Méakkeun Média Sosial Ningkatkeun 18% + dina 5 Taun

Logo Survey CMO

nu Survey CMO ngumpulkeun sareng nyebarkeun pendapat para pamasar luhur pikeun ngaduga masa depan pasar, ngalacak kaunggulan pamasaran, sareng ningkatkeun nilai pamasaran dina firma sareng masarakat.

Geser konci, anu Pilgrim Pamasaran nunjukkeun, nyaéta harepan dina pengeluaran média sosial ... kamekaran anu tetep didukung pisan dina survey.

Didirikeun dina bulan Agustus 2008, The Survey CMO dikelola dua kali sataun liwat survey Internét. Patarosan ngulang kana waktos janten tren tiasa kauninga. Topik khusus diwanohkeun pikeun tiap survey - Ieu mangrupikeun administrasi ka 6.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.