2016 Desain Website Trends Pikeun Pertimbangkeun Sateuacan Nyiptakeun Loka Anjeun

dk new media situs 1

Kami parantos ningali seueur perusahaan ngalih ka anu langkung bersih, pangalaman anu langkung saderhana pikeun pangguna wéb. Naha anjeun desainer, pamekar, atanapi anjeun ngan ukur resep situs wéb, anjeun tiasa diajar hiji hal ku cara ningali kumaha aranjeunna ngalakukeun éta. Janten siap diideuan!

  1. animasi

Ninggalkeun jaman baheula dina jaman wéb, anu ramé ku gifs kedip-kedip, bilah animasi, tombol, ikon sareng hamster menari, animasi dinten ieu hartosna nyiptakeun tindakan interaktif, responsif anu ningkatkeun caritaan sareng masihan pangalaman pangguna anu euyeub.

Conto animasi euyeub kaasup muatan animasi, navigasi sareng ménu, animasi hover, galeri sareng pintonan slaid, animasi gerak, ngagulung, sareng animasi latar sareng pidéo. Parios situs ieu ti Beagle, platform manajemén proposal:

Halaman Wéb Animasi Beagle

Pencét pikeun ningali animasi Beagle sareng CSS anu luar biasa nalika anjeun ngagulung situsna.

Animasi euyeub ogé tiasa ditingali dina interaksi mikro. Salaku conto, dina LinkedIn, pangguna tiasa ngintip kartu pikeun ménu pilihan popup anu lemes, teras milih ngalangkungan carita atanapi nyandak tindakan sanés.

Animasi GIF parantos (suka bungah?) Resurged, sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan anu béda, kalebet komédi, démo, komo pikeun hiasan.

  1. Desain bahan

Desain bahan, basa desain anu dikembangkeun ku Google, ngandelkeun unsur desain basis cetak — tipografi, grid, rohangan, skala, warna, sareng panggunaan citra — sareng animasi responsif sareng transisi, padding, sareng épék jero sapertos cahaya sareng bayangan ka nyayogikeun pangalaman pangguna anu langkung réalistis, pikaresepeun, sareng interaktif.

Desain Bahan ngagunakeun kalangkang, gerakan, sareng jero pikeun nawiskeun éstétis anu bersih, modéren kalayan fokus dina ngaoptimalkeun UX tanpa seueur bel sareng peluit.

Conto desain material anu sanés kalebet citraan tepi-ka-ujung, tipografi ageung, sareng rohangan bodas anu dihaja.

Konsép Desain Anyar Bahan Desain Android Youtube

  1. Desain Datar

Sedengkeun Desain Bahan nawiskeun salah sahiji pendekatan kana konsép minimalis, desain datar tetep janten pilihan klasik pikeun anu resep kana garis anu bersih. Nyaéta, desain datar sering ditingali salaku tampilan digital anu langkung réalistis, asli, sareng nyaman.

Jarum Spasi

Dumasar kana prinsip rohangan bodas, tepi anu ditetepkeun, warna cerah, sareng 2D — atanapi “datar” —gambar, desain datar nawiskeun gaya serbaguna anu sering ngagunakeun téknik sapertos garis ikon sareng bayangan panjang.

Lander

  1. Layar Pisah

Pangsaéna dianggo nalika anjeun ngagaduhan dua daérah anu sami penting pikeun dipromosikeun, atanapi anjeun hoyong nawiskeun kontén dibarengan poto atanapi média, layar pamisah mangrupikeun cara anyar anu saé pikeun nyayogikeun pangalaman anu pikaresepeun sareng kandel.

layar pamisah

Ku ngantepkeun pangguna pikeun milih eusi sareng pangalaman na, anjeun tiasa nyiptakeun pangalaman tipeu-portal anu ngabujuk pengunjung pikeun lebet.

layar pamisah-sagara

  1. Leupaskeun Chrome

Ngalangkungan kana bumper Chrome sareng hiasan dina mobil klasik, "chrome" ngarujuk kana wadah halaman wéb — ménu, header, footer, sareng wates-anu ngarangkum eusi inti.

waktos Chrome

Ieu tiasa ngaganggu, sareng seueur perusahaan milih ngabébaskeun wadahna sareng nyiptakeun tata ruang anu bersih, tepi-ka-ujung tanpa wates, header, atanapi footer.

Chrome-payun

 

  1. Hilap Tilikeun

"Luhureun tilepan" nyaéta jargon koran pikeun bagian satengah luhur halaman payun koran. Kusabab koran sering narilep sareng disimpen dina kotak sareng tampilan, eusi anu paling narik mana luhurna pikeun masihan aranjeunna kasempetan pangsaéna pikeun néwak poténsi pamaca (sareng dompétna).

Desain halaman wéb parantos lami nganggo ideu ngalipet kana prinsip yén ngagulung éta beurat. Tapi nembé ayeuna, gambar sareng kontén layar lengkep salam ka pangguna sareng ngadorong ngagulung pikeun nembongkeun eusi anu langkung jero sareng langkung jero.

pot siki

  1. Pidéo layar pinuh

Pidéo tiasa janten cara anu saé pikeun narik perhatian pengunjung, sareng éta sering bahkan langkung épéktip tibatan visual atanapi téks. Pidéo Looping sapertos anu dianggo ku Apple pikeun Apple Watch mangrupikeun cara unik pikeun nyetél nada sareng narik pengunjung.

Highbridge

Pencét kanggo ningali HighbridgePidéo dina halaman halaman na

Nalika ngeunaan desain wéb, seueur komponén khusus bakal didikte ku industri anjeun, ceruk, target pasar, sareng kontén. Tata perenah anjeun bakal gumantung kana naon anu diréspon ku pengunjung sareng naon anu paling raos pikeun pesen anjeun. Tapi ku tren ieu aya di tangan, anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel halaman wéb anu narik anu ngalakukeun anu anjeun peryogikeun, sareng éta nunjukkeun yén anjeun terang kumaha tetep sareng jaman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.