2010: Saring, Pribadi, Optimalkeun

2010

Kami kalindih ku inpormasi tina média sosial, sungsi sareng koropak kami. Jilidna terus naék. Kuring teu ngagaduhan kirang ti 100 aturan dina koropak kuring pikeun pesen rute sareng waspada kalayan leres. Kalénder kuring nyingkronkeun antara Blackberry, iCal, Google Kalénder abdi sareng Tungkul. Abdi atos Google Sora pikeun ngatur telepon bisnis, sareng YouMail pikeun ngatur telepon langsung ka telepon kuring.

Joe Hall nyerat dinten ayeuna yén masalah karusiahan sareng panggunaan data anu dipersonalisasi ku Google tiasa nyababkeun ngancurkeun diri. Abdi resep tulisan Joe tapi henteu satuju kana anu ieu kalayan tulus. Nalika kuring teras-terasan nganggo Google, kuring hoyong aranjeunna ngungkit unggal data terakhir pikeun nyayogikeun réspon streamline anu ditujukeun pikeun kuring sacara pribadi. Abdi henteu hoyong ngambah hasil… pasihan abdi waleran anu kuring peryogikeun.

Twitter janten henteu tiasa diurus… seueur teuing perusahaan, kolega, propésional sareng jasa anu kuring hoyong nuturkeun tapi aliran inpormasi ayeuna janten firehose. Hatur nuhun, Feedera ngaidentifikasi ieu salaku kasempetan ... janten kuring tiasa angkat tina ieu:
seemic.png
mun ieu:
feedera.png

Ramalan kuring pikeun 2010 nyaéta produktivitas suite éta saringan, ngaoptimalkeun jeung ngajantenkeun pribadi bakal ngamuk. Downsizing perusahaan anu teras bakal nyorong damel tambahan pikeun sumber minimal. Produktivitas urang kedah ningkat, naha urang yakin urang ngagaduhan kapasitas atanapi henteu.

Facebook sareng LinkedIn parantos nyalin gaya hirup Twitter ngeunaan ngalaporkeun apdet. Blackberry meniru pangalaman ieu dina telepon ku sora, email sareng facebook. Nalika kuring resep ka Mac sareng resep pisan antar antarmuka iPhone, beban damel kuring terus ningkat. Abdi henteu kedah éndah ... Abdi peryogi produktif. Antarmuka streaming parantos ngabantosan dina taun 2009, tapi ayeuna éta teu aya kadali sareng kuring peryogi bantosan ngabubarkeun kana corétan anu relevan pikeun kuring pribadi.

Minggu ayeuna, kuring parantos ngamimitian damel sareng ChaCha. Baheula, kuring henteu nganggo jasa aranjeunna; Nanging, ayeuna kuring parantos nambihan 242242 kana buku alamat kuring janten kuring tiasa nga-SMS patarosan sareng kéngingkeun réspon anu relevan deui. Aya seueur kasias anu parantos… nalika kuring nyetir kuring tiasa naroskeun alamat, nomer telepon, jam toko, sareng sajabana ti tempat tujuan kuring. Kuring henteu kedah milarian, nyaring, teras napigasi halaman wéb. Kuring ngan ukur butuh jawaban ... hiji jawaban.
patarosan.png

Abdi sanés ngan ukur hiji-hiji. Tumuwuhna patarosan anu langkung relevan, lengkep bakal gancang di Google ogé. Kuring yakin trend pikeun milarian bade teraskeun ka arah ieu - kalayan jasa pikeun nyaring kana hasil anu pangsaéna janten langkung berharga.

Hasilna, prediksi kuring pikeun 2010 bakal janten seueur pakakas anu luar biasa dina naékna pikeun ngabantosan bisnis sareng konsumén nyaring, ngaoptimalkeun sareng ngahususkeun pangalamanana online. Ieu mangrupikeun pukulan sanés ka Para Pemasar - éta hartosna yén pesenna kedahna Tambih deui aya hubunganana, tepat waktuna, sareng penting… upami henteu éta bakal disaring jauh.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Abdi leres-leres satuju yén Twitter tiasa gampang janten teu tiasa diurus sareng aya masa depan anu cerah pikeun alat sapertos anu dibahas di dieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.