14 Stratégi pikeun Ngaronjatkeun Penghasilan dina Situs Ecommerce Anjeun

14 strategi ecommerce

Enjing ieu urang bagikeun 7 strategi pikeun ningkatkeun pengeluaran pelanggan di lokasi ritel anjeun. Aya téhnik anu anjeun kedah nerapkeun dina situs ecommerce anjeun ogé! Dan Wang ngabagi tulisan ngeunaan tindakan anu anjeun tiasa lakukeun ningkatkeun nilai tina gorobag balanja anjeun di Shopify na ReferralCandy parantos ngagambarkeun tindakan éta dina infographic ieu.

14 Stratégi pikeun Ngaronjatkeun Penghasilan dina Situs Ecommerce Anjeun

  1. Ngaronjatkeun desain toko anjeun ku ngumpulkeun eupan balik sareng uji coba parobihan téma.
  2. Ngadamel Tawaran Kaluar pikeun ngarayu pengunjung tina ngarobih sateuacan aranjeunna angkat.
  3. Anggo Email Prudently ngajalankeun lalu lintas ka toko anjeun sareng ngahasilkeun penjualan langkung saé tibatan média sosial.
  4. Tetep di Toel Sering ku ngirimkeun buletin biasa kalayan tawaran sareng diskon.
  5. Optimalkeun Pangeluaran Ad ku uji coba sareng rupa-rupa kecap konci pikeun langkung hadé sasaran kampanye anjeun.
  6. Ngungkit Bukti Sosial ku nyungkeun sareng ngajaga ulasan hébat sareng peringkat pikeun produk anjeun.
  7. Antisipasi Penjualan Terakhir ku kaasup barang-barang sakumaha out-of-stock pikeun ngukur bunga.
  8. Produk Up-Jual ku nembongkeun produk anu aya hubunganana dina kisaran harga anu sami.
  9. Ngurangan karanjang Ngabuburit ku ngagunakeun email sareng program pamulihan iklan pikeun anu nganjang deui kana karanjangna.
  10. Panginget Daptar Hajat mangrupikeun email anu nyorong jalma anu ngagaleuh. Tambahkeun penjualan atanapi inpormasi anu dijual pikeun ningkatkeun minat.
  11. Kalebet Bagéan Gifting kalayan produk unik. Aranjeunna biasana ningkatkeun margin kauntungan!
  12. Ngajalankeun Toko Facebook pikeun ngajual langsung ka pangguna Facebook sareng kéngingkeun paparan anu langkung lega ngalangkungan média sosial.
  13. Kalibet sareng Instagram ku ngajalankeun kontes, nunjukkeun di tukangeun layar jalan, sareng ngabagi poto konsumén sareng produk anjeun.
  14. Ngamajukeun Kecap-Sungut ku mendakan sareng ngahargaan influencer anu tiasa ngahontal target audién anjeun.

Kalayan beja panganyarna ngeunaan Apple Pay, Abdi ogé badé nambihan cara ngagabungkeun anu ngamungkinkeun langkung gampang pikeun browsing, balanja sareng mésér ngalangkungan mobile panginten mangrupikeun salah sahiji strategi anu paling penting pikeun nyetir langkung seueur penjualan!

14-taktik-pamasaran-sareng-aplikasi-pikeun-ngaéksekusi-aranjeunna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.