2007 Punten Bawa Éditor énggal

html

Salah sahiji abdi prediksi pikeun 2007 mangrupikeun éditor énggal pikeun wéb kalayan fungsionalitas 'edit in place'. Abdi resep ideu éditan di tempat… tibatan log in ngalangkungan administrasi anu misah pisan, pangguna ngan saukur tiasa ngamimitian ngetik sareng ngawangun HTML cara anu aranjeunna pikahoyong.

Ieu sababaraha komprehensif éntri blog dina Edit di Tempat ti Joseph Scott. Upami anjeun sanés programmer sareng anjeun naroskeun naon anu kuring carioskeun, ieu conto halaman. Yusup saé pisan pikeun nyayogikeun sadaya padamelan na kanggo diunduh.

Kuring ngarepkeun batur ngarancang éditor anu anyar pisan kawas editor Microsoft Word biasa anu sigana bakal muncul dimana-mana dina wéb. Sigana sanajan Microsoft ogé bailing kana anu nganggo Office 2007 nganggo antarmuka 'Ribbon' énggal. Éta cukup goréng di Kantor anu ayeuna (naha aya anu kénging pélor tiasa dianggo sanés?), Ayeuna urang kedah ningali éta di saluruh wéb? Bahkan Google Docs nganggo éditor anu sami (sareng pélor henteu jalan di dinya, ogé).

Urang peryogi paradigma énggal pikeun ngédit dokumén, presentasi, html, email sareng sajabana Édit di Tempat tiasa janten awal paradigma ieu. Kuring maca cutatan anu hébat dina Mavericks at Work: Naha Pikiran Paling Asli dina Usaha Menang sabtu minggu ieu ti ING Direct's Arkidi Kuhlmann:

Upami anjeun ngalakukeun hal-hal sapertos anu dilakukeun ku jalma sanés, naha saur anjeun badé langkung hadé?

Kanggo kaseueuran perusahaan, situs, blog, sareng sajabana sareng komunikasi email na, parantos aya gaya anu ditetepkeun kana format karyana. Bayangkeun aplikasi dimana manajer mérek perusahaan ngan saukur tiasa nempelkeun lambaran gaya na kana aplikasi sareng "édit dina tempatna" naha sésana ?! Moal éta impian janten kanyataan?

Ngédit leres-leres turun kana téks sareng gambar… jumlah tombol sareng ménu tiasa diwatesan pisan. Kanggo sababaraha, panginten éta ngan ukur téks anu biasa yén jalma diidinan lebet teu aya anu sanés!

Saha anu siap ngawangunana?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.