2014 Kaayaan Pamasaran Digital

2014 pamasaran digital kaayaan

Kami parantos ngabagi sababaraha infografis dina 2014 - Tren sareng Prédiksi Digital, Tren Marketing Kandungan, Daptar Hayang Pamasaran Usaha Leutik jeung Ramalan Média Sosial. Jalma-jalma di WebMarketing123 surveyed 500+ pemasar ngeunaan tujuan digital luhur sareng tantangan pikeun terang naon anu tiasa dianggo, naon anu henteu, sareng naon anu aranjeunna rencanakeun di 2014.

Unduh salinan gratis Taunan ka-3 na Kaayaan Laporan Pemasaran Digital ayeuna.

DMR-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.