Naon $ 22 Milyar Tiasa Meunangkeun Anjeun: Akuisisi Facebook dina Perspektif

Facebook akuisisi Kecanduan Infographic1

Bayangkeun upami perusahaan anjeun gaduh seueur artos anu anjeun tiasa nyéépkeun $ 22 milyar dina kéngingkeun perusahaan sanés. Sanaos ieu ngan ukur bakal kajadian dina impian anu paling liar di jalma, éta kanyataan pikeun Facebook. Dina 2013, Honduras sareng Afganistan nyangking artos langkung sakedik tibatan akuisisi Facebook. Pilem blockbuster anggaran ageung 13 dihijikeun ngan ukur $ 2.4B, nanging $ 22B dina akuisisi masih $ 8B ti ngahontal artos Mark Zuckerberg's $ 30B, anu kirang ti satengah tina $ 76B Bill Gates. Tapi naon deui anu tiasa dibeli ku $ 22B? Marketo ngarecah éta, nempatkeun hal kana sudut pandang pikeun urang umum, dina infographic di handap. Facebook-akuisisi-Kecanduan-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.