Statistik sareng Tokoh Marketing Mobile 2013

Statistik mobile 2013

Naha urang nyebatkeun ponsel taun kamari? Abdi teu tiasa nyarios ka anjeun sabaraha rébuan perkawis anu kami ngadamel sareng teraskeun. Masih - ngan 25% perusahaan gaduh strategi seluler ... aduh. Olahtalatah téks, wéb sélulér, aplikasi sélulér sareng email sélulér standar pikeun unggal strategi pemasaran. Upami anjeun henteu gancang, anjeun bakal kaleungitan bagian ageung pemirsa anu peryogi produk atanapi jasa anjeun.

Angka na kaget - seuseueurna perusahaan ngaku teu gaduh strategi mobile, sareng tebakan kuring nyaéta jalma anu mikir yén aranjeunna gaduh strategi mobile anu salah informasi. Aranjeunna mikir yén ngan saukur gaduh aplikasi atanapi halaman wéb ramah-mobile cekap pikeun strategi. Untungna mérek mimiti bijaksana ku hal-hal sapertos desain responsif sareng aplikasi wéb HTML5 vs aplikasi pituin, sareng para pemasar ngaluarkeun langkung seueur anggaran pikeun iklan mobile. Neil Bhapkar, Uberflip VP of Marketing.

infographic_mobile_marketing_uberflip

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.