2013 Pamasaran Digital Marketing Pulse

marketer kabebeng

Kami nuju ditumbuk. Kurangna kaahlian sareng palatihan, struktur organisasi anu teu leres sareng prosés, sareng prakték warisan anu parantos nyepetkeun pamasar ayeuna. Alat sareng téknologi ngembang sareng muncul unggal minggu - tapi henteu cekap. Ieu alesan konci naha urang ngamimitian DK New Media… Klien kami ngan saukur peryogi dorongan pikeun ngabantosan aranjeunna maju sareng langkung épéktip nerapkeun anggaran pamasaranna ngalangkungan strategi.

Wawasan dina tulisan ieu sumberna tina pangalaman langsung damel sareng manajer mérek sareng pemasar, survey kuantitatif ampir 200 pamimpin pamasaran (Merk Finch sareng Studi Pulsa Digital Netplus, Agustus 2013), sareng runtuyan wawancara sareng jalma-jalma anu damel di rohangan ieu dinten-dinten. Papanggihan jelas nunjukkeun yén waktuna pikeun para pemasar pikeun lirén nyamar sadayana aya dina kakendali. Kasuksésan atanapi kagagalan mérekna gumantung ka dinya.

Naon anu janten perjuangan anjeun ku tim anjeun? Kumaha anjeun ngungkulan tantangan ieu? Maca tulisan Netplus pikeun résolusiana.

NetPlus-Pemasar-Survey

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.