9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tah anu nembé maotna legitimasi tina tulisan ieu "250ok mangrupikeun sponsor situs kami sareng kuring sobat dalit pendiri Greg Kraios"

    • 3

      Leres, abdi réréncangan sareng Greg anu ngagaduhan visi ieu langkung dasawarsa ka pengker sareng ayeuna bersaing sareng perusahaan raksasa anu ngagaduhan sumber daya pamasaran. Abdi bangga ngabantosan nyebarkeun berita ngeunaan solusi luar biasa na. Sareng kuring ogé ngahaturkeun nuhun pisan pikeun sponsor kami anu ngadukung situs ieu sareng ngabantosan kuring masihan langkung seueur inpormasi ka pamiarsa urang. Panyingkepan transparan sareng kedah dipuji, henteu dipoyok ku koméntar anonim anu teuing kasieunan pikeun nyayogikeun nami asli atanapi alamat email asli.

  3. 4

    Aya palanggan Cert sanés didieu ningali pameungpeuk di mitra Return Path? Sareng hatur nuhun pikeun transparansi, Douglas! Émut, teu aya kasaéan anu teu dibales. 😉

  4. 5

    Douglas, hatur nuhun kanggo tulisan éta; Kuring satuju penting pikeun terang ngeunaan pilihan anjeun nalika milih pasangan anu tiasa ngantunkeun. Kuring prihatin, kumaha ogé, anjeun henteu tiasa nampilkeun posisi anu leres-leres henteu ngabandingkeun sabab anjeun ngagaduhan hubungan anu propésional sareng pribadi sareng 250ok, sakumaha nyatet dina panyingkepan anjeun. Kuring ogé nyatet sababaraha patarosan dina analisa anjeun Return Path, sareng kuring kuciwa anjeun henteu ngahontal kami pikeun ngabantosan ngeusian éta sela. Salaku manajer pamasaran produk pikeun solusi Optimasi Email kami, kuring bakal - sareng masih kénéh - senang ngabantosan anjeun ngajawab patarosan éta.

    Pikeun ngajawab salah sahiji patarosan anjeun - sumuhun, anggota panel Jaringan Konsumen kami mémang masihan idin ka Jalur Balik pikeun ngaksés panggunaan kotak surat sareng data Dursasana. Abdi resep masihan langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu upami anjeun hoyong.

    Di Return Path, kami bangga pisan kana data unik anu kami gaduh kakuatan pikeun solusi kami sareng wawasan data ieu kanggo konsumén kami. Kami terang yén wawasan anu didorong data penting pisan pikeun kasuksésan program pamasaran email, sareng penting pikeun para pemasar nyandak kaputusan dumasar kana data ti palanggan saleresna. Kami yakin dina nyebatkeun yén pemasar email anu leres-leres hoyong ngembangkeun program emailna sareng ningali ningkat ROI tina email bakal nguntungkeun tina hubungan sareng Path Return. Sakumaha anjeun nyebatkeun, urang gaduh data, hubungan industri, sareng élmu email ahli anu tiasa ngabantosan para pemasar ningkatkeun pendapatan tina email ku ngamaksimalkeun jangkauan emailna, ngawangun hubungan palanggan anu langkung saé, sareng ngaoptimalkeun emailna pikeun ningkat Dursasana.

    • 6

      Joanna,

      Nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo ngahontal. Teu diragukeun kana lébarna, jangkauan, sareng jalan satapak anu Path Path parantos kabeulit dina industri pangiriman. Hatur nuhun pikeun netelakeun masalah aksés data ogé.

      Kompetisi salawasna saé, sareng saurna parantos nganggo toolkit 250ok kanggo ESP urang nyalira, kami parantos leres-leres kajantenan ku hasilna. Janten nalika kuring réréncangan sareng aranjeunna sponsor, kami ogé klien sareng pangguna platformna. Éta umpan balik platform henteu sacara bias - kuring henteu bakal masihan rekomendasi pikeun platform anu kuring henteu garapan heula.

      Nuhun sakali deui!
      Doug

  5. 7

    Salaku ahli delivrability di Perancis, kuring reuwas yén anjeun nyarankeun RP ningkatkeun paningkatan kinerja dina Oranyeu. Jeruk ulah nganggo Sertifikasi RP.
    Wasalam

  6. 9

    Abdi panasaran ngeunaan perbandingan harga ogé. Kuring ayeuna nganggo 250ok ayeuna, tapi kuring ragu-ragu ngaliwat prosés démo tanpa sahenteuna terang perbandingan biaya relatif antara 250ok sareng jalur balik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.