75 Resolusi Internét Taun Anyar 2011

2011

Waktosna ribut akhir taun. Taun ieu masihan kami seueur janten kesel… ku terus dikuasaan sababaraha perusahaan ageung dugi ka kabiasaan média sosial anu henteu tiasa ditampi.

Ieu sababaraha hal anu leres-leres ngalenyepan kuring, janten hayu urang ngalereskeun ieu supados henteu kajantenan di 2011:

  1. STOP SCREAMING. Salaku cocoba sakumaha anjeun, tetep ramo anjeun ti CAPS LOCK.
  2. Upami kuring langganan email anjeun, tong ngirim email konfirmasi ka kuring.endog-2011.png
  3. Ganti gambar tina endog sareng gambar saleresna anjeun dina Twitter. Parantos 3 sasih sareng 2 Tweet parantos.
  4. Entong ngirim teraskeun deui. Entong ngadamel resume. Kami parantos LinkedIn salami 8 taun ayeuna, anggo.
  5. Upami anjeun henteu tiasa pas karakter 140, surélék kuring.
  6. Upami kuring henteu tiasa maca email anjeun di detik 2, telepon Abdi.
  7. Ninggalkeun pesen, kuring gé email anjeun balik.
  8. Oversharing! Kami ningali CARA teuing di jaman ayeuna. Ti Carissa Newton.
  9. Apel: Nyipta layar anu henteu kedah diusap bersih atanapi mimitian nempatkeun keyboard deui kana alat anjeun.
  10. Eureun surélék kuring bulak-balik sababaraha kali ka ngajadwalkeun rapat. Anggo abdi Tungle!
  11. Eureun ngagunakeun poto lawas salaku avatar, urang duaan terang yén anjeun henteu katingalina sapertos kitu. Nalika urang pendak sacara pribadi kuring boh henteu bakal mikawanoh anjeun atanapi kuring bakal héran kunaon kuring ngobrol sareng Ibu anu nuturkeun kuring. Henteu kunanaon, kuring gendut sareng awon ayeuna ogé.
  12. Eureun éta duckface. Iraha waé anjeun ningali babaturan anu nganggona, anjeun kedah moyok aranjeunna di tempat umum. Aranjeunna bakal hatur nuhun dina 2 taun nalika aranjeunna terang kumaha bodo aranjeunna katingali.
  13. Héi Google ... upami anjeun teu acan merhatoskeun, éta Industri SEO mangrupikeun industri anu paling gancang dina Pamasaran. Éta panginten hartosna aya anu lepat sareng algoritma anjeun sabab perusahaan nanem modal jutaan pikeun ngamanipulasi éta. Kaliren teu maliré deui.
  14. Upami anjeun mutuskeun muka toko pikeun geeks, pastikeun anjeun saham 2XL nepi ka 5XL kaos. Kami henteu kéngingkeun awak ieu tina P90X, urang ngagaduhan éta tina blog.
  15. Eureun ngadamel kuring login ka situs anjeun unsubscribe. Anjeun sareng kuring duaan terang yén kuring kaleungitan kecap akses 4 taun ka pengker nalika kuring daptar. Kuring henteu kantos ngadatangan situs anjeun - ngirim email unggal minggu henteu bakal ngabantuan.
  16. Batur mangga ngadamel a WYSIWYG pangropéa téksu éta sabenerna jalan ogé. Upami HTML5 tiasa nambihan Pidéo, naha urang henteu tiasa gaduh panyunting asli?
  17. Eureun ngalakukeun komitmen online pikeun ngabantosan batur atanapi ngamajukeun hal anu henteu kedah dituturkeun. Ti Amy Stark.
  18. Punten wartoskeun ka pamarentah, pamaréntahan naon waé, pikeun lirén nyobian ngaco sareng Internét. Éta hiji-hijina hal anu leres-leres tiasa dianggo deui - kusabab pamaréntah henteu némpél.
  19. Ngartos yén upami anjeun nempatkeun iklan di payuneun kuring sareng a Ngalangkungan Éta tautan, kuring nembé ngalalana iklanna jeung terbitan anjeun.
  20. Henteu nyarioskeun kuring ngeunaan anjeun iPhone App. Teu aya anu paduli, urang sadayana ngagaduhan Droids.
  21. mindahkeun nyodok, Facebook… éta ngan ukur serem.
  22. Eureun ngaevaluasi perusahaan di milyaran nalika aranjeunna yuswa sababaraha taun komo henteu nguntungkeun. Aranjeunna henteu pantes, teu aya anu kedah mayar éta. Sareng upami aranjeunna nawiskeun anjeun $ 6 milyar, tong janten jelema bodo sareng nolak tawaran éta.
  23. Sabalikna Ngiring batur pikeun ngobrol ngeunaan sakumaha hébatna parangkat lunak anjeun, ulah urang sadayana ni'mat sareng ngalereskeun parangkat lunak damn éta. Anjeun ngagaduhan gambar anu saé sareng penyanyi utama di panggung, kami masih nyobian ngalaksanakeun kasalahan skrip anu parantos aya salami 4 taun. Teu adil.
  24. Putri abdi parantos naroskeun yén kuring lirén masihan koméntar dina halaman Facebookna sareng ngancam budak-budak anu nyoba-nyoba pencét anjeunna. Abdi kedah mikir-mikir deui. Abdi panginten perkawis éta ... henteu.
  25. Kaluar tina nangtoskeun perusahaan ku CEO na di jeans nyusup sareng topi koboi, ruang kantor anu keren, pertumbuhan pangguna, atanapi artos VC ... urang parantos ngalakukeun éta dina taun 90an sareng éta henteu jalan. Mimiti nangtoskeun perusahaan ku kumaha gancangna pangguna bakal ngaluncatan kapal nalika lalaki keren salajengna dina jeans ripped sareng topi koboi sumping.
  26. Terus kirimkeun blogger sapertos kuring cocooan gratis janten urang tiasa polah megah, penting, sareng neraskeun ngahartikeun diri urang salaku influencers. IPad wilujeng sumping:

    Douglas Karr
    c / o DK New Media
    120 E Market St, Suite 940
    Indianapolis, IN 46204.

  27. Sababaraha urang lirén maca dina Net. Mimitian a podcast, ngalakukeun a video… Anggo medium anu béda pikeun ngahontal pemirsa anu béda.
  28. Pilarian ahli - lirén ngawartosan sadayana yén ngabandungan sosial sareng aranjeunna kedah nyéépkeun sadaya artos dina milarian.
  29. Profesional Media Sosial - lirén ngawartosan sadayana yén milarian ngabandungan sareng aranjeunna kedah nyéépkeun sadaya artos dina sosial.
  30. Anjeun halaman wéb ngagaduhan tilu tujuan: Ingetan, dijual sareng akuisisi. Anjeun hilap sahenteuna salah sahiji na, leres henteu?
  31. Perusahaan anjeun gaduh kantor anu hargana sapuluh kali langkung seueur tibatan halaman wéb anjeun. Teu aya anu naroskeun naon kasumpingan kana investasi badé kana sofa kulit, lirén naroskeun sareng kantor online anjeun. Méakkeun artos, katingali profesional, anjeun bakal langkung merhatoskeun - kuring janji.
  32. Eureun nyarios sabarahaan tayangan halaman anjeun nuju. Usaha diukur dina dolar sareng sén. Upami anjeun henteu kéngingkeun palanggan, strategi anjeun rusak.
  33. Eureun nyobian janten nomer 1 pikeun kecap konci anu paling sesah nalika aya ratusan langkung kecap konci relevan éta bakal ngajalankeun bisnis ka perusahaan anjeun.
  34. Eureun nyobian rengking sacara internasional nalika basis pelanggan anjeun aya dina 25 mil ti kantor anjeun. Teu aya anu di Maui paduli ngeunaan tuang siang anjeun (kecuali upami anjeun di Maui).
  35. Henteu, aplikasi anu anjeun badé nanem modal moal ngalakukeun sadayana. Éta panginten moal ngalakukeun naon anu dijual ku penjual. Sareng fitur anu dijanjikeun dina ngabebaskeun salajengna? Éta henteu ogé sumping.
  36. Lengket sareng naon anu anjeun pikaresepeun, sewang konsultan kalayan pangalaman anu kabuktosan pikeun ngabantosan anjeun ngawasa sésana.
  37. Dupi saha punten mésér Yahoo! parantos ?!
  38. Upami anjeun ngirim email ka kuring sareng kuring tong ngaréspon, punten entong kirimkeun kuring tweet, pesen Facebook, pesen téks sareng muka jandela obrolan sareng kuring. Kuring henteu némbalan sabab kuring nuju ngerjakeun prioritas… sareng anjeun sanés salah sahijina (ayeuna).
  39. Facebook pamekar ... naha anjeun tiasa ngantepkeun antar muka anu kaganggu nyalira sababaraha minggu. Punten?
  40. danica-godaddy.pngAnjeun ngolok-olok jalma anu angkat ka Hooters, tapi anjeun bakal mésér domain GoDaddy? Leres?
  41. Upami anjeun ngalangkungan Vérsi 1, anjeun henteu béta deui. Kaluar nyobian masihan alesan pamekar anu goréng pikeun rusak anu rusak.
  42. Pamasaran online anjeun sanés proyek, éta mangrupikeun anggaran anu peryogi pangropéa, optimasi, sareng pamutahiran anu lumangsung. Tambihkeun kana anggaran 2011 sareng pastikeun anjeun tiasa ngukur laba deui tina inpéstasi.
  43. Meureun anjeun ngan ukur henteu saé média sosial.
  44. Léngkah jauh ti cahaya. Éta cool nalika éta lumangsung ... tinggalkeun pikeun kartunis sareng pamekar game. Sadayana anu sanés kedahna HTML5, Ajax, sareng CSS. (@jenniedwards diteruskeun kuring artikel hébat dina HTML lawan Flash.)
  45. Henteu nangtoskeun kuring sabaraha pameget sareng pengikutna Abdi gaduh. Anjeun nuju nyetir kuring nut nyobian tetep.
  46. Upami salah sahiji blogger karesep anjeun, anu parantos ngabantosan anjeun ngasah karajinan anjeun mangtaun-taun, kaluar sareng buku. Balik mésér na - éta anu sahenteuna anjeun tiasa. 😉
  47. Naha urang sadayana sacara serius ngarencanakeun ngiringan SXSW pésta sareng kaleungitan produktivitas saminggu?
  48. Upami anjeun a wartawan hébat, lirénkeun ngadukung raksasa média anjeun sareng sumping ka dieu sareng jantenkeun nyerat artos anjeun nyalira, ngalaporkeun sareng ngalaksanakeunana tanpa éditor atanapi panerbit lami nyéépkeun kontén anjeun. Upami aranjeunna pinter, industri na moal turun ka jamban.
  49. Média sosial sareng konsultan pamasaran online sanes Amish. Upami anjeun sanggup, mayar éta… upami anjeun henteu kéngingkeunana deui, pecat. Cangkir kopi didagangkeun pikeun naséhat anu saé henteu mayar séwaan.
  50. optimasi search engine peryogi hirarki situs, desain halaman, optimasi eusi sareng promosi di luar situs. Upami anjeun henteu kéngingkeun sadayana, anjeun henteu acan leres-leres ngiring ahli SEO.
  51. Upami anjeun damel bisnis di média sosial, naha anjeun nyayogikeun jalur anu jelas pikeun jaringan anjeun pikeun nyandak pikeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun? (ie. Call to Action, Landing Page, Form, jsb.)
  52. BieberJustin Bieber: Kinérja 15 menit anjeun parantos 8 bulan ka pengker. Angkat ... sareng sisir rambut ku jalan anu leres.
  53. A ton jalma anu maca situs anjeun dina a alat mobile. Naha situs anjeun tiasa dianggo dina alat sélulér? Naha éta dioptimalkeun pikeun iPhone, iPad, Droid sareng Blackberry?
  54. Upami anjeun henteu acan nyiptakeun naon-naon, lirénkeun bola-bola sadayana pikeun nyempad naon anu parantos aranjeunna beres.
  55. Eureun ngadamel désainer wéb anjeun ngajantenkeun jalan tiasa dianggo Internet Explorer 6. Henteu ngan ukur anjeun ngadukung browser anu rusak sareng aman, anjeun ogé nyumbang kana tingkat alkohol sareng bunuh diri.
  56. Leres, sakumaha kanyataanna kuring / kantos / bakalan sibuk.
  57. Entong masihan jalma waktos sesah ngeunaan ngajadikeun otomatis na sindikasi eusina. Aranjeunna ngagaduhan 3 karyawan sareng ngagaduhan 50,000 pamiarsa ... masihan istirahat!
  58. Pa, punten lirénkeun kuring email konspirasi sayap katuhu anu debunked 7 taun ka pengker Snopes. nu NSFW poto awéwé geulis tetep henteu kunanaon. Cinta Putra anjeun, Doug.
  59. Upami anjeun masih nganggo popover / popunder windows sareng iklan, urang ngartos yén anjeun nekat sareng henteu tiasa ngasilkeun artos online. Buka ngajual buku telepon.
  60. Eureun nanyakeun kuring janten sobat anjeun Foursquare nalika anjeun henteu cicing di buana anu sami sareng kuring henteu terang anjeun.
  61. Google, punten nempatkeun hiji API dina Wébmaster sahingga urang tiasa lagu pangkat urang dina kecap konci naon waé. Kami ngalaksanakeunana sareng alat anu kami terang yén anjeun henteu resep. Ngalangkunganana.
  62. Éta henteu tiis deui narik iPhone 4 dina rapat. Ayeuna Droids gaduh aplikasi anu sami sareng aranjeunna leres-leres tiasa ngarengsekeun telepon. Anjeun peryogi hiji iPad ayeuna katingalina kerén dina rapat tuang siang. (Mangga tingal # 26)
  63. Twitter, punten nyungkeun kami nempatkeun Analytics dina halaman kami sareng kami sorangan kode kampanye dina tautan asup kana sét domain sareng jasa anjeun. Usaha bakal mayar pisan pikeun ieu ngarah tiasa ngukur ROI leres dina aplikasi sareng rujukan wéb tina Twitter.
  64. Ka sadaya pamekar parangkat lunak. Ngan kusabab ampir sadayana tiasa autoupdate ayeuna, sanés hartosna anjeun ngaleupaskeun vérsi énggal unggal 16 jam.
  65. Microsoft: Punten blokir sadaya perusahaan tina ngagunakeun Bing atanapi Microsoft.com ogé sadayana paket instalasi sareng ningkatkeun produk Microsoft nalika éta henteu gaduh versi pangénggalna Internet Explorer lumpat. (Iwal ti Internet Explorer halaman pamutahiran.)
  66. Sadaya pangembang halaman wéb: Punten blokir sadaya vérsi Internet Explorer kirang ti vérsi 8 sareng nyayogikeun tautan anu tiasa diunduh Chrome, Firefox, Safari bahkan Opera. Naon waé mangrupikeun paningkatan.
  67. Apel: Eureun ngacapruk teras nempatkeun a kaméra dina iPad parantos. Kaluar tina ngamutahirkeun penjualan.
  68. Eureun nelepon jalma online anu ngalakukeun pagawéan anu hadé Bénténg Rock. Aranjeunna sanés Rock Stars.
  69. Foursquare: Naon waé cara Gowalla anu nganggo kanggo milarian lokasi anu pang caketna, punten maok ideu na. Abdi gering milarian dina aplikasi anjeun.
  70. Kami terang sigana logis ... anjeun ngirim 1 email sareng anjeun nampi réspon anu hébat. Ngebom kami ku 26 email deui henteu bakal ngajantenkeun anjeun 26 kali tingkat réspon. Abdi janji.
  71. ChaChaKaluar tina nyarios smack ngeunaan pendapat anjeun anu umur 3 taun ChaCha. Kami parantos ngarobih kana situs ngembang panggancangna dina Internét. Ditambah témbal sareng timnya nyaéta jalma anu saé pikeun damel.
  72. Google: Eureun masihan Google Analytics gratis. Teu aya anu nganggona leres deui, sareng anjeun parantos ngaleungitkeun pangasilan tina investasi anu nyata analytics perusahaan tiasa nyayogikeun.
  73. lamun ngabogaan pikeun ngadaptar pikeun komunitas anjeun dina kéngingkeun sokongan, teras ngadugikeun kamekaran komunitas anjeun dina pamasaran anjeun masihan pesen anu campuran. Tapi pasihkeun departemén pamasaran anjeun naékkeun kumaha waé ogé, éta puter anu cool pisan.
  74. Eureun pisan nyarios kumaha hébatna sababaraha perusahaan anu dilakukeun kusabab média sosial. Aranjeunna hébat sateuacan média sosial!
  75. Teu aya gampang ngalereskeun marketers. Kami gaduh langkung seueur medium, kirang waktos, konsumén anu langkung milih, sareng bos anu nungtut. Éta marathon sanés sprint. Bérés damel sareng lirén maca samentawis ieu.

2 Komentar

  1. 1

    Seueur pikiran anu aya gunana di dieu, huh. Nya, kuring terang kanyataan yén balesan kuring di dieu rada telat di dieu tapi kuring hoyong anjeun terang yén kuring terhibur ku tulisan ieu sareng éta masihan kuring seueur ideu anyar pikeun ngamimitian. Éta mangrupikeun résolusi internét anu ageung dina 2011 ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.