200 Faktor Paringkat dina Algoritma Google

google 200 faktor peringkat

Nya, ieu mah gampang tapi kudos pikeun Backlinko jeung TunggalGrain pikeun ngahijikeun infographic ieu ditujukeun pikeun ngabedah algoritma peringkat Google. Infographic ngalangkungan faktor domain, faktor tingkat halaman, faktor tingkat situs, faktor backlink, interaksi pangguna, indikator tambahan sareng sinyal sosial. Kusabab aranjeunna henteu nerapkeun beurat pikeun tiap faktor individu,

Kuring moal nitip daptar ... Kuring henteu percanten sadaya réngking pangaruh tapi anu masih henteu tiasa mangaruhan kinerja mesin pencari anjeun ku cara ningkatkeun tingkat klik-tayang. Jalan anu mana waé - éta daptar komprehensif anu hadé pikeun anjeun marios sareng mikirkeun nalika anjeun ngaoptimalkeun kontén anjeun.

Faktor Peunteun dina Algoritma Google

8 Komentar

  1. 1

    Daptar lengkep pisan. Éta terangkeun seueur alesan naha plugins SEO ngagaduhan seuseueurna di luhur terpadu kana éta. Contona, SEO Presser. Hatur nuhun pikeun ieu "sadayana dina hiji tempat" faktor ranking.

  2. 2
  3. 3

    sumberdaya hébat Doug! Bakal hal anu kuring tetengger! Dina bagian faktor tingkat situs, snippet eusi duplikat boga "duplikat eusi". 🙂 Panginten hoyong ngalereskeunana.

    • 4

      Hatur nuhun infographic pisan informatif ieu.
      Hiji koméntar (kumisan naon anu parantos dipasang Jacquelyn): anjeun ogé hoyong ngarobih snippet dina "Waktos dina Loka" ogé :).

  4. 5

    Gambar infographic anu saé. Upami mungkin, nami halaman wéb anjeun sareng URL na nganggo kecap konci. Anjeun kedah
    ogé ngagunakeun éta dina judul, déskripsi, sareng tag meta dina halaman wéb anjeun.
    Aya anu nyebatkeun yén ayeuna Google henteu ningali deui dina tag meta pikeun
    ranking hasil pilarian.

  5. 6
  6. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.