10 Komentar

  1. 1

    Cinta grapik éta! Bagikeun sareng pengikut kuring ayeuna! Média sosial seueur dianggo ayeuna, tapi kuring masih reuwas piraku anu ngalaksanakeunana ku cara anu salah. Penting sareng ogé dianggo waktosna pikeun ngalakukeun sababaraha panilitian sareng maca kana pamasaran média sosial pikeun mastikeun yén dilakukeun ku cara anu bener!

    • 2

      Nuhun Brandon! Kalayan hormat - kuring henteu yakin kana cara "bener" atanapi "salah" ngagunakeun média sosial salaku perusahaan. Kuring ningali sababaraha anu ngan ukur tweet iklan sareng diskon - tapi aranjeunna nampi sababaraha tingkat panebusan anu hébat janten saha kuring pikeun nangtoskeun? Jigana masing-masing perusahaan kedah ékspérimén sareng ningali naon anu tiasa dianggo pikeun aranjeunna sareng pemirsa.

  2. 3
  3. 4
  4. 5
    • 6

      Kuring henteu terang yén kuring satuju pisan. Upami palanggan anjeun sadar yén aya insentif pikeun tetep lami sareng anjeun, aranjeunna bakal sering caket sareng anjeun. Kaseueuran perusahaan ngalakukeun sabalikna. Aranjeunna diskon kanggo palanggan énggal teras ningkatkeun konsumén anu tos aya… anu ngagentoskeun elehan tibatan.

  5. 7
  6. 8

    Mangpaat pisan! Upami anjeun henteu kapikiran, naha kuring tiasa nganggo ieu pikeun infographic kuring? (Abdi murid sakola desain)

  7. 10

    Ayeuna, média sosial janten mesin pencari sanés anu mana pangguna saleresna milari inpormasi lengkep ngeunaan produk atanapi jasa. Malah Merek Badag ogé fokus pikeun ningkatkeun ayana online na dina Média Sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.