101 Patarosan ... Konsumén, Politik, Humor sareng Starbucks

BlogKuring gaduh dinten libur dinten ayeuna (Abdi peryogi!). Kuring maca dina blog sanés anu seueur jalma anu milarian "101". Janten… sapertos biasa, kuring nuju téori pikeun ningali réspon na. Kuring kaget pisan betapa gampangna pikeun dibahas ieu, seueur pisan hal-hal di dunya, dina bisnis, sareng di nagara ieu anu ngajantenkeun kuring gélo. Tangtosna, panginten éta ngan ukur kuring. Ngarasa Luncat naros patarosan anjeun atanapi ngajawab patarosan kuring ngalangkungan koméntar.

  1. Naha Starbucks henteu ngadamel coklat bar? (Gagasan putri umur kuring 12 taun!)
  2. Naha anjeun peryogi maksimal 15 barang pikeun jalur Express? Naha henteu minimal 1 karanjang pinuh? Abdi jalma anu nyéépkeun artos sadayana!
  3. Naha salad dina kantong gancang-gancang goréng?
  4. Naha teu kunanaon pikeun bank nagih jalma miskin $ 30 pikeun dipariksa $ 1 tapi aranjeunna moal ngaluarkeun kartu kiridit bunga tinggi pikeun aranjeunna?
  5. Naha bank tiasa ngaluarkeun artos kuring langsung pikeun cek anu kuring tulis tapi aranjeunna nyimpen 5 dinten dina cek anu kuring setoran?
  6. Upami kuring tiasa kéngingkeun kartu SD 2Gb, kumaha anjeun henteu tiasa nempatkeun 500 jalma sasarengan sareng pasihan abdi kartu 1Tb tibatan hard drive kalayan bagian anu ngalir anu gagal?
  7. Upami industri musik henteu sarakah, maka kumaha carana aranjeunna nyéépkeun seueur artos dina boks, bling, dubs, grills, sareng sajabana?
  8. Upami kuring tiasa ngupingkeun CD, henteu hartosna éta kuring bakal salawasna tiasa ngarékamna?
  9. Naha supermarket ngabongkar sadayana kana rak teras kedah ngepakkeun deui kantongna? Naha teu aya cara anu langkung éfisién?
  10. Naha hukuman mati biasana hukuman panjara saumur hirup, sareng hukuman panjara saumur hirup leres-leres 20 taun?
  11. Naha sadayana nyarios "Pamisahan Garéja sareng Nagara" padahal éta henteu aya dina UUD atanapi Déklarasi Kamerdekaan?
  12. Naha kuring mayar biaya pikeun sakola umum murangkalih kuring? Teu sangka urang mayar pajak kanggo éta.
  13. Naha henteu kunanaon pikeun pamaréntah nyobian ngarobih hukum privasi pikeun ngabela kabébasan?
  14. Naha ngan ukur aya 2 partai besar di Amérika Serikat?
  15. Naha kasehatan henteu langkung mirah pikeun jalma anu henteu nganggo éta?
  16. Naha baju bisnis awéwé jauh langkung mirah tibatan baju lalaki?
  17. Naha urang ngupingkeun konsultan anu urang henteu terang tapi kadang sanés konsumén atanapi padamel urang nyalira nalika nyarios hal anu sami?
  18. Kumaha carana politikus diidinan nyerat aturan nyalira ngeunaan naon anu leres atanapi anu salah?
  19. Kumaha carana politikus pensiunan sateuacan masarakat militér tiasa?
  20. Kumaha urang henteu kéngingkeun sora naék pikeun politikus?
  21. Upami murangkalih kuring kedah nyandak SAT pikeun asup ka paguron luhur, kumaha politikus henteu kedah nyandak tés pikeun asup ka kantor?
  22. Naha cai kuring kaluar tina keran ngarobih tilelep, jamban sareng bak mandi kuring?
  23. Naha jalma mikir yén mobil héjo mangrupikeun jawabanana, nalika aranjeunna nyolok kana stop kontak kalayan kakuatan anu dihasilkeun tina batubara sareng énergi nuklir?
  24. Naha teu kunanaon gaduh rig minyak di kebon tukang dulur di Texas, tapi henteu di Alaska dimana teu aya anu cicing?
  25. Naha urang gaduh sheriff, pulisi negara sareng pulisi kota sadayana di tempat anu sami?
  26. Upami ieu nagara bébas, naha jalma teu kénging narkoba?
  27. Naha judi henteu sah kecuali pamaréntahan anu ngajalankeun lotre?
  28. Naha buah langkung mahal tibatan kiripik kentang? Heck, éta naék dina tatangkalan!
  29. Naha resép sah sareng ubar haram? Resep anu narkoba.
  30. Naha Amérika Serikat henteu tiasa ngalih kana sistem métrik? Gampang dibagi sareng kalikeun ku puluhan!
  31. Kumaha sababna Alkitab henteu aya dina daptar anu paling dijual di New York Times?
  32. Naha seuseueurna musik Kristen ngabandungan?
  33. Naha permén sareng popcorn mahal pisan di Teater? Abdi langkung sering angkat upami henteu ... sareng panginten nyéépkeun artos langkung.
  34. Naha toko gaduh seueur garis pamariksaan nalika kaseueuranana ditutup?
  35. Naha anjeun ngarepkeun jalma mayar kanggo barang upami anjeun badé mikeun heula? Anjeun ngalatih kuring salah!
  36. Naha Puerto Rico sanés nagara tapi Alaska sareng Hawaii?
  37. Naha kakuatan urang kedah nuturkeun aturan sareng téroris henteu?
  38. Naha barudak kuring gaduh seueur waktos di sakola?
  39. Naha seueur acara sakola dijadwalkeun nalika damel?
  40. Naha union sipil homo henteu kunanaon?
  41. Naha sadayana siga anu reuwas nalika kuring nyebatkeun aranjeunna yén kuring gaduh hak asuh sadayana ka murangkalih kuring?
  42. Naha kuring kedah ngagaduhan asuransi anu béda pikeun panon, awak sareng waos? Sanés sadayana médis?
  43. Kunaon anu gaduh bumi kéngingkeun minatna tina pajakna tapi anu nyéwa henteu tiasa nyéwa? Naha henteu nyéwa ngabantosan ékonomi?
  44. Kumaha politikus jadi beunghar?
  45. Naha Al Gore nyandak jet pribadi pikeun kalibetna nyarioskeun pemanasan global?
  46. Upami urang nuju perang, kumaha industri minyak tiasa kéngingkeun kauntungan catetan? Éta henteu harga gouging?
  47. Kumaha carana urang henteu tiasa ngeureunkeun spam?
  48. Saha anu ngirim spam éta dimana anjeun teu tiasa ngartos naon waé kecap na? Naha aranjeunna ngirimkeunana?
  49. Kunaon urang nyekel militér kana standar anu saé pisan yén kaseueuran militér mangrupikeun jalma-jalma anu henteu sanggup kuliah atanapi asalna tina pendidikan anu ditantang?
  50. Naha politikus henteu tiasa dipecat?
  51. Kumaha carana Indiana ngalihkeun zona waktos sareng masih gaduh sababaraha kabupatén di wilayah sanés?
  52. Naha urang henteu ngagabungkeun perpustakaan umum sareng perpustakaan SMA sareng ngahémat sakedik artos?
  53. Kumaha penjahat kerah bodas janten gampang nalika aranjeunna maling langkung ti penjahat biasa?
  54. Sanés judi pasar saham?
  55. Naha kuring kedah angkat ka bar kanggo kencan? Naha teu aya awéwé bujang nongkrong di Border?
  56. Naha Starbucks sareng Wates henteu ngagaduhan Ladies Night?
  57. Naha henteu aya deui jasa panto-ka-panto? (contona: drycleaning)
  58. Naha henteu nyaram koper tina pesawat?
  59. Naha pamimpin agama henteu langkung nangtung nalika pengikutna ngahujat?
  60. Naha Perancis ngagaduhan pembangkit listrik tenaga nuklir langkung seueur tibatan Amérika Serikat?
  61. Naha urang henteu tiasa ngirim limbah nuklir ka luar angkasa?
  62. Naha hemp haram? Tumuh langkung gancang tibatan tangkal, langkung kuat, sareng sanés ubar.
  63. Kunaon Tommy Chong angkat ka panjara kusabab perlengkapan narkoba, tapi Rush Limbaugh masih dina radio saatos nganggo narkoba sacara haram?
  64. Kumaha sababna hal-hal mahal pisan di toko serbaguna? Éta bakal langkung merenah upami kuring henteu mayar seueur.
  65. Naha urang ngagorowok ngeunaan harga bénsin tapi urang mayar $ 3.50 kanggo Grande Mocha di Starbucks. (Mmmmmm.)
  66. Naha henteu mobil korsi tunggalna? Kuring ngan ukur ningali hiji jalma dina unggal mobil nuju jalan.
  67. Naha wartawan tipi saé pisan rupana?
  68. Naha obesitas mangrupikeun kaayaan médis di Amérika Serikat?
  69. Naha anjeun tiasa ukuran super pikeun 49 sén tambahan, tapi anjeun henteu tiasa satengah-ukuran sareng ngahémat 49 sén?
  70. Upami latihan saé kanggo anjeun, naha teu aya jalan pikeun kuring leumpang atanapi naék sapédah kuring pikeun digawé?
  71. Naha anjeun kedah milih keur batur, tapi teu bisa ngajawab ngalawan saha?
  72. Naha hésé pisan pikeun urang cacah sora?
  73. Naha kuring henteu tiasa kéngingkeun Grande Mocha dina Pilem?
  74. Naha urang merhatoskeun langkung seueur kana naon anu dicarioskeun ku palaku padahal anu aranjeunna lakukeun nyaéta pura-pura hirup?
  75. Naha kuring kedah maca tulisan anu ditulis ku saurang lalaki kalayan gelar jurnalisme ngobrol ngeunaan téknologi tibatan maca blog tina lalaki anu hirup dina téknologi?
  76. Kumaha jalma anu gugah mimiti sareng naros ka kuring sapoé dolar dina jalan kuring damel teu kénging padamelan?
  77. Naha bar henteu nyayogikeun jasa taksi kanggo jalma anu seueur teuing nginum?
  78. Kumaha urang moal tiasa nyusun ulang tombol dina kibor pikeun épéktip ketikan langkung gancang?
  79. Upami lebu maéhan komputer anjeun, kumaha teu aya saringan pikeun dirobih?
  80. Naha sistem operasi langkung mirah tibatan program kantor?
  81. Kumaha sababna aranjeunna henteu ngawangun printer sareng hard drive internal sareng router anu dipasang?
  82. Naha aranjeunna henteu mendakan DVD pikeun ngajalankeun High-Definition?
  83. Naha murangkalih kuring henteu tiasa sholat nyaring di sakola padahal kabébasan agama mangrupikeun hak konstitusional?
  84. Naha jalma-jalma henteu tiasa ngartos yén pajak anu langkung handap ngahasilkeun langkung seueur pendapatan pajak?
  85. Naha sababaraha maskapai henteu tiasa gaduh pesawat anu angkat nalika sadaya korsi lengkep sareng henteu dina jadwal?
  86. Naha harga tiket maskapai beuki mahal sabab beuki deukeut kana waktos angkat? Naha henteu langkung mirah?
  87. Kunaon kuring tiasa daptar kanggo mayar tagihan online kalayan seueur tempat, tapi kuring henteu tiasa ngabatalkeun online?
  88. Kunaon operator telepon sélulér henteu ngahargaan anjeun pikeun sabaraha waktos anjeun janten nasabahna?
  89. Naha keyboard sareng mouse nirkabel kuring henteu tiasa dieusi deui?
  90. Naha sadayana kedah gaduh asuransi mobil? Naha kuring henteu tiasa ngan ukur ngagaduhan dana asuransi?
  91. Kumaha atuh iraha kuring badé batesan, saha waé ogé anu ngebut ... tapi unggal kuring ngebut, kuring bakal ditarik?
  92. Naha perusahaan henteu nawiskeun kiridit sareng pinjaman karyawanna nyalira?
  93. Kumaha carana seueur lulusan kuliah anu pernah damel di bidang anu aranjeunna gelar?
  94. Kumaha carana jalma henteu tiasa kéngingkeun gelar pikeun 'waktos dilayanan' dina padamelan atanapi industri?
  95. Naha PETA nyababkeun seueur sato kanggo bobo?
  96. Kumaha jalma-jalma ngalawan stadion maén bal tapi henteu musium?
  97. Kumaha bos anu goréng kalayan omzet tinggi henteu dipecat sareng jalma-jalma anu aranjeunna kaléng nampi pangapunten?
  98. Kumaha carana nalika perusahaan janten langkung ageung, aranjeunna bakal langkung laun?
  99. Kumaha upami internét naék, kuring kedah diajar deui basa sareng téknologi tibatan kirang?
  100. Naha Yahoo!, Google, Microsoft, Monster, ADP, atanapi Careerbuilder teu nawiskeun kuring $ 1 juta dolar kanggo Kalkulator Payraise acan?
  101. [Selapkeun Patarosan anjeun di dieu]

Catetan: Ideu pikeun daptar ieu asalna ProBlogger sareng lebet tulisan ieu di na Proyék Nulis Grup pikeun Daptar.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Daptar anu saé - anjeun nimbulkeun sababaraha patarosan anu hadé. Naha anjeun kersa upami kami nginjeum sababaraha aranjeunna pikeun latihan dina Cre8tivity anjeun?

  3. 3

    14. Naha ngan ukur aya 2 partai besar di Amérika Serikat?

    Kami ngagaduhan éta sabab urang ngagaduhan juara dina sadaya pamilihan umum. Urang Éropa ngagaduhan sistem anu radikal béda pikeun pamilihan umumna, anu langkung milih seueur partai sareng koalisi ngatur.

    28. Naha buah langkung mahal tibatan kiripik kentang? Heck, éta naék dina tatangkalan!

    Kaseueuran biaya buah seger disababkeun ku rusak. Kentang tumuh dina taneuh sareng mirah pisan.

    36. Naha Puerto Rico sanés nagara tapi Alaska sareng Hawaii téh?

    Rahayat Puerto Rico milih henteu janten Nagara.

    37. Naha kakuatan urang kedah nuturkeun aturan sareng téroris henteu?

    Aranjeunna disebat téroris tepatna kusabab henteu nuturkeun aturan perang darat.

    43. Naha anu gaduh bumi kéngingkeun minatna tina pajakna tapi anu nyéwa henteu tiasa nyéwa? Naha henteu nyéwa ngabantosan ékonomi?

    Aya pangirangan panyéwa ??

    45. Kunaon Al Gore nyandak jet pribadi pikeun kalibetna nyarioskeun pemanasan global?

    Seuseueurna éta alatan Al Gore janten jalma munafik elitist jegud.

    49 Naha urang nyekel militér kana standar anu luhur sapertos kitu, kaseueuran militér mangrupikeun jalma anu henteu sanggup kuliah atanapi asalna tina pendidikan anu ditantang?

    Kaseueuran tanaga militér asalna ti tukang kelas menengah.

    53 Kumaha penjahat kerah bodas gampang nalika aranjeunna maok langkung ti penjahat biasa?

    Nalika ieu hal éta sigana kusabab kanyataan yén A. Aranjeunna gaduh ahli hukum anu langkung saé, sareng B. henteu nempatkeun bedil dina raray saha waé pikeun kéngingkeun anu aranjeunna pikahoyong.

    63. Kunaon Tommy Chong ka panjara kusabab perlengkapan narkoba, tapi Rush Limbaugh masih dina radio saatos ngonsumsi narkoba sacara haram?

    Tommy meunang dadas di utah. Utah mangrupakeun nagara ketat pisan. Pikeun naon gunana, Salt Lake meureun kota gedé pamungkas di Amérika tempat jalma-jalma henteu ngonci panto peuting-peuting.

    66. Naha henteu mobil korsi tunggalna? Kuring ngan ukur ningali hiji jalma dina unggal mobil nuju jalan.

    Mobil korsi tunggal disebut motor.

    70. Upami latihan anu saé pikeun anjeun, kumaha carana henteu aya jalan pikeun kuring leumpang atanapi naék sapédah kuring pikeun digawé?

    Abdi nganggo sapédah kanggo damel unggal dinten. Upami éta penting pikeun anjeun leumpang atanapi numpak sapédah kanggo damel, maka milarian padamelan langkung caket ka bumi atanapi ngalih langkung caket ka tempat padamelan anjeun. Éta henteu tanggung jawab jalma séjén di dunya pikeun ngawangun trotoar sareng jalur sapédah anu pikaresepeun anjeun.

    77. Naha bar henteu nyayogikeun jasa taksi pikeun jalma anu seueur teuing nginum?

    Seueur kanyataanna bakal mayar taksi pikeun palanggan inebriated, kusabab masalah tanggung jawab hukum.

    83. Naha barudak kuring henteu tiasa ngadoa pisan di sakola padahal kabébasan agama mangrupikeun hak konstitusional?

    Nalika kuring ngartos hukum, murangkalih anjeun bébas solat di sakola. Nanging henteu sah pikeun guru pikeun miluan atanapi ngadorong aranjeunna pikeun ngalakukeunana.

  4. 4

    11. Naha sadayana nyarios â ?? Pamisahan Garéja sareng Nagaraâ ??? iraha henteu dina UUD atanapi Déklarasi Kamerdekaan?

    Ieu mangrupikeun garis standar anu dianggo ku ACLU, sareng média liberal henteu ngagaduhan motivasi pikeun nantang éta.

    19. Kumaha carana politikus pensiunan sateuacan masarakat militér tiasa?

    Rahayat militér tiasa pensiunan sadini ulang taun ka-37 na.

    20. Kumaha carana urang henteu kéngingkeun sora pikeun ngangkat politikus?

    Kami ngagaduhan Républik anu aturan sareng undang-undang dilakukeun ku pejabat anu kapilih, sanés démokrasi langsung, anu aturan sareng undang-undang dilakukeun ku pamaksadan langsung masarakat.

    22. Naha cai anu kuring kaluar tina keran ngarobih tilelep, jamban sareng bak mandi kuring?

    Anjeun sareng kuring cicing di Indianapolis, cai bawah tanah urang ngandung jumlah batu kapur anu jumlahna ageung, anu ninggali noda.

    34. Naha toko gaduh seueur garis pamariksaan nalika kaseueuranana ditutup?

    Aranjeunna nganggo jalur tambahan dina waktos Natal nalika toko dikemas ku anu ngagaleuh.

    38. Naha barudak kuring gaduh seueur waktos di sakola?

    Janten budak lalaki tiasa ngabantosan pa aranjeunna dina padamelan padamelan.

    40. Naha henteu unionis homo homo?

    Naha henteu lempeng serikat kerja ok? Naha kuring tiasa gaduh union sipil sareng hamster kuring; Saur anjeunna anjeunna kedah ditutupan ku rencana kaséhatan kuring. Kumaha upami Mormons poligami tiasa aranjeunna gaduh union sipil sareng sadayana 14 istri?

    41. Naha sadayana siga anu reuwas nalika kuring nyebatkeun anjeunna yén kuring gaduh hak asuh sadayana ka murangkalih kuring?

    Éta sigana katingali reuwas sabab lalaki ampir henteu kantos kéngingkeun hak asuh budakna dina cerai Indiana. Penjagaan lengkep biasana ngan ukur dikabulkeun ka bapak nalika indung parantos ngalakukeun waktos panjara serius.

    44. Kumaha politikus janten beunghar?

    Kaseueuran politikus kéngingkeun kabeungharanna sateuacan janten jabatan. Upami jalma janten jegud nalika jabatan, sigana aranjeunna henteu leres-leres. Patanyaan anjeun panginten kedah â ?? naha ngan ukur jalma-jalma kabeungharan anu katarik nyalonkeun diri ???? Jawabanana bakal, kusabab jalma kelas damel kedah sibuk milarian artos pikeun milari jabatan.

    46. ​​Upami urang nuju perang, kumaha industri minyak terus kéngingkeun untung catetan? Naha harga gouging éta?

    Harga minyak diatur ku pasokan sareng paménta. Perusahaan parangkat lunak ngahasilkeun laba catetan ogé, naha éta harga ngirut? Ngalereskeun harga nyababkeun kakirangan, nyimpen sareng dagang hideung.

    50. Naha politikus henteu tiasa dipecat?

    Aranjeunna tiasa, aranjeunna tiasa leupas dina pamilihan umum. Pamilihan ngelingan California, nyandak ieu ka tingkat anyar.

    51. Kumaha carana Indiana ngalihkeun zona waktos sareng masih gaduh sababaraha wilayah di wilayah sanés?

    Sajauh anu kuring tiasa unjukan, lompatan zona waktos Indiana aya hubunganana sareng kompleks inferioritas psikologis Hoosiers sigana gaduhna. Sakabeh urusan henteu asup akal pikeun kuring.

    54. Naha henteu judi pasar saham?

    Kuring anggap éta judi, tapi bahkan nyebrang jalan mangrupikeun judi dina bentuk anu tangtu. Sigana mah éta dibédakeun tina kaulinan kusabab henteu kaiket kana hiburan.

  5. 5

    55. Naha kuring kedah angkat ka bar pikeun kencan? Henteu aya awéwé bujang nongkrong di Border?

    Abdi nguping awéwé bujang naroskeun patarosan anu sami ieu. Kuring nebak yén masalah anu anjeun alami teu aya hubunganana sareng tempat anu anjeun pilari, sapertos saha anu anjeun pilari. Kuring bakal ngabayangkeun yén anjeun pendak sareng awéwé bujang di wates sering tapi aranjeunna sanés awéwé anu anjeun milari.

    56. Naha henteu Starbucks sareng Batesan gaduh Ladies Night?

    Sigana mah wengi awéwé ngarujuk kana kurangna biaya panutup pikeun awéwé. Kusabab Starbucks henteu ngeceskeun anjeun lebet, abdi henteu ningali kumaha ieu berlaku. Jalma-jalma angkat ka palang kanggo hook up sabab alkohol nurunkeun panghambatan sosial, sareng kusabab nari mangrupikeun hal anu aneh.

    57. Naha henteu langkung seueur jasa panto-ka-panto? (Conto: beberesih garing)

    Indianapolis memang ngagaduhan jasa beberesih garing ti panto. Henteu aya deui usaha ieu kusabab langkung mahal sareng umumna ngan ukur ngalayanan bumi sisi kalér.

    60. Naha Perancis ngagaduhan pembangkit listrik tenaga nuklir langkung seueur tibatan Amérika Serikat?

    Kuring yakin aya sababaraha alesan pikeun ieu. Anu utami kalolobaanana kusabab kurangna batubara Perancis. Tina dunya-nagara maju, ngan Perancis sareng Jepang anu teu gaduh jumlah batubara anu penting pikeun ngahasilkeun listrik. Jepang rada Atom phobic ku alesan anu jelas.

    61. Naha urang henteu tiasa ngirim limbah nuklir ka luar angkasa?

    Angkutan angkasa kadang-kadang ngabeledugkeun suasana.

    62. Naha hemp haram? Tumuh langkung gancang tibatan tatangkalan, langkung kuat, sareng teu aya ubar.

    Kuring henteu terang hemp industri haram. Sigana kuring émut pakean hemp anu modis sababaraha taun ka pengker, saur kuring hemp industri sacara haram mangrupikeun mitos perkotaan.

    64. Kumaha sababna hal-hal mahal pisan di toko serbaguna? Éta bakal langkung merenah upami kuring henteu mayar seueur.

    Anjeun mayar genah ngagaduhan toko anu langkung caket ka bumi anjeun.

    65. Naha urang ngagorowok ngeunaan harga bénsin tapi urang mayar $ 3.50 kanggo Grande Mocha di Starbucks. (Mmmmmm.)

    Abdi sapédah damel sareng condong nginum cai. Kuring nebak yén jalma kaganggu ku kanyataan yén harga béngsin dina fluks sapopoé sareng aranjeunna henteu ngartos kunaon.

  6. 6
  7. 7

    26. Kusabab henteu sadayana tiasa sayogi di Starbucks. (acan)

    50. Kusabab aranjeunna robot anu teu kaambeu.

    48. The mob blog!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.