Roadmap Digital Marketing Anjeun 2014

peta jalan pamasaran digital

Kadang-kadang langkung gampang pikeun nuturkeun garis anu titik-titik nalika anjeun milari mastikeun pamasaran digital anjeun saimbang sareng lengkep. Infographic Ieu, muji tina Dua Legit, boga tujuan pikeun ngalakukeun éta. Leumpang anjeun ngalangkungan a peta jalan pamasaran ayana wéb anjeun, mobile, ecommerce, outbound, inbound, eusi sareng prakarsa pamasaran média sosial.

Hiji unsur anu kaleungitan dina infographic ieu nyaéta kamampuan pikeun sadaya stratégi pikeun dianggo saling. Misalna, ngamangpaatkeun pamasaran kontén anjeun pikeun ngawartoskeun buletin anu dioptimalkeun pikeun alat sélulér. Éta henteu dihartikeun dina infographic ieu tapi éta kabutuhan mutlak upami anjeun hoyong ngungkit email lengkep sareng mastikeun surélék anjeun dibaca leres. Kuring kantos nyerat sateuacanna anu modéren konsultan média digital langkung ti konduktor, nyaimbangkeun jilid unggal strategi pikeun ngadamel sababaraha musik anu amis, manis!

Langkung sering tibatan henteu, urang mendakan yén konci pikeun pamasaran ogé henteu ngalakukeun sadayana ... éta nyaimbangkeun kombinasi strategi, nguatkeun pangaruhna ku jalan damel babarengan, sareng ngartos sabaraha unggal strategi pikeun ngamimitian pikeun maksimalkeun hasil. Kitu cenah - ieu masih mangrupikeun daptar cek anu hadé pikeun turun sareng mastikeun yén anjeun moal sono nanaon! Infographic ieu ogé nyayogikeun sababaraha statistik di balik tren pamasaran digital.

2014 Peta Bumi Pemasaran

2014-digital-marketing-roadmap

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.