3 Cara Paguneman Penjualan parantos robih mangtaun-taun

Ngajual Konsultasi

Paguneman penjualan tradisional robih salamina. Penjual henteu tiasa ngandelkeun deui titik ngobrol adat sareng modél penemuan pikeun napigasi siklus penjualan. Ieu nyayogikeun seueur juragan anu gaduh sakedik alternatif tapi pikeun ngumpulan deui sareng ngartos réalitas anyar tina naon anu janten paguneman penjualan anu suksés.

Tapi, sateuacan urang angkat Tuh, kumaha urang meunang Ieuh?

Hayu urang nalungtik 3 cara yén paguneman penjualan parantos robih dina sababaraha taun ka pengker. Ku ngajalajah kumaha anu penjualan biasana ngadeukeutan dialog sareng calon pembeli, urang tiasa ngartos dimana paguneman penjualan nuju sareng naon strategi anyar anu mekar pikeun sacara efektif nutup transaksi di jaman modéren.

Budaya Ngarobih

Nalika masarakat mekar, jalma-jalma robih, anu hartosna jalma-jalma anu dijual janten robih ogé. Ku langkungna waktos, parobihan dina pamikiran, kabutuhan, sareng tingkah paripolahna janten jelas. Poe ieu, jalma-jalma anu dijual ka jauh langkung atikan ku waktos aranjeunna kalibet sareng salesperson. Katerangan produk, babandingan harga, kasaksian pelanggan, sareng anu sanésna gampang didatangan sacara online sateuacan salesman bahkan asup kana gambarna. Ieu dasarna ngarobih peran juragan dina prosés mésér. Aranjeunna parantos ngalih tina inpormasi komunikator, ka konsultan na nilai panyipta.

Pergeseran kana Penjualan Permusyawaratan

Jualan tradisional pitches henteu tiasa dianggo deui. Penjual kedah milarian cara pikeun ngobrol dua arah sareng prospekna. Pembeli poténsial teu gaduh waktos kanggo juragan anu teu acan nalungtik bisnisna sareng paling resep ngahindar tina paguneman anu "raoseun" panjang. Aranjeunna hoyong ngiringan padamelan anu parantos ngartos tantangan unik sareng kasempetan khusus na bari nyandak wawasan anu seger, ngarengsekeun masalah sareng nyiptakeun nilai. Salajengna, "kamiripan", nalika tetep kualitas saé pikeun salesperson pikeun gaduh, henteu deui ngajamin kasuksésan. Kasatiaan ka salesperson khusus datang ngan ukur pelanggan sadar nilai.

Paguneman Penjualan Multi-Saluran

Jual tatap muka sanes deui cara dominan komunikasi sareng calon pembeli. SMS, nganggo média sosial, email, sareng hosting acara khusus, sadayana aya diantara cara-cara anu diperyogikeun pikeun ngirim pesen anjeun. Kalayan kecap séjén, jelema penjualan ayeuna kedah janten seueur tugas, dugi ka tingkat tertentu. Unggal salah sahiji saluran ieu tiasa mangaruhan pembeli sareng, hasilna, salesman kedah ngagedékeun sareng diajar damel sacara épéktip dina dirina.

Éta henteu rusiah. Paguneman penjualan tradisional henteu ngahontal deui hasil anu kantos dilakukeun. Lagu omongan penjualan anu lami diganti ku susunan prinsip Dursasana anu langkung dinamis.

Kalayan aksés anu teu acan pernah aya dina inpormasi sareng sumberdaya, pembeli henteu kedah janten salesperson deui. Aranjeunna peryogi jualan konsultan.

Ahli anyar penjualan ieu kedah ngabentuk unggal paguneman pembeli ku nunjukkeun wawasan asli sareng janten masalah masalah anu nawiskeun solusi poténsial pikeun titik nyeri khusus perusahaan (sanaos solusi éta henteu aya hubunganana sareng perusahaan atanapi produk anu aranjeunna jual) . Penjual modéren ngabantosan calon pembeli nyandak kaputusan anu langkung saé ku nempatkeun aranjeunna di tengah-tengah paguneman. Ku siap-siap pikeun paguneman penjualan modéren, aranjeunna nyetél diri pikeun mekar dina dinamis, réalitas anyar penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.