Tujuan pikeun 2007

Depositphotos 12588045 s

golAbdi percanten kana rencana aksi. Henteu aya rapat, rencana proyek, atanapi rencana pamekaran pribadi anu kedah dipungkas tanpa réspon kana 3 patarosan:

  1. Anu?
  2. Iraha?
  3. Naon?

Upami anu sanés henteu netepkeun tujuan pikeun kuring, maka kuring bakal ngerjakeun tujuan éta pikeun kuring. 2007 karasaeun bakal janten taun anu saé.

Anu? Kuring. Iraha? 2007. Naon? Ieu tujuan kuring:

  • Bantosan putra abdi ku cara naon waé kuring sanggup (seuseueurna finansial) janten anjeunna lulus kalayan ngahargaan sareng suksés dina taun kahijina di Universitas Purdue di IUPUI. Léngkah munggaran nyaéta jalan kaluar - anjeunna parantos katampi.
  • Lengkepan buku téknologi dina blogging. Nalika kuring nyerat pituduh Blogging E-Metrics Sederhana, kuring leres-leres néwak bug tulisan. Janten kuring atos damel Blogging - Taun Mimiti, ti saprak éta. Jaga jari-jari anjeun meuntas ... Sabenerna kuring ngirim draf ka éditor sababaraha menit ka pengker.
  • Program téma kuring sorangan sareng pasang di situs SeanRox anu sanés, Komunitas Desain Terbuka. Kuring henteu resep kana téma ayeuna kuring… sisi téknologi hébat, tapi peryogi seueur padamelan éstétika. Éta henteu cekap ngagambarkeun kontén anu kuring cobian pikeun dibaca ku anjeun sapopoé.
  • Program plugin WordPress kuring nyalira. Kuring ngarobih a kontak Bentuk plugin pikeun ngeureunkeun Spam anu teu dihoyongkeun sababaraha waktos ka pengker ... tapi kuring hoyong ngembangkeun plugin ti mimiti.
  • Bantosan dunungan kuring dina ngarahkeun aplikasi kami kana aplikasi anu paling luar biasa SaaS aplikasi industri wéb anu kantos ditingali atanapi dianggo. Kami ngalaman kamekaran sareng kasuksésan anu luar biasa salami sababaraha taun ka pengker, tapi waktuna kami lirén ngaco sareng ngantep industri dina lebu. Tujuanana ieu anu ngajagi kuring wengi.
  • Bangun kana bentukna! Kuring terang éta sora na cliche pisan, tapi kuring capé kaseueuran waktos sareng henteu olahraga ampir sakumaha kuduna. Nyatana, kuring balik kana sapédah latihan kuring akhir minggu ieu pikeun kahiji kalina dina sababaraha bulan. Pagawean nempatkeun kuring dina bokong kuring unggal dinten sareng blogging ngajaga kuring dina wengi. Abdi kedah ngarobih kabiasaan!

Janten aya anu anjeun ... tujuan kuring pikeun 2007. Naon tujuan anjeun? Upami anjeun henteu acan nyiptakeun, punten pigawé sareng bagikeun na dina blog anjeun. Pasang lacak pikeun éntri ieu pikeun anjeun supaya urang sadayana tiasa pendak deui dina Januari payun sareng ngabahas kumaha kaayaan urang.

One comment

  1. 1

    Kuring ngalakukeun tulisan anu sami dina blog kuring, pikiran anu saé panginten sami 😉

    Gagasan anu sanés anu kuring énggalkeun nyaéta silih tanggung jawab kalayan konsekuensi kauangan, sapertos Joe ngawartosan anjeunna yén anjeunna bakal ngahontal cita-cita pikeun ngarobih halaman wéb na dugi ka Sabtu payun sareng upami henteu, anjeunna ngahutang $ 20.

    Endah kumaha ieu ngabantosan hiji jalma pikeun ngahontal tujuanana. Posna aya di dieu.

    Cheers!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.