200 Faktor Paringkat dina Algoritma Google

google 200 faktor peringkat

Nya, ieu mah gampang tapi kudos pikeun Backlinko jeung SingleGrain pikeun ngahijikeun infographic ieu ditujukeun pikeun ngabedah algoritma peringkat Google. Infographic ngalangkungan faktor domain, faktor tingkat halaman, faktor tingkat situs, faktor backlink, interaksi pangguna, indikator tambahan sareng sinyal sosial. Kusabab aranjeunna henteu nerapkeun beurat pikeun tiap faktor individu,

Kuring moal nitip daptar ... Kuring henteu percanten sadaya réngking pangaruh tapi anu masih henteu tiasa mangaruhan kinerja mesin pencari anjeun ku cara ningkatkeun tingkat klik-tayang. Jalan anu mana waé - éta daptar komprehensif anu hadé pikeun anjeun marios sareng mikirkeun nalika anjeun ngaoptimalkeun kontén anjeun.

Faktor Peunteun dina Algoritma Google

8 Komentar

  1. 1

    Daptar anu lengkep. Éta bakal terang seueur kunaon plugins SEO gaduh seuseueurna di luhur dilebetkeun kana éta. Salaku conto, SEO Presser. Hatur nuhun pikeun ieu faktor "sadayana dina hiji tempat".

  2. 2
  3. 3

    Sumberdaya hébat Doug! Bakal hal anu kuring tetengger! Dina bagian faktor tingkat situs, potongan eusi duplikat ngagaduhan "duplikat eusi". 🙂 Mungkin hoyong ngalereskeunana.

    • 4

      Hatur nuhun pikeun infographic pisan informatif ieu.
      Hiji cariosan (sajabi ti naon anu parantos dipasang Jacquelyn): anjeun panginten badé ngarobih potongan dina "Waktos dina Loka" ogé :).

  4. 5

    Gambar infographic anu saé. Upami tiasa, namina halaman wéb anjeun sareng URL na nganggo kecap konci. Anjeun kedah
    ogé anggo éta dina judul, pedaran, sareng meta tag halaman wéb anjeun.
    Aya anu nyebatkeun yén ayeuna Google henteu ningali deui kana meta tag
    réngking hasil pamilarian.

  5. 6
  6. 8

    Wah kuring nembé mendakan tulisan ieu dina Google sareng kuring pisan Hatur nuhun kana Marketing Tech Blog pikeun infograf anu hébat anu saderhana pisan kanggo diurus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.