Hatur nuhun!

Depositphotos 13882114 s

Kuring nganuhunkeun pisan pikeun sukur ieu… barudak anu séhat sareng luar biasa, babaturan anu saé, sareng a impian pakasaban. Sedengkeun pikeun blog kuring, jalma anu paling kuring hatur nuhun nyaéta YOU! Ieu daptar komentator dina blog kuring (dina raraga jumlah koméntar!). Dursasana anjeun dina blog ieu mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun kualitas eusi anu kuring nyobian nempatkeun di dieu dinten demi dinten.

  1. Mike Schinkel
  2. modifoo
  3. Martin Weiss
  4. Steven Hodson
  5. engtech
  6. Ade
  7. JD
  8. AL
  9. Brandon Kai
  10. William Tully
  11. Sterling Camden
  12. TechZ
  13. Martin
  14. Patric Welch
  15. Pamasaran Usaha Leutik
  16. Duane Brown
  17. Dean Taplin
  18. Yvonne
  19. Derek
  20. Thor Schrock
  21. Julie Hunter
  22. Pat Coyle
  23. Nick Halstead
  24. Tony Chung
  25. Blog Bloke

Upami anjeun naros kumaha kuring ngalakukeun ieu, kuring ngajalankeun pernyataan SQL ieu ngalawan database wordpress kuring:

SELECT CONCAT ('> li >> a href = "',` comment_author_url`, '">',` comment_author`, '> / a >> li>') DARI `wp_comments` WHERE` comment_approved` = 1 AND comment_author_url> > '' JEUNG komentar_author >> 'Douglas Karr'AND comment_type =' 'GROUP BY `comment_author`,` comment_author_email` ORDER BY COUNT (`comment_ID`) DESC

40 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16

    Nuhun kana sesebutan! Kuring ngalakukeun hal anu sapertos kitu sababaraha bulan ka pengker (nalika blok kuring ngahontal langkung ti 2000 koméntar). Salawasna alus pikeun masihan cinta deui.

  17. 17
  18. 18
  19. 19

    Ieu daptar koméntator anu saé. Kuring henteu kantos ningali saha waé anu bakal ngirim link cinta ka sadaya koméntatorna. Pasti, ieu mangrupikeun salah sahiji tulisan sukur anu kuring baca ayeuna.

  20. 20
  21. 21
  22. 22

    Hai Doug,

    Éta kejutan anu saé pikeun linkback anjeun dina dasbor kuring. Sanés SQL pikaresepeun?

    Bingah sukur ogé ka anjeun. Kami ngagaduhan kalkun di dieu di Kanada bulan kamari.

    Cheers,
    -Tony

  23. 23

    Hai Doug, Blog anu saé anjeun di dieu, kuring henteu ningali nami abdi tapi kuring ngagaduhan link anu nyarios aya tautan janten kuring ngahaturkeun nuhun kana tautan cinta. Salam sukur ogé ka anjeun!

  24. 24
  25. 25
  26. 26
  27. 27

    Hatur nuhun kana tautan Doug, parantos lami henteu ningali blog anjeun, kuring perhatoskeun tautan tina dasbor kuring, sareng kuring reuwas sabab kuring heran kumaha anjeun tiasa daptar sadaya koméntator anjeun ... Tapi ayeuna kuring terang kumaha ngalaksanakeunana! 😀

    Kuring maca blog anjeun ti Google Reader, hatur nuhun deui pikeun tulisan hébat anjeun.

    Cheers,

    Andika

  28. 28
  29. 29
  30. 30
  31. 31
  32. 32

    Doug, hatur nuhun kanggo anu disebatkeun dina tulisan Thanksgiving anjeun. Éta tulisan anu unik pisan, sareng nalika kuring perhatoskeun tautan dina dasbor WordPress kuring, éta kaget kuring.

    Teraskeun karya anu saé, ogé nyayogikeun sababaraha wawasan anu hadé ngalangkungan blog anjeun.

    Kudu bérés pisan ka taun 2008 sareng mugia 2009 langkung berkah deui ku anjeun kalayan langkung ngahaturkeun nuhun sataun ti ayeuna.

    Cheers,
    Dave J. (Scoop0901)

  33. 33
  34. 34
  35. 35
  36. 36
  37. 37

    Hai Doug,

    Éta panginten ku anjeun pikeun masihan deui ka babaturan sareng pangunjung situs anjeun ku cara anu teu disangka-sangka. Kuring resep konténna dina blog anjeun, sanaos lami-lami kuring kaluar tina loop kunjungan. Kalakuan acak tina kahadean manusa anjeun dina tonggong dasbor kuring ngabalikeun kuring nyandak "kabur haneut" anu paling diperyogikeun sareng seuri.

    Blog anjeun penjaga! Deui, kuring pisan ngahargaan anjeun. Terus berkah sareng tumuh dina sagala padamelan anjeun.

    Dulang

  38. 38
  39. 39
  40. 40

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.