3 Alat Pamasaran Email Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan

pamasaran email
  1. Téks pikeun Ngalanggan - Upami anjeun damel sareng agénsi pamasaran email, aranjeunna sigana bakal ngagaduhan sambungan sareng pasangan anu nawiskeun téks pikeun ngalanggan fitur. Téks pikeun Ngalanggan mangrupikeun alat pamasaran email anu saé. Éta mangrupikeun cara kaluar tina cara ngagedékeun daptar pamasaran email anjeun. Pemasar email anjeun nyéépkeun waktos pikeun nyetél ieu nalika anjeun linggih sareng ningali éta ngaji. Kalayan usaha sakedik, anjeun bakal ningali kumaha gampangna jalma tiasa nga-SMS pikeun ngadaptarkeun nampi email anjeun.
  2. Email Klién Pratinjau - Litmus jeung Email dina Acid. Firma pamasaran email anu saé bakal nyaritakeun yén anjeun kedah nyobian email sateuacan ngirim. Dua alat pamasaran email ieu ngabantosan anjeun ngalakukeun ieu kalayan gampang sareng gampang. Anjeun tiasa nyolok kana surélék anjeun sareng éta bakal nunjukkeun kumaha cara ngadamelna dina browser anu sanés sareng dina alat sélulér anu sanés. Éta saé pikeun ngabantosan pikeun mastikeun saha waé anu nampi kampanye email anjeun kéngingkeun vérsi PANGSAÉNA.
  3. Tés Subjék Subjék. Nulis garis matuh gampang. Nyiptakeun garis matuh anu hébat sesah. Gawe sareng alat-alat pamasaran email ieu: Litmus (deui!) tiasa mastikeun anjeun aya dina jalur anu leres. Ku nyolok garis subjek anjeun kana salah sahiji alat ieu, anjeun tiasa kéngingkeun eupan balik ngeunaan naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu. Sakali anjeun ngagaduhan pamendak naon anu henteu jalan, kersa robih deui, pasang deui, sareng cobian deui. Anjeun panginten tiasa ogé nganggo Twitter pikeun nguji garis matuh. Ketik kana sababaraha versi anu anjeun pikirkeun pikeun ngaanggo, tautan kana sababaraha kontén, sareng tingali jinis réspon anu anjeun kéngingkeun ti hiji anu sanés.

Sareng, tangtosna, upami anjeun damel sareng agénsi pamasaran email, aranjeunna tiasa ngabantosan pastikeun anjeun sadar kana alat-alat anu béda ieu pikeun ngajantenkeun strategi email sareng kampanye email anu pangsaéna. Penting pikeun ngagaduhan strategi marketing email sareng henteu ngebrehkeun email ka palanggan. Upami anjeun henteu ngagaduhan strategi, anjeun panginten badé damel sareng konsultan pamasaran email kanggo ngawangun yayasan anu mantep.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.