Kumaha Calon Présidén Ngagunakeun Email Marketing

Pemilu 2016

Sababaraha pamilihan umum katukang, kuring ngalakukeun kasalahan masang sababaraha tulisan politik dina blog ieu. Kuring nyabok sayang tanduk sareng ngadangu perkawis sababaraha bulan saatosna. Ieu sanés blog politik, éta blog pamasaran, janten kuring bakal jaga koméntar kuring. Anjeun tiasa nuturkeun kuring dina Facebook pikeun ningali kembang api. Kitu cenah, pamasaran mangrupikeun dasar pikeun unggal-unggal kampanye.

Dina kampanye ieu kami ningali Donald Trump ngagogogkeun anjing média tradisional sapertos profesional anu sajati. Anjeunna parantos janten sorotan mangtaun-taun sareng ngartos kumaha carana supaya urang nyarioskeun anjeunna. Sareng teu diragukeun yén éta tiasa dianggo salaku sésa-sésa calon Républik sadayana murag ku jalan. Nalika éta ngawangun kasohor, éta moal meunang anjeunna kampanye.

Email parantos janten penjaga gerbang idéntitas online kami. Pikirkeun ku cara kieu, sabaraha bentuk sareng jasa anu urang daptar ku ngalebetkeun email kami? Ieu parantos ngajantenkeun email, upami dianggo leres, salah sahiji alat pamasaran anu épisiénna dina industri naon waé, sakumaha anu jelas ditingali dina data survey urang. Pikeun jalma réa kumaha ogé, faktor-faktor ieu ogé ngajantenkeun email mangrupikeun waktos anu lami sareng kagorengan organisasi. Ieu naha urang nyiptakeun Alto Surat, pikeun ngabantosan pangguna email gampang ngatur sareng ngalacak sadaya kotak surat na. Marcel Becker, Diréktur Produk Inti di AOL

Kami parantos atos ningali sababaraha pamilihan dina waktos payun pamasaran digital leres-leres naon anu penting. Dina istilah anu kahijina, tim Présidén Obama ngalirkeun permainan ground anu ngawangun basis data donor sareng aksi politik pangageungna dina sajarah. Tim kampanye Bernie Sanders 'jelas nuturkeun conto na. Sanaos Sanders moal kéngingkeun anu utami, basis data donor na parantos ngahasilkeun sajumlah dana anu gedé, sadayana dina paningkatan alit. Sareng anjeunna ngalakukeun ieu nalika Hillary Clinton ngagaduhan aksés kana basis data Démokratik bari lami sateuacan pésta éta ngaleupaskeun kendali pikeun kadua calon.

Sorotan Pamakéan Email Calon Présidén

  • Hillary Clinton mingpin pak dina langganan email. 46% réspondén ngalanggan kampanye email Hillary Clinton vs 39% pikeun Bernie Sanders sareng 22% pikeun Donald Trump.
  • Email biasana dianggo pikeun ngumpulkeun artos. Langkung sapalih email kampanye calon (57%) fokus utamina dina sumbangan. 59% réspondén anu ngalaporkeun nyumbang ka kampanye Hillary Clinton dibujuk pikeun ngalakukeunana ku email, dibandingkeun ngan ukur 19% tina pendukung Donald Trump.
  • Email sareng Média Sosial anu paling resep saluran pamasaran, Respondén ngalaporkeun email (18%) sareng média sosial (19%) salaku padika anu dipikaresep pikeun nampi inpormasi kampanye.

Éta pamilihan anu narik tina sudut pandang pamasaran. Sanaos tingkat persetujuan anu teu damang sareng calon sigana kabur ti posisi centrist, tingkat réspon ngalangkungan medium tradisional sareng digital anu teu aya dina bagan. Éta bakal narik pisan ningali pangaruh unggal buruan pamasaran calon datangna Nopémber. Alto Mail nunda babarengan infographic ieu dina data.

Pamilihan Présidén 2016 Statistik Kampanye Email

Pamilihan Présidén 2016 Statistik Kampanye Email

Pamilihan Présidén 2016 Statistik Kampanye Email

Pamilihan Présidén 2016 Statistik Kampanye Email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.