Pikasieuneun 2014 CMO Pitunjuk pikeun Lansekap Sosial

Depositphotos 42889085 s

Kamari, kuring parantos nyerat tulisan ieu sareng badé pencét klik nalika kuring ngetrokan bir dina laptop kuring. Kuring miharep éta sanés karma badé nyepak tonggong abdi. Laptop salamet, tapi kumaha waé éta tulisan blog ngaleungit. Abdi nyerat tulisan ieu sareng bau ipis bir di tukang pikeun ngingetan kuring supaya tetep bau kuring turun.

Ieu hal, kuring pikir ieu mangrupikeun infographic anu pikareueuseun. Sacara visual, éta henteu ngagaduhan cariosan ngeunaan carita naon waé. Éta ngan saukur kumpulan opini anu dikumpulkeun tina tulisan sareng ngalaporkeun yén - kuring yakin - bakal ngalakukeun gangguan anu parah pikeun pendekatan perusahaan pikeun nerapkeun strategi média sosial anu saé pikeun ngawangun sareng ngawangun bisnis na online. Éta henteu kapisahkeun pikeun B2B, B2C, ukuran usaha atanapi bagéan industri. Heug

  • Mimiti sareng paling penting, kurangna nyebut naon aspék manusa tina sosial pikasieuneun kuring. Kasadaran mérek henteu sami sareng interaksi manusa. Ningali logo mangrupikeun kasadaran mérek. Ngumpulkeun otoritas sareng kapercayaan online, nyetir langkung seueur pengunjung pikeun ngarobih mangrupikeun interaksi manusa anu meryogikeun keterlibatan émosional. Kuring henteu percanten kasadaran mérek mangrupikeun aspek utami tina ngamangpaatkeun platform média sosial, kuring yakin ngawangun reputasi pribadi. Jalma percanten ka jalma ... sareng sababaraha jalma damel pikeun merek. Kuring henteu ngagaduhan dialog sareng maca pendapat merek online, kuring ngobrol, ngabagi sareng mésér ti jalma.
  • Abdi henteu paduli ngeunaan patalimarga. Lalu lintas henteu janten masalah kecuali patalimarga ngadorong hasil bisnis. Paripolah sareng parobihan masalah langkung ti patalimarga. Kuring tiasa mésér iklan anu ngajalankeun ratusan rébu pintonan kana halaman wéb, henteu janten masalah kecuali patalimarga éta aya hubunganana, resep, sareng ngarah kana jalan kana konvérsi. LinkedIn "ok" tapi Facebook saé? Pikeun saha?
  • Bentang média sosial téh sanés perkawis platform, éta ngeunaan naon anu aranjeunna lakukeun kalayan saé sareng henteu ngalakukeun anu saé pikeun ngabantosan bisnis komunikasi sareng prospek sareng konsuménna. Daripada platform, ieu kedah nyarios naon eusi anu anjeun tiasa bagikeun, kumaha anjeun tiasa ngabagikeunana, sareng naon anu tiasa dilakukeun ku nasabah atanapi prospekna. Naha aranjeunna tiasa komunikasi ngeunaan éta? Naha aranjeunna tiasa ngagedékeun pesen anjeun ka pamirsa anu langkung relevan? Naha aranjeunna tiasa ngagaleuh? Platform bakal datang sareng indit, tapi kabiasaan sosial mangrupikeun konci na.
  • Komunikasi pelanggan henteu masalah, intél palanggan ngalakukeun. Naon sentimen mérek anjeun online? Kumaha anjeun dikenal dibandingkeun sareng persaingan anjeun? Naon anu diperyogikeun ku jalma dina industri anjeun? Naha anjeun ngatur reputasi anjeun ogé? Naha anjeun ngalayanan palanggan kalayan saé dina setting sosial dimana kamampuan layanan palanggan anjeun dibagi umum? Naon anu anjeun lakukeun kalayan volume data sareng kecerdasan anu teu aya hubunganana anu aya di luar ngeunaan prospek sareng konsumén anjeun?
  • Henteu diskusi ngeunaan mobile (di luar aplikasi Instagram), lokal, sarta iklan sosial? Tilu aspek média sosial anu ngahasilkeun pangembangan, buzz sareng hasilna paling? Kumaha ngeunaan kumaha unggal platform tiasa diamankeun dina alat-alat sareng sasaran anu épéktip? Abdi henteu percanten teu aya inpormasi ngeunaan ieu nalika anjeun nyarios sareng bentang média sosial.

Kuring bahkan henteu hoyong asup kana kumaha SEO ngajantenkeun méja. Upami anjeun hoyong parios infographic hébat anu tiasa ngabantosan usaha pamasaran média sosial anjeun, parios Pitunjuk Lapangan pikeun Néglasari Média Sosial, Kumaha Usaha Ngagunakeun Média Sosial, Mobile Lokal Sosial jeung 36 Aturan Média Sosial kanggo inpormasi anu manpaat.

Abdi leres-leres bogoh CMO.com - Kuring maca sababaraha inpormasi anu luar biasa sareng naséhat di dinya unggal dinten, tapi infographic ieu leres-leres sono pisan pikeun pamasar rata pikeun ngagunakeun média sosial sacara épéktip. Henteu ngan ukur nyabok méja kana Photoshop sareng nyauran éta infographic. Kéngingkeun a desain infographic profésional sareng nyarioskeun carita anu tiasa dipikaharti, dimakan, dipercaya sareng dibagi ku para pamasar!

Anjeun tiasa mariksa infographic ieu sareng teu satuju sareng kuring. Abdi hoyong terang, sanaos, naon naséhat anu tiasa dipilampah anu anjeun kumpulkeun tina infographic ieu sareng kumaha anjeun bakal ngagunakeunana pikeun bisnis anjeun.

CMO_Panduan_Sosial_2014

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.