Tambihkeun 2 Unsur Ieu Pikeun Unggal Pos, sareng Blog Anjeun Bakal Ngabahekeun dina Popularitas

2

Naha anjeun ningali naon anu kuring lakukeun di dinya? Total, cheesy, off-the-chart linkbait… Sareng éta jalan. Anjeun didieu sabab kuring nyerat judul tulisan blog ku cara anu khusus. Ieu mangrupikeun strategi konci dina situs sapertos Upworthy sareng Buzzfeed sareng aranjeunna narik jutaan pamiarsa ku nyaluyukeun judul posna pikeun ngagaduhan 2 unsur konci ... panasaran sareng émosina.

  1. kahayangweruhan - ku nyebutkeun 2 barang, pikiran anjeun mimiti heran sareng godaan pikeun ngeklik teuing teuing.
  2. Pangrasa - Kuring taliti nganggo istilah éta popularitas dina judul tulisan. Saha anu henteu hoyong blogna populér?

2 unsur ieu dina a judul tulisan anu suksés pisan tapi anjeun kedah nganggo kalayan ati-ati pisan. Kuring parantos bosen kana situs anu kuring sebutkan di luhur. Sanaos aranjeunna sering ngagaduhan kontén anu teu tiasa dilawan, kuring henteu mendakan hargana sareng sering kaleungitan menit-menit ngotéktak gambar ucing atanapi ningali carita anu nyéhatkeun. Catetan: Kuring henteu nyambung kana situs éta kusabab sieun kaleungitan anjeun pikeun 45 menit ka payun.

Naha éta hartosna anjeun kedah ngajauhan taktik éta? Henteu… tapi kuring pikir anjeun kedah ngajagi judulna tina langkung luhur sareng ngantunkeun naon anu anjeun carioskeun. Kuring mendakan yén seueur situs anu ngagunakeun taktik ieu ngan saukur henteu minuhan harepan judulna. Neda éta sababaraha kiyeu sareng anjeun bakal mendakan éta strategi anu hadé.

Janten ... hayu urang sebutkeun anjeun fotografer sareng anjeun gaduh postingan 8 tip kanggo poto. Daripada ol standar Tip 8 tulisan blog, anjeun tiasa nyerat tulisan sapertos Laksanakeun 8 Léngkah Sederhana ieu Sateuacan Nyandak Gambar Salajengna sareng Anjeun bakal Kagum sareng Hasilna. Panasaran (léngkah naon?) Sareng émosina (kagum!).

Sugan éta sanés hal anu ilahar sapertos nyandak poto. Meureun éta mariksa ban anjeun! Anjeun badé nyerat ngeunaan kiat ti ahli mékanika. Sabalikna… Rahasia Profesional Ngalegaan Kahirupan Tirus Tanpa Ngorbankeun Kasalametan. Posna masih ngeunaan ngajaga tekanan hawa sareng muterkeun ban anjeun ... tapi anjeun tiasa ngarobih paguneman ku cara panasaran (rahasia?) Sareng émosi (kaamanan!).

Entong nyandak kecap kuring pikeun éta. Pasihkeun ditembak dina séri tulisan blog anjeun salajengna. Upami anjeun tiasa ningkatkeun tingkat klik-tayang, tulisan anjeun bakal katingali langkung seueur, dibagi deui, sareng bakal ngakibatkeun bisnis tambahan. Buka ngabeledug dina popularitas!

2 Komentar

  1. 1

    Doug, éta leres yén linkbait "digawe" dina harti yén kuring di dieu. Kuring maca tulisan anjeun. Tapi kuring henteu maca éta kusabab judulna - kuring maca éta kusabab kuring terang panulisna sareng panginten anjeun tiasa nedunan jangji anjeun.

    Anjeun nuju langkung seueur lalu lintas ku cara ieu, sareng anjeun nampi sababaraha papacangan ti kuring dina bentuk koméntar, tapi kuring leres-leres ngarasa leuwih saeutik kalibet dina brand Anjeun ayeuna. Abdi henteu hoyong ngabagi tulisan ieu. Kuring henteu ngarasa yén éta nyayogikeun naon anu kuring henteu terang sateuacanna.

    Tapi éta bisa jadi tujuan anjeun. Kuring pikir situs sapertos Upworthy sareng Buzzfeed nyobian kéngingkeun zillions jalma pikeun ngaklik kusabab aranjeunna henteu resep kana papacangan tingkat tinggi. Aranjeunna milarian tayangan pikeun iklanna sareng kasadaran merek, sanés jalma-jalma anu ngembangkeun hormat pikeun kaahlian sareng ngalaporkeun anu jero.

    Naha saran anjeun sah? Eta gumantung kana tujuan marketer nu. Upami anjeun hoyong jalma anu kagum ku "rusiah" puteran ban anjeun atanapi "kagum" ku naséhat pikeun ngagunakeun aturan katilu, panginten rumus ieu patut. Tapi kuring terang pikeun konsumen ieu, kuring nyobian NOT ngaklik linkbait. Abdi ngan di dieu kusabab kuring terang anjeun pribadi. Saha waé anu ngagaduhan judul ieu bakal teu dipaliré.

    • 2

      Heboh retort @robbyslaughter: disqus - sareng anjeun bakal mendakan yén kuring satuju pisan. Abdi henteu leres-leres ngagunakeun strategi ieu dina blog kuring sareng éta mareuman kuring dina blog anu sanés. Abdi hoyong nyerat judul tulisan anu langkung saé, sanaos, henteu kaleuleuwihi ku baiting jalma. Bari strategi husus ieu bisa jadi leuwih luhur - Jigana ngamangpaatkeun rasa panasaran jeung ngetok kana emosi mangrupakeun konci ... tanpa linkbait cheesy. Hatur nuhun pikeun ngamimitian paguneman hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.