28% Senior SMU nganggap Karya Sakola nyaéta…

… Maksadna

Tip hat ka bizhack!

2 Komentar

  1. 1

    If GHS anu kedah nyandak ieu, aranjeunna bakal gaduh perhatian lengkep sareng kuring henteu kabagi. Sanaos, éta moal kajantenan nalika Mr. Lawson masih aya.

  2. 2

    Salaku tilas murid GHS, kuring kedah ngabela Pak Lawson. Mimiti, kuring reuwas anjeunna masih aya. Anjeunna sepuh nalika kuring di kelas na! 🙂 Kadua, kuring ngarasa teu aya ngaganti buku anu saé sareng nyerat makalah panilitian. Jujur, kuring hate anjeunna - kuring kagungan anjeunna pikeun Jr sareng Inggris Inggris. Nanging, kuring jauh ti payun babaturan sapaguron di kuliah sabab kuring tiasa nyerat makalah panilitian dina format anu pas, sareng sajabana Anjeunna tiasa sepuh sareng kaku sareng moal nganggo internét pikeun naon waé - tapi anjeun bakal ngahargaan anjeunna di paguron luhur!

    Kursus-kursus anu sanés pasti tiasa ngagunakeun téknologi pikeun ngajar - sigana kuring henteu tiasa nganggo basa Inggris.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.