1WorldSync: Inpormasi Produk anu dipercaya sareng Manajemén Data

inpo produk

Nalika penjualan ecommerce teras-terasan tumuh dina laju anu ngareuwaskeun, jumlah saluran anu tiasa dijual ku mérek ogé parantos tumuh. Ayana pangecér dina aplikasi mobile, platform média sosial, halaman wéb e-commerce sareng toko fisik nyayogikeun sababaraha saluran ngahasilkeun pendapatan anu langkung seueur pikeun konsumén.

Sanaos ieu mangrupikeun kasempetan utami, ngawasa konsumén pikeun mésér produk ampir iraha waé sareng dimana waé, éta ogé nyiptakeun sababaraha tantangan énggal pikeun pangecér dina mastikeun inpormasi produk akurat, kualitas luhur, sareng konsisten dina sadaya saluran éta. Eusi anu berkualitas rendah ngirangan persépsi mérek, ngikis jalan pikeun mésér, sareng tiasa ngahurungkeun konsumén salami-lami.

Ieu mangrupikeun tantangan anu unik pikeun para pemasar ogé. Upami produk anu aranjeunna nunjukkeun jalma henteu diwakilan ogé di saluareun saluran, usahana bakal boros. Sagala inisiatif pamasaran kedah ngahijikeun eusi anu saé kualitasna sami sareng akurat pikeun ngajaga ayana anu saluyu dina unggal jalan digital.

Janten, naon anu tiasa dilakukeun ku pangecér sareng pemasar?

  • Ngagabungkeun fokus dina nyiptakeun kontén produk anu saé kana rencana bisnis sacara umum
  • Investasi dina sistem kualitas data sareng sistem manajemen inpormasi
  • Milarian solusi data anu gampang skala nalika téknologi sareng saluran anyar dikembangkeun
  • Gawe sareng panyadia data anu ngamungkinkeun kamampuan mendakan produk anu mantep pikeun ningkat jenuh produk

Ihtisar Solusi 1WorldSync

1WorldSync mangrupikeun jaringan inpormasi produk multi-ngarah, ngabantosan, langkung ti 23,000 mérek global sareng mitra dagangna di 60 nagara - ngabagi otentik, eusi kapercayaan sareng konsumén sareng konsumén - nguatkeun aranjeunna nyandak kaputusan anu leres, pameseran, kaputusan kaséhatan sareng gaya hirup. Kalayan palanggan di Fortune 500, 1WorldSync nyayogikeun solusi pikeun kisaran ékspansi pasar, ti perusahaan Fortune 500 dugi ka usaha alit sareng sedeng (SMB).

Perusahaan ngagaduhan kantor di Amérika, Asia Pasipik, sareng Éropa, sareng tiasa nyumponan kabutuhan inpormasi produk tina mitra dagang dina industri naon waé, ngagabungkeun jangkauan global sareng pangetahuan lokal sareng dukungan. Perusahaan gaduh solusi anu sayogi pikeun perusahaan dina unggal tahapan spéktrum produk sareng manajemén data.

Nalika konsumén kalibet sareng perusahaan langkung online, aranjeunna nungtut gambar, kontén, sareng kualitas anu langkung luhur, sareng seueur deui tina mérek. Solusi anu ngarah ka pasar kami ngamungkinkeun perusahaan dina unggal tahapan prosés mésér kontrol anu langkung saé pikeun inpormasi produk na, pamustunganana ngarah kana pangalaman palanggan anu langkung konsisten sareng penjualan anu langkung luhur. Dan Wilkinson, Kapala Komérsial Officer of 1WorldSync

Fitur 1WorldSync pikeun Panarima:

  • Setup barang sareng pangropéa
  • Papanggihan eusi produk
  • Dursasana komunitas sareng pangabisa
  • Pengumpulan eusi global

Fitur 1WorldSync pikeun Sumber:

  • Sebaran eusi global
  • Katalog Omnichannel
  • Kandungan candak sareng pengayaan
  • Tata kelola inpormasi produk

1worldsync

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.