2016 Tren Programmatis Global sareng Ramalan

2016

Kami parantos nyerat ngeunaan naon iklan programmatic nyaéta telat taun ka tukang sareng ngalakukeun wawancara anu hébat sareng ahli Pete Kluge ti Adobe dina topik. Industri ngalir gancang. Kuring henteu yakin sistem pameseran iklan tradisional anu meryogikeun intervensi manual pikeun optimalisasi bakal awét. Nyatana, belanja iklan programmatic diperkirakeun bakal nyandak 63% pasar tampilan digital ku akhir taun ieu numutkeun eMarketer.

Penggabungan ad tech sareng mar tech bakal ningkat dina 2016, kalayan APAC marketer sadar kana kauntungan target anu langkung épéktip pikeun ngahontal jalma anu leres, kalayan iklan anu pas, dina waktos anu pas.

Kuring panginten nambihan yén sistem ieu ogé nargétkeun tempat anu pas kalayan udagan anu relevan sareng anu géografis.

Nalika jangkauanna ngalegaan sareng algoritma terus janten langkung akurat, pamasaran programmatic mangrupikeun kamajuan anu wilujeng sumping. Kamampuh pikeun pemasar pikeun ningkatkeun efisiensi usaha pamasaran na tibatan a nyemprot sareng ngadoa pendekatan pikeun mésér iklan massal badé ngabantosan industri.

Unduh Infographic

Pamakéna bakal kurang kamungkinan pikeun meungpeuk iklan upami aranjeunna yakin iklan anu berharga pikeun aranjeunna. Sareng bisnis tiasa ngirangan biaya per biaya akuisisi, panginten mindahkeun anggaran kana kasatiaan sareng ingetan. Pencét kana infographic pikeun tampilan lightbox atanapi unduh tina MediaMath.

Tren Pariwara Programmatic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.