Blog Post Nomer 1,000 - Langsung ti Techpoint!

1000

Ieu nya! Pos blog nomer 1,000 - langsung tina KTT Techpoint Tahunan ka-10 di Indianapolis, IN. Gempungan téknologi di Indiana? Ironisna, kuring nuju dina sési pamasaran multi-kanal nyarios kana sora, marketing email, sarta blogging perusahaan pikeun pamasaran babarengan jeung legalities pakait sareng masing-masing.

Ironisna, Gubernur Mitch Daniels guyonan ngeunaan ieu ogé énjing saatos perkenalan hebat ku David Baker, CEO Bank Internét Mimitina, sareng Ron Brumbarger, CEO Solusi BitWise.

Salah sahiji statistik anu kaget anu disayogikeun ku Gubernur Daniels nyaéta yén startup bisnis di Indiana ngagaduhan pangirangan rata-rata 20% dina biaya ngamimitian kusabab biaya hirup, insentif pajak sareng biaya kompensasi padamel panghandapna di nagara éta.

Dana Abad 21Pikeun perusahaan berbasis téknologi, Techpoint sareng pamaréntahan nagara ogé parantos damel pikeun nyiptakeun Dana Abad 21 ogé sajumlah badag insentif pajak kana penjualan anu dihasilkeun patén, investasi panilitian sareng pamekaran, sareng hibah padamelan.

Hal anu saé pikeun Indiana nyaéta biaya hirup murah sareng Indianapolis ditempatkeun di tengah kulon. Upami anjeun badé ngamimitian bisnis téknologi, tabungan rata-rata 20% tiasa ngabédakeun antara kasempetan perusahaan anjeun salamet sareng kamampuan bersaing dina rohangan éta.

Panyingkepan: Kuring sering damel pikeun perusahaan Ron dina ngabantosan klienna nganggo strategi média sosial. Ron marahmay mayar jalan kana acara ayeuna (hatur nuhun!). Ogé, perusahaan anu kuring damel pikeun full-time cukup untung janten David salaku investor! Sareng tangtosna, hatur nuhun ka bos kuring pikeun masihan kuring liburan!

Ngan ukur catetan: Tetep atosan Hadiah $ 1,000 dina perayaan 1,000 tulisan, 1,000 pangunjung unik sadinten, sareng 1,000 palanggan feed… woohoo! Kami hasil!

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Abdi ngadangu anjeun Doug. Akhir-akhir ieu kuring nampi seueur email anu salah asup kana koropak kuring. Éta pikaresepeun yén anjeun nyarios ngagugat panyadia utama. Ieu bisa lumangsung ngan hiji poé ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.