Naha Stratégi Pamasaran Eusi 2015 Anjeun Nutupan Tren Ieu?

2015 tren pamasaran kontén

eusi Marketing anu mingpin pak tren pamasaran digital pikeun 2015, dituturkeun ku Big Data, Email, Marketing Automation sareng Mobile. Henteu héran, prioritas éta dicerminkan di agénsi kami dimana kami parantos ramping a Data badag proyék anu kami ngembangkeun pikeun panerbit online utama. Data badag anu janten kabutuhan ngan saukur kusabab volume sareng kagancangan data anu kami kumpulkeun sareng analisa pikeun ngaduga sareng ngalaporkeun kinerja dina usaha pamasaran kontén.

Usaha ti sadaya pasar sareng vertikal ngadamel rencana konkrit pikeun naekeun usaha pamasaran konténna, sapertos pemasar B2B ningkatkeun anggaran pamasaran kontén sareng nyiptakeun langkung seueur kontén tibatan anu kantos dilakukeun sateuacanna. Malah mérek utama ogé ngagabung, sareng dugi ka 69% teras-terasan ningkatkeun produksi kontén na bakal teras-terasan dilakukeun dina 2015. Jomer Gregorio, CJG Digital Marketing

CJG ngaidentifikasi 8 Tren Marketing Kandungan anu nyebar dina strategi pemasaran kontén taun ayeuna:

  1. Eusi Pamasaran bakal langkung sasar sareng pribadi.
  2. Eusi Pamasaran bakal nganggo langkung seueur panempatan dibayar.
  3. Eusi Pamasaran bakal nganggo langkung seueur automation pamasaran.
  4. Eusi Pamasaran bakal nganggo langkung seueur panulis profésional.
  5. Eusi Pamasaran bakal langkung difokuskeun distribution.
  6. Eusi Marketing bakal nikah sosial media marketing.
  7. Eusi Pamasaran bakal bitu sareng pamasaran mobile.
  8. Eusi Pamasaran bakalan supernova kalayan carita visual.

2015 Tren Marketing Eusi

2 Komentar

  1. 1

    Ieu katerangan anu saé pisan ngeunaan tren pamasaran kontén ayeuna. Jigana dalapan strategi pamasaran eusi ieu ngabantosan urang sareng ayeuna-ayeuna ieu sadayana paling penting pikeun pamasaran mana waé. Sareng ogé perwakilan Info-grafis dipasihan saé pisan. Hatur nuhun pikeun tulisan anu saé!

  2. 2

    Henteu aya ragu yén eusi mangrupikeun bahan bakar halaman wéb anjeun janten anjeun kedah mastikeun yén ngagunakeun bahan bakar anu berkualitas pikeun ngajalankeun halaman wéb anu lancar. Sarupa sareng ieu, di dieu anjeun parantos ngajelaskeun sagala aspek pamasaran kontén kalayan tren pangénggalna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.