10 Saran pikeun Ningkatkeun Digg

Digg

  1. Halaman halaman henteu ditujukeun ka kuring ogé henteu ditujukeun pikeun ngaoptimalkeun média sosial pisan. Halaman Digg abdi kedahna aya digg rerencangan anyar kuring, diggs anu anyar mah, ogé daérah eusi sanés anu tiasa kuring nambihan (dumasar katégori, jst.)
  2. "Digg sadayana ngeunaan…" tempat kosong. Mindahkeun ménu na luhur. Upami kuring hoyong terang naon Digg, nempatkeun link ngeunaan. Anjeun nuju nyandak perumahan anu sangat berharga.
  3. Pro / Con Koméntar. Abdi hoyong ningali saha anu ngagaduhan koméntar pangsaéna pikeun hiji poko, sareng saha anu ngagaduhan poko anu hadé ngalawan. Hayu urang ngamimitian konflik. Aliran koméntar anu teu aya tungtungna teu aya gunana.
  4. Dimana kuring pangkat? Abdi sanés tukang ngagali anu ageung… tapi kuring hoyong terang dimana carita kuring dina situs umum. Saha 10 tukang gali anu luhur?
  5. Singkirkeun spanduk Diggnation Podcast raksasa éta. Sheesh ... panyatur alit anu saé bakal narik perhatian anu langkung seueur kana Podcast.
  6. Aktipkeun bisik-bisik, meureun obrolan dina Diggs paling aktip. Tarik masarakat sacara real waktos.
  7. Tag, tag, tag. Kategori anjeun ngabandungan. Aranjeunna leres-leres ngalakukeun. Naha henteu kéngingkeun jalma pikeun méré tag éntri na supados kuring tiasa ngalanggan "CSS" (salaku conto).
  8. Carita Deui? Kumaha upami Carita Gancang Gancang? Kuring teu paduli kana carita pincang anu bakal datang. Tapi upami ngagaduhan 10 diggs dina sababaraha menit ... naha henteu pangkat dina akselerasi?
  9. API? Kuring miharep kuring bisa nambahan carita anu kuring Dugg atanapi anu kuring kirimkeun kana halaman wéb kuring. RSS lumayan terbatas ... tapi hiji API bakal ngaktipkeun kuring ngadamel aplikasi.
  10. Siaga Digg. Nalika babaturan kuring Digg carita, kumaha kuring henteu ngagaduhan peringatan?

6 Komentar

  1. 1

    Poin 8: satuju pisan. Hiji-hijina hal anu langkung parah tibatan ningali carita anu sami dina halaman bumi Digg sadinten sadinten nyaéta ningali carita anu biasa-biasa / dahsyat / atrocious dina halaman anu bakal datang.

  2. 2
  3. 3

    Ngeunaan carita anu bakal datang, anjeun tiasa nyortir carita anu bakal datang dumasar kana anu pang populerna tibatan anu énggal. Kuring mendakan yén éta mangrupikeun cara anu gampang pikeun ningali naon warta anu paling panas dina waktos éta.

    Mudah-mudahan aya sababaraha pitulung. 🙂

  4. 4
  5. 5

    Halo guys… upami anjeun kabetot dina situs wéb pikeun nyebarkeun carita, anu langkung dipercaya sareng dipercaya tibatan Digg cobian Profigg.com Ieu mangrupikeun proyék énggal anu bakal ngabantosan ukuran sedeng sareng alit khususna pikeun ngamajukeun carita anu upami henteu bakal katingali.

  6. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.