2,000 Tulisan sareng Urang Ngamimitian!

hdr hp

Terakhir waktos kuring ngarayakeun kamekaran blog ieu nyaéta nalika kuring ngaleungitkeun post 1,000 tandana dina bulan Nopémber 2007. Di dieu kami aya 2,000 postingan sareng blog na séhat, henteu jegud 🙂 sareng wijaksana. Waktosna kanggo najong na kuring badé ageung.
mtblog-2000.png

Moal lami deui mangrupikeun rébranding minor tina situs ... henteu ... anu ngadamel Windows Windows anu hégar sanés mangrupikeun tinjauan! Sababaraha anjeun panginten émut nalika kuring ngalihkeun domain tina dknewmedia.com janten martech.zone… éta mangrupikeun tahap anu munggaran dina misahkeun blog tina mérek pribadi kuring. Éta salah sahiji menyakiti! Kuring kaleungitan 2000 réngking luhur kuring dina Technorati, kaleungitan BANYAK backlinks (sanaos situs 1,000 kuring), sareng kaleungitan sababaraha otoritas. Kuring memang ningkatkeun sababaraha réngking dina kecap konci khusus anu kuring hoyong udagan sanaos ... sapertos "Téhnologi Marketing".

Parobihan anu langkung ageung nyaéta daptar ahli pamasaran tambahan, masing-masing kalayan keahlianna nyalira:

  • Jon Arnold - kagunaan sareng ahli desain wéb.
  • Chris Bross - ahli mayar-per-klik.
  • Bola Lorraine - ahli pamasaran sareng hubungan masarakat.
  • Chris Lucas - ahli média sosial sareng téknologi pamasaran.
  • Nila Nealy - ahli mérek sareng strategi.
  • James Paden - ahli optimasi e-commerce sareng konversi.
  • Adam Leutik - ahli pamasaran sélulér.
  • Bryan Povlinski - lulusan Marketing anu anyar sareng Orr Fellow… Bryan badé ngabantosan blog sareng nyayogikeun wawasan na salaku lulusan pamasaran ngora.

Kuring parantos aya sawala sareng sababaraha propésional pamasaran régional sareng tiasa ngamimitian sababaraha buku kerja sumping, sababaraha ebook, sareng bahkan panginten konperénsi.

Harepan kuring pikeun sadayana ieu nyaéta nyayogikeun praktis, naséhat anu tiasa dianggo pikeun Pemasar. Seueur pamiarsa kuring tingkat perusahaan CMO's… tapi anu sanésna mangrupikeun toko 1 jalma anu ngalaksanakeun sagalana ti strategi jangka panjang dugi ka ngalereskeun JavaScript dina halaman wébna.

Aya sababaraha situs Pemasaran anu hebat di luar sana anu fokus kana berita, laporan analis pang anyarna sareng téknologi - tapi kuring ngarepkeun ngeusian lolongkrang ku janten blog dimana anjeun tiasa kéngingkeun naséhat ahli pikeun ngalaksanakeun padamelan anjeun unggal dinten. Langkung sumping!

Ieu mangrupikeun bab anyar sareng nutup bab dina blog abdi. Kuring masih bakal janten lulugu tukang masak sareng washer botol nalika urang teraskeun, tapi teras blog urang anjeun bakal dibéré sudut pandang anu béda sareng langkung seueur kasempetan pikeun kalibet ku ahli urang dina unggal dinten.

Langkung seueur anu sumping!

6 Komentar

  1. 1

    Sugeng Doug !! Teraskeun éta! Hatur nuhun sadaya pikeun wawasan berharga anjeun!

    Anu pangsaéna pikeun usaha anyar anjeun!

    Salam ti Méksiko!

  2. 3

    Pikaresepeun pisan. Bungah anjeun tetep sibuk! Kuring yakin ieu ideu anu saé sareng henteu sabar pikeun ningali naon anu terjadi sareng sadaya panulis énggal. Kedah janten ledakan eusi! Naha anjeun badé ngamimitian deui blog pribadi anjeun nyalira? (sanés anjeun ngagaduhan waktos kanggo nyerat atanapi naon waé)

    • 4

      Abdi moal angkat, Jason! Kuring masih bakal blogging - mudah-mudahan sakali sapoé atanapi langkung. Urang ngan ukur bakal nambihan langkung seueur sora pamasaran kana campuran sareng nyandak naék!

  3. 5
  4. 6

    Congrats dina pencét 2,000!

    Latihan anu pikaresepeun nyaéta pikeun milarian 2,000 blog anjeun anu kapungkur sareng mendakan éntri anu anjeun paling resep. Sanés 2,000 seueur teuing, tapi sababaraha ogé langkung populér sareng langkung bermakna tibatan anu sanés.

    Salaku pamiarsa biasa, salaku conto, kuring terang yén kuring rutin ngalangkungan éntri "Tautan pikeun Tanggal Ieu" tapi terasrasakeun "rants" anjeun. Sugan analisa diri ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun teraskeun ningkatkeun blogging pikeun sadaya pamiarsa.

    Deui, congrats!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.