25 Statistik Pemasaran Seluler pikeun 2014 anu Penting

statistik mobile 2014

Kami ngagaduhan padamelan pikeun ngalakukeun tata perenah sélulér kami sareng ngalakukeun pangaluyuan unggal bulan pikeun ningkatkeun kumaha tampilan situs kami. Éta henteu gampang nunjukkeun sadaya ukuran pandang anu béda dina alat, tapi kamekaran patalimarga sélulér terus ngaleungitkeun pertumbuhan desktop jadi kami terang éta mangrupikeun investasi anu saé. Teu aya anu langkung prustasi tibatan ngaklik tautan sareng badarat dina halaman anu anjeun teu tiasa maca nalika anjeun dina smartphone atanapi tablet.

Nelepon 2014 taun anu mobilitas perusahaan leres-leres dilaksanakeun. Organisasi leres-leres kedahna ngajajah strategi pemasaran sélulér pikeun ngalegaan jangkauanana. Kalayan nyoko gancang ieu BYOD, kasempetan naék pikeun pamasar sareng panyadia téknologi. Ngahijikeun alat anu béda sapertos komputasi awan sareng data ageung ngabantosan usaha nguntungkeun tina pendekatan mobilitas-fokus anyarna. WebDAM

Pamasaran sélulér di Amérika Serikat aya dina jalur pikeun ngahasilkeun $ 400 milyar dina penjualan ku 2015, tina $ 139 milyar dina 2012. Upami anjeun henteu acan mikirkeun deui strategi anjeun, anjeun parantos kaleungitan taneuh sareng kedah ngahijikeun situs sélulér, aplikasi, olahtalatah téks, sareng promosi pikeun nangkep prospek atanapi perhatian palanggan nalika aranjeunna nuju ngajalankeun. Infographic infographic panganyarna WebDAM nampilkeun 25 statistik anu pikaresepeun ngeunaan tren ayeuna di mobile, pangsa pasar mobile, kamekaran panggunaan mobile sareng seueur deui.

mobile-bentang-2014

One comment

  1. 1

    Hai Douglas, infographics hébat. Éta pasti bakal mangaruhan seueur pemasar sareng strategina, sabab peran pamasaran sélulér parantos janten penting pisan, sareng ieu mangrupikeun inohong pikeun ngabuktikeunana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.