasaran sareng tulisan blog anjeun? Kaleresan, kuring henteu teras-terasan milarian kecap konci pikeun dipromosikeun nalika kuring blogging, tapi éta cara anu saé pikeun mésér pembaca anyar. Entong ngeusian ton kecap konci kana hiji postingan blog ... teu kunanaon konsentrasi kana sababaraha kecap anu aya hubunganana.
  3. Ngagunakeun kecap konci dina judul tulisan anjeun, kecap mimiti tulisan anjeun, sareng kecap munggaran anjeun pedaran meta. Kecap konci kandel atanapi nganggo éta dina subheadings, sareng naburkeun aranjeunna dina postingan anjeun tiasa ngabédakeun kumaha postingan anjeun diindéks ku mesin pencari.
  4. Dupi aya didinya tulisan blog anu sanés anjeun tiasa ningali nalika nyerat postingan anjeun ayeuna? Ngaitkeun sacara internal kana postingan anu sanés tiasa ngabantosan anu maca teuleum langkung jero sareng ngahudangkeun deui sababaraha eusi lami anu parantos anjeun tulis. Ngahubungkeun sacara éksternal tiasa ngamajukeun jalma industri anu sanés sareng nyayogikeun sababaraha susukan tambahan pikeun ngadukung pos anjeun.
  5. Naha aya gambar wawakil anu anjeun tiasa gunakeun anu nyéépkeun kesan sareng anu maca? Otak urang henteu sering émutan kecap ... tapi urang ngolah sareng ngarékam gambar langkung saé. Kéngingkeun gambar anu saé pikeun ngagambarkeun eusi anjeun bakal langkung seueur kesan ti pamiarsa anjeun. Nambahkeun téks alternatip kana gambar tiasa ngabantosan SEO. (Sareng upami gambar sia rébuan kecap ... an infographic hargana 100,000 sareng a video hargana sajuta!)
  6. Naha anjeun tiasa nyerat kontén anu nganggo titik pelor? Jalma henteu maca tulisan blog sapertos aranjeunna nyeken. Ngagunakeun poin anu dipasang, alinea pondok, subheading, sareng kecap konci anu kandel tiasa ngabantosan jalma-jalma nyeken tulisan sareng gampang mutuskeun naha aranjeunna badé ngali langkung jero.
  7. Naon anu anjeun pikahoyong jalma do saatos aranjeunna maca tulisan? Upami anjeun gaduh blog perusahaan, panginten éta pikeun ngundang aranjeunna pikeun démo atanapi nelepon anjeun. Upami ieu publikasi sapertos kieu, panginten éta pikeun maca tulisan tambahan dina topik atanapi promosikeun ka jaringanna. (Ngarasa Luncat pencét tombol Retweet and Like di luhur!)
  8. Sakumaha lami kedahna tulisan blog anjeun? Salami diperyogikeun pikeun ngajukeun titik anjeun - henteu deui-moal. Kuring sering marios tulisan kuring sareng mendakan yén kuring nuju rada ngabahas topik - janten kuring bakal ngabersihkeun sareng motong sadaya barang anu teu aya di luar na. Pos anu langkung populér anu kuring tulis nyaéta 200 Idé Post Blog ... éta panjang, tapi éta hasil! Upami kuring nyerat paragrap, kuring condong tetep kana sakedik paragraf pondok - hiji atanapi dua kalimat luhur. Deui, ngajantenkeun eusina gampang dicerna nyaéta konci.
  9. Tag sareng katégori postingan anjeun nganggo kecap konci anjeun hoyong pemirsa mendakan kontén dina handapeun. Penandaan sareng kategorisasi tiasa ngabantosan anjeun sareng pamiarsa anjeun mendakan kontén langkung gampil nalika aranjeunna ngorondang situs anjeun ngeunaan topik anu khusus. Éta ogé tiasa ngabantosan pikeun ngatur kontén tambihan sapertos tulisan patali.
  10. Témbongkeun sababaraha kapribadian jeung nyayogikeun sudut pandang anjeun. Pamiarsa henteu teras-terasan milari ngan ukur waleran dina postingan, aranjeunna ogé milarian terang pendapat jalma ngeunaan jawaban éta. Kontroversi tiasa ngadorong seueur pamiarsa ... tapi kedah adil sareng hormat. Abdi resep debat jalma dina blog kuring ... tapi kuring sok nyobian tetep kana topik anu masih aya, tanpa nganuhunkeun atanapi katingalina sapertos burit.

8 Komentar

  1. 1

    Tulisan anu saé ngabahas sisi téknis nyerat sareng ngeposkeun blog. Inpormasi anu saé pikeun diulas sateuacan ngeposkeun blog anjeun salajengna.

  2. 2

    Lamun urang pangkat hiji pos ku naon urang nyokot jauh ti pos pos ieu urutan luhur. Tulisan sorangan mangrupikeun conto tulisan. Salaku conto, # 4 tulisan blog anu sanés - naon anu aya 10 dina tulisan éta? hatur nuhun.

  3. 3

    Gambar anu saé anu ngagambarkeun tulisan blog mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaoptimalkeun tulisan blog urang. Éta ngabantosan pamiarsa langkung ngartos tulisan naon waé ku ngan ukur masihan aranjeunna pesen ngaliwatan gambar éta sorangan.

  4. 4

    Hatur nuhun Doug. Henteu janten ide anu goréng pikeun uih deui ka dasar kumaha cara nyerat tulisan anu saé. Kabeneran platform anu kuring anggo (Compendium) ngabantosan pituduh sareng ngadukung kuring dina seueur léngkah-léngkah ieu, tapi léngkah munggaran anjeun leres pisan sareng tantangan pribadi anu paling ageung nalika nyobian nyerat tulisan anu saé. Jadi lucu nu numbu Anjeun 200 gagasan eusi pos salaku conto pos panjang. Éta panjang, tapi gampang pisan dicerna sareng bakal ngabantosan jalma ngalaksanakeun sababaraha léngkah anu anjeun daptarkeun di dieu. Miharep pamiarsa anjeun pariksa tautan éta! 

  5. 6

    Hatur nuhun Doug pikeun sagala tips. Abdi anyar dina dunya blog sareng parantos sesah pikeun jelas sareng éfisién pikeun ngémutan titik kuring. Kuring pasti bakal ngagunakeun tips ieu dina blog kuring datang.   

  6. 8

    Kuring henteu kantos maca atanapi masangkeun dina blog, janten ieu tulisan anu sampurna! Hatur nuhun pikeun ngajelaskeun dasar-dasar dina cara anu kaharti.  

    Salajengna, kuring kedah diajar "Naha kuring ngadaptarkeun hal ieu, sareng naon anu lumangsung nalika kuring ngaklik "Poskeun salaku ..."?

    Sigana mah kuring rék manggihan! 

    BTW, Kuring katelah CharacterMaker.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.