1,500 Tulisan! Teraskeun ka Media Sosial Dominasi!

Depositphotos 31866881 s

Abdi nganggo Mesin Wayback Arsip Internét wengi ayeuna nyobian pinpoint nalika kuring resmina mimiti ngablog. Kuring mangrupikeun bloomer telat dibandingkeun sareng blogger anu ngamimitian ngablog nalika éta masih disebut journaling.

Blogging paling awal kuring lumangsung dina Ryze sareng grup Pamasaran Koran Database (kuring henteu yakin naha Ryze parantos ningkat ti saprak 2005!). Kuring teras ngalih ka blogger sareng mimiti nyerat Doug urang Rant.

nu tulisan blog anu munggaran dina blog WordPress anu dijalankeun kuring ieu ngeunaan Mountain Dew iklanna sorangan salaku sarapan ngajemput kuring. Iklan éta kedah memotivasi saha waé pikeun ngamimitian blog!

1500

Nalika kuring ningali deui jalma anu parantos blogging sumur di luhur a sapuluh taunan, endah pisan kuring parantos kéngingkeun statistik anu kuring gaduh dina situs ieu dina jangka pondokna:

  1. Martech Zone éta sacara konsisten dina 5,000 blog anu luhur dina Technorati.
  2. Martech Zone éta dina kakuatan 150 pikeun Blog Pemasaran dina wéb.
  3. Martech Zone terus aya di luhur 100,000 situs wéb per Alexa.
  4. Langkung 400,000 jalma parantos nganjang kana blog abdi.
  5. Langkung 40% pengunjung anyar kuring sumping ka dieu Google.

Kuring bakal neraskeun ngadidik jalma ngeunaan cara ngajadikeun otomatis, ngahijikeun, sareng nguntungkeun tina téknologi pamasaran maranéhanana kalayan sakedik usaha.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.