15 Statistik ngeunaan Kumaha Spasi Perhatosan Kritik nyaéta Marketing Digital Anjeun

perhatian waktos bentang infographic

Kuring ngagerendeng sakedik nalika para ahli industri tetep ngadorong corétan anu alit sareng alit, eusi langkung gancang sareng gancang, pidéo anu langkung pondok sareng pondok, kajadian anu gancang sareng gancang. Éta matak ngaganggu sabab fokus kana paripolah umum sareng henteu khusus pikeun paripolah pemirsa. Tangtosna, upami kuring badé mésér mangsi printer online - kuring kedah milari naon anu kuring peryogikeun gancang, tingali inpormasi, sareng parios. Tapi upami kuring nuju mésér platform pamasaran perusahaan énggal, kuring bakal peryogi pisan panilitian anu ngadukung anu kuring kenal bakal meryogikeun langkung lami bentang perhatian pikeun maca, nonton, nyaliksik, jst.

Argumen anu sanés anu kuring dorong nyaéta angka-angka éta sering condong jadi saderhana kusabab pengunjung henteu tiasa mendakan naon anu diperyogikeun, ngahaja sumping, atanapi sanés bahkan manusa - éta bot. Bayangkeun upami anjeun tiasa marios statistik pikeun prospek mumpuni dina situs anjeun. Datang anu tiasa mésér upami nyayogikeun kasempetan. Kuring yakin yén statistik digital henteu bakal katingalina ekstrim sapertos dina infographic ieu.

Numutkeun perhatian wéb sareng perusahaan monetisasi, Chartbeat, 55% pintonan halaman wéb meunang kirang ti 15 detik perhatian. Pikeun mérek, ieu hartosna ngan ukur aya jandéla leutik pikeun narik perhatian: Aranjeunna gaduh momen. Sareng aranjeunna kedah ngadamel unggal waktos penting ku nganterkeun 'kepuasan digital instan' - pangalaman palanggan anu pangsaéna langsung. Eusi henteu janten raja, ayeuna mangrupikeun waktos anu penting. Brian Rigney, CEO Zmags

Kutipan éta tina infographic… sareng ngajantenkeun kuring henteu raoseun. Eusi masih raja, éta ngan ukur kedah dikomunikasikan ku cara anu épisién sareng épéktip anu mungkin. Laju tanpa pesen leres henteu janten masalah pisan. Kuring tiasa nyimpulkeun pilem Marvel dina 1 menit, tapi teu aya anu bakal mayar éta. Pamakéna bakal langkung milih mayar $ 15 kanggo ngalaman pilem.

Kuring henteu ngetrokan premis tina infographic umum sareng kuring hoyong ngabagikeunana di dieu kusabab kagancangan mangrupikeun komponén kritis pikeun pangalaman digital. Zmags aya dina jalur anu leres - urang kedah teras-teras ngadorong amplop dina nyayogikeun pangunjung anu langkung saé pikeun pangalaman panganggo anu tiasa dianggo olahtalatah kalayan efektif dina komunikasi anu paling pondok. Naon waé deui sareng anjeun bakal kaleungitan pemirsa anu mumpuni.

Catetan samping ... tapi lucu. abdi dioptimalkeun gambar infographic di handap sareng éta ngamuat 17% langkung gancang. Hehe.

Anjeun tiasa ngaunduh e-buku Zmags, Ngawasaan Marketing dina Momen pikeun neuleuman strategi konci pikeun moto perhatian palanggan.

Spasi Perhatosan Konsumén Online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.