12 Léngkah pikeun Sukses Pamasaran Média Sosial

12 léngkah pikeun kasuksésan pamasaran média sosial

Jalma-jalma di BIGEYE, lembaga jasa kréatip, gaduh nempatkeun babarengan infographic ieu pikeun ngabantosan perusahaan dina ngembangkeun strategi pamasaran média sosial anu suksés. Abdi resep pisan tina hambalanana tapi kuring ogé empati yén seueur perusahaan henteu ngagaduhan sadayana sumber daya pikeun nampung tungtutan strategi sosial anu hébat. Balikna ngawangun pemirsa kana komunitas sareng nyetir hasil bisnis anu kaukur sering langkung lami tibatan kasabaran para pamimpin dina perusahaan.

12 Léngkah pikeun Sukses Pamasaran Média Sosial

  1. panalungtikan sareng terang pemirsa anjeun, ngaidentipikasi topik sareng minat anu paling dipikaresep ku aranjeunna sosial.
  2. Ukur milih ngagunakeun jaringan sareng platform anu pangsaéna nyarios ka pemirsa.
  3. Nyatakeun anjeun indikator kinerja konci (KPI). Naon anu anjeun pikahoyong pikeun usaha sosial anjeun? Kumaha kasuksésan sapertos istilah anu tiasa diitung?
  4. Tulis buku kaulinan pamasaran média sosial. Buku maén kedah ngajentrekeun KPI anjeun, profil pemirsa, personas brand, konsép kampanye, acara promosi, kontes, téma kontén, léngkah manajemén krisis, sareng anu sanés. Catet yén stratégi kedah unik pikeun platform.
  5. Nyaluyukeun anggota perusahaan anjeun ngeunaan rencana. Napelkeun tanggung jawab ngeunaan saha anu ngeposkeun, saha anu ngaréspon, sareng kumaha ngalaporkeun métrik.
  6. Candak 30-60 menit dina awal unggal minggu atanapi bulan pikeun ngajadwalkeun tweet, tulisan Facebook, tulisan LinkedIn, pin, atanapi eusi média sosial anu sanés. Ieu tiasa ideu asli, tautan kana karya anjeun nyalira, atanapi tautan kana kontén luar anu panginten tiasa manpaat atanapi dipikaresep ku pemirsa.
  7. nyiptakeun bank eusi nganggo spreadsheet sareng ngarencanakeun topik eusi, judul, hubungan anu aya hubunganana, penjadwalan anu dipikahoyong, nami pangarang, sareng daérah pikeun persetujuan manajemén dina unggal jalur.
  8. kalungguhan eusi anu aya hubunganana sareng topik sareng kajadian anu dilaporkeun kalayan tepat waktuna. Penting pikeun ngabagi pendapat pas ngawartosan berita.
  9. Ngubaran sadayana saluran sosial nyalira. Anjeun henteu kedah ngeposkeun pesen anu sami dina sadaya saluran - émut saha waé panonton anu aya di tukangeun unggal platform.
  10. Masihan batur meta salaku rep layanan palanggan janten responsif kana eusi anu dihasilkeun ku pangguna sareng negatip. Entong maliré koméntar sareng tanggapan!
  11. Ngalaporkeun jadwal! Gumantung kana tujuan anjeun, métrik ngalaporkeun tiasa lumangsung mingguan, bulanan, atanapi dua bulan.
  12. Reanalyze rencana anjeun dina rutin. Upami aya dina rencana anjeun henteu tiasa dianggo, pindah deui atanapi kontén uji A / B pikeun nangtoskeun naon anu diréspon ku pemirsa ku langkung saé.

nyitak

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.