2014: Taun Pangalaman Palanggan

pangalaman customer

Kuring ngarepkeun yén unggal taun mangrupikeun taun pangalaman palanggan pikeun masing-masing perusahaan urang, henteu? Kuring terang éta sanés judul anu dikaluarkeun. Baheula kuring parantos nyarios yén layanan palanggan ayeuna inti kana strategi sosial unggal perusahaan. Kusabab kacenderungan alami konsumén pikeun ngabagi sareng nalungtik inpormasi online ngeunaan produk anu aranjeunna anggo, perusahaan anu aranjeunna damel sareng merek anu aranjeunna resep atanapi frustasi, strategi média sosial unggal perusahaan tiasa parah atanapi ditingkatkeun ku épék pangalaman palanggan ngalangkungan Internét.

Nalika platform sosial tumuh sareng ngalegaan di 2014, kitu ogé jumlah anu pelanggan nyarios sareng bagi dina média sosial. 2014 henteu tiasa disangkal taun pangalaman pelanggan sareng ieu sadayana ditambahan ku média sosial. Dina infographic ieu kami bakal ngabahas naha ayeuna waktosna pikeun nganggo intél sosial pikeun nyampurnakeun pangalaman palanggan sareng kumaha anjeun tiasa nyandak tindakan.

Konversi dihijikeun langsung kana pilihan émosional anu dilakukeun ku konsumén atanapi bisnis pas aranjeunna percanten yén aranjeunna nuju nyandak kaputusan jual beli anu saé. Kusabab layanan palanggan mangrupikeun faktor nomer 1 kapercayaan, éta henteu ngagaduhan masalah yén anjeun kedah gaduh pangalaman pelanggan anu hadé pikeun ngahontal, milarian sareng narik pelanggan online.

CustomerXperience_info

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.