Prediksi 2009: Milarian sareng Seluler nyaéta Masa Depan

iklan mobile

Candak anu kuring jauh tina presentasi nyaéta yén panggunaan Mobile tetep bakal terus diadopsi, nyayogikeun jalan anyar pikeun perusahaan pikeun ngahontal palangganna. Éta naha kuring optimis pikeun ngahijikeun pamasaran mobile ka situs anjeun sareng kampanye sareng firma sapertos Connective Mobile.

Salaku tambahan, slide éta nyayogikeun seueur buktina yén kamekaran Search Marketing (organik sareng bayar-per-klik) bakal teras ngabeledug dina kamekaran kusabab hasil anu tiasa diukur sareng pengembalian investasi anu hebat. Éta alesan konci naha kuring ngalih kana jabatan kuring di Compendium Blogware, a platform blogging perusahaan anu nyayogikeun aplikasi sareng asah anu dipikabutuh pikeun usaha kéngingkeun panempatan pamilarian organik.

Dina arena Pay Per Click, kuring gaduh dua sobat - Pat East di Milarian Marketing jeung Chris Bross di Evereffect - anu ngembang pesat sareng ngaéksekusi kampanye PPC anu strategis sareng terintegrasi anu teras-terasan nyayogikeun pangunjung positip pikeun palangganna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.