Pecundang Stratégi Pemasaran sareng Juara 2012

2012

Nalika urang ngamimitian ningali deui dina taun ka tukang, kuring yakin penting pikeun gambaran anu jelas ngeunaan naon strategi marketing anu tumuh ... duanana popularitas sareng hasilna. Éta ogé penting pikeun mikawanoh stratégi anu ngagaduhan para pemasar ngaji dina bunderan sareng henteu leres-leres ngahasilkeun hasil anu aranjeunna pilari atanapi diperyogikeun.

Pecundang Strategi Pemasaran taun 2012

  1. Patukang tonggong - Salah sahiji tulisan kami anu langkung kontroversial sareng populér di 2012 anu ngumumkeun éta SEO maot. Sedengkeun seueur konsultan SEO saukur kagoréngan saatos maca judulna, sésana ngartos yén Google parantos narik karpét maya ti handapeun aranjeunna sareng aranjeunna kedah liren nyobian nipu algoritma sareng ngawitan leres-leres ngamangpaatkeun pamasaran pikeun ngajalankeun otoritas pamilarian merekna. Saé kanggo Google sareng riddance anu saé pikeun backlinker SEO.
  2. Kodeu QR - punten wartoskeun ka aranjeunna aranjeunna parantos maot. Sering aya kamajuan téknologi anu katingalina janten solusi anu hébat anu tiasa urang larapkeun dina pamasaran. Hanjakalna, numutkeun kuring, kode QR henteu pernah salah sahijina. Kami ngagaduhan hal anu luar biasa ieu disebut Internét anu ngajadikeun gampang pikeun ngetik dina URL atanapi istilah pamilarian sareng mendakan naon waé anu anjeun peryogikeun. Dina waktos kuring nyabut smartphone kuring, muka aplikasi scanning kode QR kuring, sareng muka sareng buka URL ... Kuring ngan saukur tiasa ngetik. Kodeu QR henteu ngan ukur aya gunana, éta ogé awon. Abdi henteu hoyong ningali aranjeunna dina bahan pamasaran kuring. Solusi anu langkung saé nyaéta URL pondok, téks pondok tina tulisan sareng kéngingkeun tautan dina réspon, atanapi ngan ukur gaduh URL anu saé dina situs anjeun kanggo ngantep jalma terang pikeun nganjang.
  3. Iklan Facebook - Kaleresan upami kuring nganggo iklan Facebook sareng nampi sababaraha réspon anu saé pikeun sababaraha kampanye anu parantos kami laksanakeun. Ongkosna murah sareng seueur peluang nargétkeun ... tapi kuring tetep teu tiasa ngabantosan yén Facebook henteu acan terangeun modélna. Dina Facebook mobile, aliran kuring pinuh ku sajumlah iklan. Dina wéb, kuring henteu tiasa ngabantosan panginten kuring sakapeung mayar iklan pikeun entri témbok anu kuduna ditampilkeun. Janten ... Facebook nyumputkeun konténna teras ngajantenkeun kuring mayar kanggo éta. Kétang.
  4. Google+ - Abdi resep yén aya saingan kana Facebook tapi kuring sacara pribadi bajoang didinya. Nalika 99% tina paguneman kajantenan dina Facebook, sesah pisan pikeun kuring nerapkeun usaha dina Google+. Google parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun anu kuat ngagunakeun folks nganggo Google+ - with Pangarang jeung bisnis lokal integrasi. Aranjeunna parantos nambihan sababaraha fitur anu saé sareng komunitas sareng tempat nongkrong ... tapi paguneman di komunitas kuring ngan saukur henteu kajadian di dinya. Kuring miharep éta robah.
  5. surélék Marketing - Unggal bisnis kedah ngagaduhan program email. Biaya per akuisisi tina email masih mangrupikeun anu paling kuat upami dibandingkeun sareng strategi marketing naon waé. Kuring yakin pamasaran email mangrupikeun anu éléh, sabab éta henteu maju. Urang masih kedah ngarancang perenah tabel umur 20 taun kusabab teu aya kamajuan ku panyadia aplikasi koropak ageung sapertos Microsoft Outlook. Sigana bakal gampang pikeun ngarobih email, nyayogikeun jalur pikeun olahtalatah pribadi, iklan, sareng réspon.

Jawara Stratégi Marketing tina 2012

  1. mobile Marketing - leres pisan henteu aya ragu dina pertumbuhan anu masif sareng ngadopsi smartphone kalayan aksés Internét. Polos sareng saderhana, upami anjeun henteu nganggo modal dina wéb sélulér, aplikasi sélulér sareng bahkan olahtalatah téks sélulér, anjeun nuju ngagentos bagian penting pasar. Hiji catetan pribadi ngeunaan ieu ... Kuring ngadatangan kolot kuring di Florida ayeuna sareng aranjeunna nembé mésér iPhones. Nalika anjeun mikirkeun pangguna téknologi rata-rata, kuring tiasa mastikeun yén éta sanés kolot kuring.
  2. eusi Marketing - Tumuhna aplikasi mobile sareng milarian sélulér, teras-terasan ngadopsi Internét salaku mékanisme panilitian, sareng teras-terasan parobihan balanja pikeun ngarencanakeun, nalungtik sareng mésér ngalangkungan Internét meryogikeun perusahaan anjeun ngagaduhan kontén pikeun ngadukung interaksi sareng interaksi sosial. Sedengkeun blogging perusahaan terus berkembang salaku strategi inti, desain infographic, ngabagi eusi sosial, ebook, Whitepapers sareng video ngagaduhan hasil anu langkung saé tibatan kantos.
  3. Pamasaran Kontéks - anjeun tiasa perhatoskeun dina Martech yén nalika anjeun ningali tulisan khusus, anjeun ogé ningali pariwara khusus dina sidebar. Ajakan-to-aksi dinamis ieu diprogram sacara otomatis… ngajajarkeun eusi sareng telepon pikeun ningkatkeun kaitan, tingkat klik-liwat, sareng akhirna konversi. Téknologi dinamis nampilkeun inpormasi anu langkung saé dumasarkeun kana kontén anu tumbuh dina popularitas sareng janten biaya anu lumayan pikeun kalolobaan bisnis.
  4. Pangaruh Marketing - Métode iklan massal tiasa mahal per pemirsa, tapi henteu ngagaduhan jinis pangaruh anu aya hubunganana sareng influencer. Kami ngagaduhan sponsor dina blog ieu anu kéngingkeun hasil anu saé - tapi manpaatna langkung ti ngan ukur klik. Kami damel sareng perusahaan dina strategi nyalira, kami ngalebetkeun carita ngeunaan éta dina presentasi sareng pidato, sareng kami janten juru carios éksternal pikeun produk sareng jasa na. Kami gaduh pangaruh dina industri sareng perusahaan téknologi pamasaran ieu daék nanem modal di pemirsa. Aktip anyar hébat sapertos Manuk Leutik nyayogikeun aplikasi pikeun mendakan sareng milarian audién ieu sareng pangaruhna.
  5. video Marketing - Waragad pikeun pidéo anu dirarancang sacara propésional sareng dikembangkeun teras-teras turun di panjuru nagara. Saha waé anu gaduh smartphone tiasa ngahasilkeun pidéo anu luhur - sareng aplikasi sapertos iMovie ngajantenkeun gampang ditingkatkeun ku musik, nambihan voiceover, bungkus sababaraha grafik, sareng push kana Youtube sareng Vimeo kalayan gampang. Pidéo mangrupikeun médium anu narik ati sareng narik perséntase ageung pemirsa anu tiasa henteu nyéépkeun waktos kanggo maca.

Sesebutan menak kuring jelema nu meunang is Twitter. Kuring ningali seueur deui obrolan ngeunaan panggunaan Twitter ku pamaréntah, agama, murid sareng organisasi sanés anu sacara épéktip nganggo Twitter pikeun komunikasi sareng balaréa (pun dimaksudkeun pikeun Paus!). Twitter nyaéta malah mimitran sareng Nielsen ngeunaan nyayogikeun peringkat papacangan pikeun média tradisional.

Naon anu kuring sono? Dupi anjeun satuju?

One comment

  1. 1

    Sapuk yén backlinks na SEO heubeul éta geulis kontroversial, tapi Jigana duanana masih boga pangaruh leuwih karya marketer di 2013. Tangtosna, maranéhanana kudu diwangun sacara alami tur handap amalan alus. Éta mangrupikeun strategi anu kaleungitan pikeun anu ngan ukur nyobian curang. Kuring yakin ogé yén winners strategi marketing 2012 bakal

    mekar dina 2013 sarta significance maranéhna bakal tumuwuh. Kami di $earch niat pikeun ngembangkeun pamasaran video has. Teu aya resep pikeun suksés tapi nalika perusahaan nyiptakeun merek anu luar biasa kalayan campuran strategi anu konsisten henteu aya jalan pikeun janten pecundang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.