Daptar Hayang Pamasaran Usaha Leutik 2014

2014 daptar kahayang smb

Naha 2014 janten taun urang sadayana lirén ngudag objék ngagurilap sareng balik kana strategi pamasaran anu dicobian sareng leres? Budak lalaki, kuring ngarepkeun ... urang ningali seueur perusahaan ngudag sababaraha tren gélo dina sababaraha taun ka pengker. Dina waktos anggaranna garing sareng teu aya hasilna, éta sababna aranjeunna tungtungna bakal nelepon kami. Aya seueur teuing kanggo diitung sareng tos burih kuring ningali sababaraha perusahaan téknologi sareng agénsi anu ngacapruk sareng nyandak ton artos tina seueur anggaran bisnis leutik anu jujur.

Dumasar kana j2 Survey Ramalan Global:

  • 28.16% hoyong ningkatkeun ayana onlinena, sapertos nyetél halaman wéb atanapi toko online.
  • 23.61% hoyong ngadopsi otomatisasi email pamasaran pikeun gampang sareng éfisién ngahontal konsumén.
  • 20.52% hoyong nganggo email pikeun sacara efektif mere ilham rujukan sareng ngabagi dina jaringan sosial.
  • 13.76% hoyong nerapkeun prakték pangsaéna pamasaran sélulér pikeun email sareng optimasi halaman wéb.
  • 11.05% hoyong mastikeun usaha pamasaran email na entong dina saringan spam atanapi tab Gmail.

Abdi panasaran dimana stratégi pamasaran video aya dina pangajian. Upami aya jurang dina pendapat abdi, éta bakal janten usaha leutik ayeuna tiasa ngalanggan sajumlah jasa pamasaran pidéo anu terjangkau pikeun pesen kaluarna. Ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun bersaing sareng anggaran anu langkung ageung tibatan milikna sareng meunang.

2014_wish_lists

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.