Parobihan dina Anggaran Marketing 2014

Depositphotos 35501647 s

Econsultancy parantos ngaleupaskeun Anggaran Marketing 2014 Laporan dina pergaulan jeung Tanggapan. Aranjeunna parantos nyayogikeun ieu infographic komprehensif kana hasil data survey.

Pemasar (60%) langkung gampang ningkatkeun anggaran pamasaran pikeun taun payun tibatan iraha waé ti saprak diluncurkeun Laporan Anggaran Pemasaran anu munggaran nalika krisis ékonomi.

Langkung ti 600 perusahaan (kaseueuran Inggris), ilubiung dina panilitian ieu, anu ngabentuk survey online antara Désémber 2013 sareng Januari 2014.

Marketing-Budgets-2014-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.