15 Alesan Bisnis Pikeun Ngagunakeun Twitter

Depositphotos 13876493 s

Usaha terus bajoang dina alesan ngagunakeun Twitter. Nyandak salinan tina Twitterville: Kumaha Usaha Tiasa Berkembang di Lingkungan Global Anyar by Shel Israel. Éta buku anu saé anu nyatakeun lahir sareng tumuhna Twitter salaku médium anyar anu luar biasa pikeun bisnis komunikasi.

Nalika kuring maca buku, Shel nyebatkeun sababaraha alesan kunaon perusahaan hoyong nganggo Twitter. Saur kuring seueur diantarana pantes didaptarkeun ... sareng sawala sawala ... ogé sababaraha anu sanés.

  1. Nyebarkeun Kupon sareng Nawaran - Kusabab Twitter mangrupikeun média komunikasi dumasar ijin, éta mangrupikeun cara sampurna nyebarkeun nawaran. Sobat dalit Adam Leutik parantos ningali ieu di réstoran sareng industri perumahan - dimana gabungan Mobile Alerts, Twitter, Facebook, Blogging sareng sindikasi parantos ngabantosan usaha sadayana klienna ... nalika di pasar handap!
  2. Komunikasi sareng Karyawan - tinimbang ngabeungkeut server email atanapi nyéépkeun waktos masarakat di ruang rapat, Twitter mangrupikeun alat kolaborasi anu saé. Nyatana, éta sababna munggaran didamel ku Odeo dina nami Twttr (abdi sareng e murag kirang pikeun ngetik SMS!)
  3. Narima Keluhan Palanggan - perusahaan teras-terasan bajoang pikeun nyingkahan binatu kotorna anu ditingalkeun ku panon masarakat. Anu ironisna nyaéta konsumén tong percanten kana jasa bintang 5 na. Promosi sareng kritik anu paling agrésif ngeunaan perusahaan biasana datang saatos réspon maranéhna… atanapi teu aktip. Ku nampi keluhan pelanggan di tempat terbuka, konsumén sanésna tiasa ningali perusahaan naon anjeun nyaan aya.
  4. Milarian atanapi Ngirim Pakasaban - Perékrut sareng anu milarian Twitter nganggo tulisan ngeunaan padamelan anu dipikahoyong atanapi padamelan padamelan. Kalayan milarian geografis, anjeun bahkan tiasa milarian sakedikna anjeun milari padamelan sareng tiasa ngagabungkeun istilah sanés pikeun pamilarian anjeun.
  5. Milarian Inpormasi sareng Bagikeun - Balik nalika kuring ngagaduhan sahandapeun sarébu pengunjung, Twitter parantos janten alternatif anu hadé pikeun mesin pencari. Google ogé sadar ieu, ngahijikeun komunitas online anjeun kana hasil teangan. Ilaharna, waleran anu kuring nampi cocog pisan sabab anu nuturkeun kuring damel di industri anu sami sareng kuring.
  6. Stratégi Pemasaran Inbound - nalika damel di Compendium, urang mimitian perhatoskeun jumlah sareng kualitas inbound lead anu sumping kana situs kami ti Twitter langkung gampang dikonversi tibatan ngalangkungan pamilarian. Sanaos mesin pencari masihan kami seueur pengunjung, kami leres-leres ngamimitian mamatahan ka para klien pikeun naek kapal Twitter sareng ngajadikeun otomatis eupan na ngalangkungan alat sapertos Hootsuite or Twitterfeed.
  7. Usaha Manusiawi - usaha anu henteu gaduh kontak saeutik sareng masarakat umum mendakan yén masihan touch manusa anu saé pikeun bisnis sareng diperyogikeun pikeun ingetan palanggan. Upami bisnis anjeun berjuang sareng nyayogikeun interaksi manusa sareng kalaparan sumberdaya, Twitter mangrupikeun médium anu saé. Éta henteu kedah diawasi sadidinten (sanaos kuring mamatahan ... balesan gancang kénging oohs sareng aahs), tapi réspon ti perusahaan tanpa rupa ku jalma anu saleresna sareng avatar sok keren.
  8. Préparasi pribadi - barengan usaha humanisasi nyaéta kamampuan pikeun pagawé atanapi pamilik bisnis ogé ngawangun mérek pribadi. Ngawangun mérek pribadi online tiasa nyababkeun seueur hal ... bahkan tiasa ngamimitian agénsi anjeun nyalira! Janten egois ngeunaan karir anjeun. Seueur teuing jalma anu hariwang ngeunaan naon anu panginten perusahaanna upami aranjeunna nempatkeun diri dina panon publik ayeuna milarian padamelan kusabab perusahaan anu sami ngabubarkeun aranjeunna.
  9. Optimasi Pilarian Twitter sareng Hashtags - milarian dina Twitter janten langkung umum. Pendakan ku ngamangpaatkeun hashtags sacara épéktip dina Tweet anjeun atanapi dina mékanisme autopost anjeun.
  10. Jaringan épéktip - jejaring online mangrupikeun prékursor anu hadé pikeun jejaring offline. Abdi teu tiasa nyebatkeun sabaraha prospek anu kuring tepang ngalangkungan Twitter. Sababaraha urang kenal silih sababaraha bulan sateuacan leres-leres nyambungkeun offline, tapi éta ngarah kana sababaraha hubungan bisnis anu saé.
  11. Pemasaran Viral - Twitter mangrupikeun pamungkas dina pamasaran viral. Retweet (RT) mangrupikeun alat anu luar biasa kuat ... ngadorong pesen anjeun tina jaringan kana jaringan kana jaringan dina sababaraha menit. Kuring henteu yakin yén aya téknologi viral anu langkung gancang dina pasaran ayeuna.
  12. Ngumpulkeun dana - Shel nyerat sababaraha conto hébat kumaha perusahaan parantos sacara épéktip nganggo Twitter pikeun usaha filantropis. Mangpaatna boh pikeun bisnis sareng amal - sabab katerlibatan bisnis-na dipublikasi langkung saé dina Twitter tibatan aranjeunna ngan ukur nyebatkeun dina situs wéb dimana-mana.
  13. Pesenan Online - Kumisan ti kupon sareng nawaran, sababaraha urang bahkan nuju mesen palanggan online. Shel nyerat ngeunaan warung kopi dimana anjeun tiasa Tweet dina urutan anjeun sareng angkat. Asik pisan!
  14. Hubungan masyarakat - Kusabab Twitter tiasa dianggo kalayan gancang ngetik 140 karakter, perusahaan anjeun tiasa maju payuneun sadayana ... persaingan, média, kabocoran ... ku gaduh strategi PR agrésip anu ngahijikeun Twitter. Nalika anjeun ngadamel pengumuman heula, jalma-jalma datang ka anjeun. Entong ngantepkeun ka média tradisional atanapi blogger pikeun leres-leres… anggo Twitter pikeun paréntah sareng ngarahkeun komunikasi.
  15. Komunikasi Tanda - ngagaduhan masalah sareng perusahaan anjeun sareng kedah komunikasi sareng konsumén atanapi prospek anjeun? Twitter tiasa janten cara anu saé pikeun ngalakukeun ieu. Pingdom bahkan parantos nambihan Twitter Alerts kana jasa éta ... ide anu saé pisan! Kacuali… nalika Twitter turun aranjeunna moal tiasa nganggo jasa 😉 Peringatan tiasa janten hal anu saé ogé ... panginten pikeun ngabéjaan palanggan anjeun yén produk parantos aya dina saham.

Shel nyebatkeun yén sababaraha kasus panggunaan bisnis dina bukuna henteu tiasa disababkeun langsung kana pendapatan. Sanaos ieu leres, aranjeunna pamustunganana tiasa diukur sareng pangembalian investasi dilarapkeun. Kuring yakin yén departemen layanan palanggan anu nyukcruk jilid telepon sareng Tweet tiasa ngalakukeun sababaraha ukuran pikeun ningali naha Twitter ngirangan volume telepon rata-rata kumargi waleranna dipublikasikeun. Sapertos sareng # 15 ... upami situs abdi turun sareng éta Di-Tweet… maka jalma-jalma bakal kirang pas nelepon kuring pikeun masihan terang kuring sabab aranjeunna ningali yén kuring parantos mastikeun masalahna.

Naon anu kuring leungit?

6 Komentar

  1. 1

    Wah, ieu daptar Douglass anu saé. "Naon anu kuring leungit?" sigana mah cara anu leres pikeun ngeureunkeun tulisan ieu kusabab sagala anu kuring pikirkeun panginten parantos kalebetkeun di ditu. Kuring bakal nyaritakeun naon anu kuring leungit >> buku ieu dina rak kuring. Pos katilu dinten ayeuna parantos disebatkeun janten kuring pasti mésér dina akhir minggu ieu. Nuhun kana inpo na. –Paul

  2. 3

    Naon Doug terrific pos! Hatur nuhun pikeun masihan kami langkung amunisi pikeun pasar Twitter sareng pamasaran média sosial ka klien kami.

  3. 5
  4. 6

    Ieu mangrupikeun poin anu saé, sareng aranjeunna pasti kabuktosan leres di industri urang. Kusabab kami perusahaan survey online, jalma datang ka kuring ngalangkungan Twitter sareng Facebook kalayan masalahna sakumaha sering aranjeunna nelepon dukungan pelanggan. Sareng anjeun terang naon, kusabab kuring ngarasa aya hubunganana sareng aranjeunna ngalangkungan jaringan sosial, kuring pastikeun kuring ngamankeun keluhan aranjeunna. Kami parantos ngagaduhan seueur umpan balik positip tina ieu, sareng dina pangalaman kuring, éta nyiptakeun rasa nyata komunitas. Usaha naon waé anu henteu dina Twitter ayeuna-ayeuna kaleungitan ku cara anu gedé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.