Kumaha Urang Ngahontal 100,000 Tampilan Bulanan

pintonan 100000

Sababaraha urang mikir yén serangan blog sareng situs média sosial ngajantenkeun langkung sesah pikeun disada sora anjeun. Sanaos leres éta noise langkung saé, kasempetan pikeun ngupingkeun sora anjeun atanapi sora perusahaan anjeun dina média sosial masih henteu ngan ukur mungkin, langkung saé upami anjeun ngagaduhan kontén anu dipilarian ku jalma.

Kami nembé ngaleuwihan 100,000 pintonan dina bulan Nopémber dina Martech, catetan sadaya-waktos sareng mindahkeun kami kana kategori élit blog pamasaran anu ngagaduhan langkung ti 1 juta pangunjung per taun. (Catetan: bagan di handap ieu henteu nyukcruk sadaya-waktos ... ngan ti nalika urang mimiti nganggo WordPress Stats)
pintonan 100000

Janten kumaha urang ngalakukeun éta? Kuring parantos bébéja ka jalma-jalma dina karir kuring (bahkan sateuacan online) yén konci pikeun pamasaran anu hadé nyaéta ngagunakeun sababaraha medium pikeun ngamajukeun produk atanapi jasa anjeun. Anjeun teu tiasa ngompa sadaya artos anjeun kana hiji médium… anjeun henteu ngan ukur ngawatesan pemirsa, tapi anjeun ogé ngawatesan pisan cara-cara ngupingkeun sora anjeun. Salami 5 taun, Martech mangrupikeun blog berbasis téks. Abdi henteu ngagaduhan sumber daya atanapi waktos kanggo ngagunakeun média anu sanés, janten kuring ngan ukur digawé pikeun ngaoptimalkeun média éta.

Taun ayeuna; kumaha oge, parantos benten pisan. Ieu sadayana inisiatif anu béda anu urang damel:

  • Salami taun kamari urang nyatet a acara radio mingguan (pareum dinten ayeuna kusabab liburan US). Kami parantos minggu saatos minggu ngobrol sareng pikiran pamasaran anu pangageungna di industri sareng acara na parantos naék - sareng rébuan pendengar unggal bulan.
  • Kami ngalebetkeun hiji marketing email program anu teras-terasan ngajalankeun pangunjung deui kana blog. Ieu ayeuna nuju diolah deui nalika kami hijrah ka sponsor pangénggalna kami, Delivra, tapi éta mangrupikeun taktik anu luar biasa hébat. Upami blog anjeun teu ngagaduhan program email, mimitian ayeuna! Kami nuju damel sababaraha alat pikeun pangguna WordPress di daérah éta ... teras parios ka kami!
  • Pamekar kami, Stephen, damel kana sababaraha plugin - kalebet Widget sidebar Youtube, ngagaduhan seueur perhatian ti komunitas WordPress.
  • Bareng sareng mesen acara radio kami, Jenn parantos teu kendat ngalaksanakeun jaringan kami dina Twitter, Facebook sareng LinkedIn sareng patalimarga ti sosial parantos sering ngabeledug ngalangkungan lalu lintas pamilarian urang unggal bulan! Urang ayeuna nganggo panyangga pikeun ngabantosan ngatur sareng ngajaga paguneman éta sacara online.
  • Tanda buku sosial sareng situs pamanggihan sapertos StumbleUpon parantos ngintunkeun kami seueur patalimarga, janten ngalebetkeun tombol bagi sosial dina unggal postingan supados langkung gampang pikeun jalma-jalma ngabagi kontén kami sareng jaringanna mangrupikeun taktik anu hébat pikeun ngajalankeun patalimarga anyar ka kami.
  • Kami aktip ngamajukeun situs ogé anggaran iklan alit dina Facebook sareng LinkedIn pikeun pamirsa anu khusus pisan. Kuring henteu yakin aya seueur pengembalian investasi di ditu, tapi mangrupikeun keterlibatan mérek anu saé pikeun ngajaga Martech tetep pikiran sareng pemirsa target CMOs sareng direksi Marketing.
  • Kami parantos ngahijikeun jajak pendapat sacara aktif pikeun ngalibetkeun pamiarsa urang. Zoomerang parantos janten sponsor anu luar biasa sareng leres-leres ngabantosan kami nyandak minat sareng opini pangunjung, nyayogikeun kami ideu kontén tambahan unggal minggu. Akun Zoomerang dasar gratis, janten kuring ngadorong saha waé pikeun ngagunakeunana! Hiji kecap ati-ati nyaéta yén anjeun moal nampi réspon anu luar biasa tina jajak pendapat anjeun. Nalika jalma resep maca blog, aranjeunna henteu teras ilubiung.
  • Kami parantos ngembangkeun Infografis Pamasaran pikeun duanana Delivera (Liburan Surélék Praktek Terbaik) sareng Zoomerang (Konsumén sareng SMB Hasil Survey Media Sosial) jeung dileupaskeun aranjeunna ngaliwatan Martech Zone salaku bagian tina paket sponsor kami sareng perusahaan. Infographics ngan saukur hébat pikeun ngahontal pamiarsa upami anjeun terang kumaha carana ngungkit aranjeunna!
  • Kami ngalihkeun blog kana kaayaan seni WordPress hosting parusahaan, WPEngine digabungkeun sareng a Pangiriman Network eusi didukung Ku StackPath CDN, CDN langkung gancang tibatan Amazon.
  • Dampak panungtung sareng pangageungna: asli, eusi berharga! Sedengkeun sesa blog pamasaran sareng téknologi hoyong merjuangkeun carita anu paling anyar - atanapi langkung parah - regurgitasi éta, urang konsistén damel pikeun mastikeun yén anjeun nampi inpormasi berharga, positip, tiasa dipilampah di industri.

378
Naon salajengnana? urang agen nyaéta ngamimitian sababaraha kurikulum pendidikan sareng sababaraha Universitas sareng perusahaan-perusahaan utama. Urang bakal ngerjakeun pelajaran éta kana Wébinar sareng kursus latihan pikeun pamiarsa urang. Ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngalangkungan paguneman sareng leres-leres bor sareng kéngingkeun anjeun hasil anu saé. Waspada pikeun sababaraha video tambihan, halaman wéb sareng buku ebook anu sumping ka anjeun!

Kamari mangrupikeun Thanksgiving di dieu di Amérika Serikat sareng kuring ngahargaan sadayana dukungan anu anjeun pasihkeun ka kami! Hatur nuhun!378

One comment

  1. 1

    Wah! Anjeun endah pisan! Kumaha carana kuring ngarepkeun kuring bakal kéngingkeun sahenteuna satengahna pengunjung anjeun. Kuring bakal nyobian sababaraha tip sareng naséhat anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.