27% Pemasar Teu ngagaduhan Rencana Tablet… Acan!

bit tablet blog480

Kami resep gaduh sponsor anu hébat sapertos Zoomerang sareng aranjeunna parangkat lunak polling gratis pikeun milarian terang naon sareng kumaha perasaan para pemasar ngeunaan eusi urang sareng pikeun masihan wawasan kana strategi naon anu dikaluarkeun. Polling panganyarna kami naroskeun ngeunaan rencana pikeun pemasar nalika ngeunaan pasar tablet.

Taun kamari, Forrester diprediksi kamekaran ageung dina ereader sareng tablet pasar - sareng pasar anu dihasilkeun. Éta henteu dihasilkeun kalayan penjualan anu saderhana, tapi diskon potongan anu agrésif pikeun pembaca sareng tablet ngajantenkeun aranjeunna langkung saé tibatan telepon sélulér!

Naon hartosna pikeun organisasi anjeun? Untungna, sakitar 50% pemirsa urang nyarios yén aranjeunna ngarencanakeun ngaoptimalkeun situsna pikeun panggunaan tablet…. tapi héran 27% nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan rencana pisan!
pamasaran tablet

Kuring badé ngadamel prediksi pikeun jalma-jalma di dieu ... 2012 nyoko kana tablet bakal ngajantenkeun anjeun ngémutan deui rencana anjeun. Ereaders sareng tablet tiasa nyayogikeun pangalaman maca unik anu teu tiasa dihasilkeun ku rata-rata halaman wéb. Aplikasi otomatis pikeun medarkeun, perpustakaan optimasi tablet anyar sareng téma CMS nuju dileupaskeun kalayan laju, sareng halaman wéb anu responsif (anu saluyu sareng ukuran layar tablet) ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun désainer.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.