13 Cara anu Eusi Ditaremakeun Online

monetization

Babaturan anu saé ngahubungi kuring minggu ieu sareng nyarios yén anjeunna ngagaduhan dulur anu ngagaduhan situs anu kéngingkeun patalimarga anu signifikan sareng aranjeunna hoyong ningali naha aya cara monetisasi pemirsa. Jawaban pondokna nyaéta enya… tapi kuring henteu percanten seuseueurna penerbit leutik mikawanoh kasempetan atanapi kumaha ngamaksimalkeun kauntungan perusahaan anu dipiboga ku aranjeunna.

Abdi hoyong mimitian ku artos ... teras damel kana artos ageung. Émut yén ieu sanés sadayana ngeunaan monetisasi blog. Éta tiasa janten sipat digital - sapertos daptar palanggan email anu ageung, basis pelanggan Youtube anu gedé pisan, atanapi publikasi digital. Saluran sosial henteu saé ogé aranjeunna sacara umum ditingali dipimilik ku platform tibatan akun anu ngumpulkeun ieu di handap.

  1. Iklan Per Pay Pay - mangtaun-taun ka pengker, presentasi anu kuring nonton dina acara anu disebut ieu solusi penerbit karaharjaan webmaster.  Éta sistem anu paling gampang diterapkeun - ngan ukur nempatkeun sababaraha skrip dina halaman anjeun sareng sababaraha slot iklan. Slotna teras ditawar teras iklan tawaran pangluhurna ditampilkeun. Anjeun teu ngahasilkeun artos naon waé, kecuali upami iklan éta diklik. Kusabab pameungpeuk iklan sareng karesahan umum pikeun iklan sacara umum, tingkat klik-tayang dina iklan teras-terasan murag ... sapertos penghasilan anjeun.
  2. Jaringan Ad Adat - jaringan iklan sering naros ka kami sabab aranjeunna resep pisan gaduh inventaris iklan anu tiasa disayogikeun ku ukuran situs ieu. Upami kuring mangrupikeun situs konsumén umum, kuring panginten tiasa luncat dina kasempetan ieu. Iklanna ramé ku klik-umpan sareng iklan pikareueuseun (kuring nembé perhatoskeun iklan jamur jempol dina situs sanés). Kuring ngahurungkeun jaringan ieu sacara teras-terasan sabab sering teu ngagaduhan pangiklan anu relevan anu gratis pikeun eusi sareng pemirsa urang. Naha kuring nyerah artos? Pasti… tapi kuring terus mekarkeun pamirsa anu luar biasa anu aktipitas sareng responsif kana iklan urang.
  3. Iklan Apiliasi - platform sapertos Komisi Junction sareng bagikeun.com gaduh ton pangiklan daék mayar anjeun pikeun ngamajukeun aranjeunna ngalangkungan tautan tékstual atanapi iklan dina situs anjeun. Nyatana, tautan Bagikeun-A-Penjualan anu kuring nembé bagikeun mangrupikeun tautan afiliasi. Pastikeun pikeun salawasna nyingkab ngagunakeun éta dina eusi anjeun - henteu ngungkabkeun tiasa ngalanggar peraturan féderal di Amérika Serikat sareng sajabina. Kuring resep sistem ieu kusabab kuring sering nyerat topik anu khusus - maka kuring terang yén aranjeunna gaduh program apiliasi anu tiasa kuring daptar. Naha kuring henteu nganggo tautan afiliasi tibatan anu langsung?
  4. Jaringan Iklan DIY sareng Manajemén - ku ngatur inventaris iklan anjeun sareng ngaoptimalkeun harga anjeun nyalira, anjeun tiasa nganggo platform pasar dimana anjeun tiasa hubungan langsung sareng pangiklan anjeun sareng damel pikeun mastikeun kasuksésanna bari ngamaksimalkeun pendapatan anjeun. Urang tiasa nyetél harga bulanan datar, biaya per kesan, atanapi biaya per klik dina platform ieu. Sistem ieu ogé ngamungkinkeun anjeun nyéépkeun pariwara - kami nganggo Google Adsense pikeun éta. Sareng aranjeunna ngamungkinkeun imah iklan dimana urang tiasa nganggo iklan apiliasi salaku cadangan ogé.
  5. Periklanan Asli - Kuring kedah ngawartosan anjeun anu ieu ngajantenkeun kuring ngorejat sakedik. Meunang mayar kanggo nyebarkeun hiji artikel, podcast, presentasi, pikeun ngajantenkeun siga eusi sanés anu anjeun hasilkeun sigana teu jujur. Nalika anjeun ngembang pangaruh, wibawa, sareng kapercayaan, anjeun ngembang nilai sipat digital anjeun. Nalika anjeun nyamur yén bisnis sareng trik usaha atanapi konsumén kana pamésér - anjeun nempatkeun sagala anu anjeun damel pikeun ngusahakeun pisan pikeun ngahasilkeun résiko.
  6. Pait Paid - Nalika kontén anjeun kéngingkeun kamahéran mesin pencari, anjeun badé janten sasaran ku perusahaan SEO anu badé backlink dina situs anjeun. Aranjeunna tiasa datar naroskeun anjeun sabaraha nempatkeun tautan. Atanapi aranjeunna tiasa nyarios yén anjeun ngan ukur hoyong nyerat hiji tulisan sareng aranjeunna penggemar ageung situs anjeun. Aranjeunna ngabohong, sareng aranjeunna nempatkeun anjeun dina résiko anu ageung. Aranjeunna naroskeun ka anjeun pikeun ngalanggar istilah jasa Search Engine sareng bahkan tiasa nyungkeun anjeun ngalanggar peraturan féderal ku henteu ngungkabkeun hubungan moneter. Salaku alternatip, anjeun tiasa monetize tautan anjeun ngalangkungan mesin link monetization sapertos VigLink. Aranjeunna nawiskeun kasempetan pikeun ngungkabkeun hubungan lengkep.
  7. Pangaruh - Upami anjeun jalma anu terkenal di industri anjeun, anjeun panginten tiasa dipilari ku platform pangirut sareng perusahaan hubungan masarakat pikeun ngabantosan aranjeunna ngalebetkeun produk sareng jasa ngalangkungan tulisan, pembaruan média sosial, webinar, pidato umum, podcast, sareng seueur deui. Influencer marketing tiasa lumayan lumayan tapi émut yén éta ngan ukur salami anjeun tiasa mangaruhan penjualan - henteu ngan ukur ngahontal. Sareng deuih, pastikeun ngungkabkeun hubungan éta. Kuring ningali seueur pangaruh dina industri kuring sorangan anu henteu nyaritakeun jalma-jalma aranjeunna nuju dibayar kanggo nempatan produk sareng jasa perusahaan sanés. Kuring pikir éta henteu jujur ​​sareng aranjeunna nempatkeun résiko dina résiko.
  8. sponsor - Platform pasar kami ogé ngamungkinkeun urang nempatkeun imah iklan sareng tagihan klien kami langsung. Kami sering damel sareng perusahaan pikeun ngembangkeun kampanye anu lumangsung anu tiasa kalebet webinar, podcast, infographics, sareng whitepapers salian ti CTAs anu kami nyebarkeun ngalangkungan slot iklan imah. Kauntungannana di dieu nyaéta urang tiasa ngamaksimalkeun pangaruh ka pangiklan sareng ngagunakeun unggal alat anu urang gaduh pikeun ngajalankeun nilai pikeun biaya sponsor.
  9. referrals - Sadaya cara anu dugi ka ayeuna tiasa dibéréskeun atanapi harga murah. Bayangkeun ngirim pangunjung kana situs, sareng aranjeunna mésér barang $ 50,000, sareng anjeun ngasilkeun $ 100 pikeun méréskeun ajakan-to-aksi atanapi $ 5 kanggo klik-téng. Upami gantina, anjeun negosiasi komisi 15% kanggo anu ngagaleuh, anjeun panginten tiasa kéngingkeun $ 7,500 kanggo anu mésér. Rujukan hese sabab anjeun kedah ngalacak kalungguhanana kana konvérsi - ilaharna meryogikeun halaman badarat kalayan sumber rujukan anu ngadorong rékor kana CRM kana konversi. Upami éta papacangan anu ageung, éta ogé tiasa nyandak sababaraha bulan pikeun nutup… tapi masih aya gunana.
  10. konsultan - Upami anjeun influencer sareng gaduh kontén ageung nuturkeun, anjeun panginten ogé ahli anu dipilarian dina bidang anjeun. Seueur-seueurna panghasilan urang mangtaun-taun parantos aya dina konsultasi penjualan, pamasaran, sareng perusahaan téknologi ngeunaan kumaha numuhkeun wibawa sareng kapercayaan online pikeun ngajaga sareng mekarkeun usahana.
  11. kajadian - Anjeun parantos ngawangun pamirsa anu aktipitas anu resep kana tawaran anjeun ... janten naha henteu ngembangkeun acara-acara kelas dunya anu ngarobah pemirsa anu resep kana komunitas raheut! Acara nawiskeun kasempetan anu langkung ageung pikeun monetisasi pemirsa ogé nyetir kasempetan sponsor anu penting.
  12. Produk Anjeun sorangan - Sedengkeun iklan tiasa ngahasilkeun sababaraha pendapatan sareng konsultasi tiasa ngahasilkeun pendapatan anu signifikan, duanana ngan ukur aya salami klienna aya. Ieu tiasa janten roller coaster tina pasang surut nalika pangiklan, sponsor, sareng klien datang sareng indit. Éta sababna seueur panerbit giliran ngajual produkna nyalira. Kami leres-leres gaduh sababaraha produk dina pamekaran ayeuna pikeun nawiskeun pemirsa (milari sababaraha peluncuran taun ayeuna!). Kauntungannana ngajual sababaraha jenis produk langganan nyaéta anjeun tiasa ngasilkeun pendapatan anjeun sami sareng cara anu sami nalika anjeun ngagedégkeun pemirsa… unggal dina hiji waktos sareng, kalayan moméntum, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha pendapatan anu penting kalayan henteu aya perantara anu motong. .
  13. pikeun dijual - Langkung seueur sipat digital anu giat dibeli langsung ku penerbit digital. Mésér milik anjeun ngamungkinkeun para pembeli ningkatkeun jangkauanna sareng kéngingkeun langkung seueur bagi jaringan pikeun pangiklanna. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah mekarkeun pamiarsa, ingetan, daptar langganan email, sareng patalimarga milarian organik anjeun. Mésér patalimarga tiasa janten pilihan pikeun anjeun ngalangkungan milarian atanapi sosial - salami anjeun nahan bagian anu hadé tina patalimarga éta.

Kami parantos ngalaksanakeun sadayana di luhur sareng ayeuna milarian leres-leres ningkatkeun pendapatan kami ngalangkungan # 11 sareng # 12. Duanana jalma bakal nempatkeun kami pikeun calon pembeli nalika urang sadayana ngawangun sareng ngajalankeun. Éta parantos langkung ti dasawarsa saprak urang ngamimitian sareng butuh sababaraha dasawarsa deui kanggo dugi ka dinya, tapi kami henteu ragu kami nuju di jalan. Pasipatan digital urang ngadukung langkung ti belasan urang - sareng éta terus tumuh.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,
    Ieu mangrupikeun hal-hal anu sah pikeun monetisasi eusi halaman wéb anu ngahasilkeun lalu lintas, upami anjeun ngagaduhan. Aya ogé watesan pikeun, sareng résiko, sababaraha bentuk metode monetisasi, sapertos dina kasus iklan PPC sareng tautan anu mayar, sakumaha anu dijelaskeun. Pagawéan anu saé parantos dilakukeun dina ngajantenkeun sadaya pangalaman sareng penguasaan anjeun kana nulis tulisan ieu. :)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.