33Peuntas: Monetisasi Pemirsa Dina-Témbong sareng Saringan Panipuan Pra-Bid

33 peuntas

Kami parantos niténan penerbit online anu berjuang taun ayeuna. Seueur anu ningkatkeun kaluaran konténna, ngalegaan cakupan topikna, mésér pemirsa pikeun ningkatkeun statistik paningalna, sareng muka situsna pikeun naon waé atanapi sadayana iklan. Pribadi, kuring yakin éta kasalahan. Kami nyingkahan ngagaleuh pamirsa, ngajaga topik urang ketat, sareng kami parantos nolak iklan sababaraha kali tina iklan luar topik.

Untungna, jaringan iklan némbalan.  Perkiraan $ 160 milyar bakal dibébaskeun sacara global dina iklan digital taun ayeuna, numutkeun Panalungtikan Juniper. Platform kawas 33Tungtung anu ngarepkeun kumaha konsumen berinteraksi sareng iklan online pikeun Dursasana anu langkung ageung tibatan ngan ukur fokus kana métrik panémbong. Pangiklan sareng CMOs salawasna kedah menerkeun ROI tina méakkeun iklan online na. Standar industri sapertos Media Ratings Council (MRC), parantos netepkeun palang handap teuing nalika ngeunaan naha iklan dianggap tiasa ditingali.

Tampilan iklan Mobile sareng Desktop peryogi sahenteuna 50% piksel pikeun ditingali sakedik sadetik kanggo iklan tampilan, dua detik kanggo iklan pidéo. MRC

Di sisi sanésna, penerbit nuju bajoang sareng kumaha cara ngawasan situsna. Pamakéna beuki asa, dibom ku pesen anu teu aya hubunganana atanapi gangguan nalika aranjeunna nuju ngonsumsi kontén. Masalah ieu sareng analisis anu jero ngeunaan hubungan konsumen sareng iklan online anu ngawangun desain sareng pamekaran dua produk énggal ti 33Tungtung.

Hijian Pidéo sareng Unit Iklan Anyar Nawiskeun Témbong Industri pangluhurna

33Tungtung dilegakeun platform programmatic na ku peluncuran Desktop In-Feed Video jeung Pangaruh Dina-Tuang Desktop. Dirancang pikeun ngabantosan panerbit ngajalankeun pendapatan tambihan, produk-produk énggal ieu mangrupikeun unit iklan anu henteu ngaganggu, pangaruh tinggi anu muncul dina eusi halaman wéb atanapi eupan produk. Unit iklan ngaréspon tindakan ngagulung pangguna sareng tetep katingali salami kréatip sahenteuna 50 persén dina pandangan.

Nalika pidéo teras-terasan ngembang popularitas, 33Tungtung'Unit iklan Pidéo Desktop In-Feed sacara otomatis maénkeun titik 15 sareng 30 detik anu saluyukeun pikeun panénjoan seluler sareng desktop, némbongan dina aliran eusi nalika kréatip sahenteuna 50 persén dina pandangan. Sakali kaluar tina panémbong pangguna, video éta ngareureuhkeun sareng neraskeun deui maén nalika éta ditingali. Produk-produk énggalna dirancang pikeun pangalaman pangguna anu henteu ngaganggu, masihan palanggan kendali lengkep kana pangalaman, sareng pilihan pikeun ngatur volume atanapi nutup iklanna.

Pikeun monetisasi situs kami, kami kedah ngaréspon kapentingan pangguna anu meryogikeun pangalaman anu teu ngaganggu dina desktop sareng sélulér ogé tungtutan pembeli pikeun héndsét heula, produk dina-feed anu nganteurkeun paningalian anu luhur. Peter Cunha, Investasi Channel

Analisis Iklan Online Ngungkabkeun Jaman Dursasana Pamaké Puncak

Produk anyarna ngagambarkeun 33TungtungAnalisis panganyarna, ngukur kumaha paningali iklan online sareng panjang waktos iklan dina pandangan pikeun ngukur kumaha dua kanyataan éta mangaruhan papacangan pangguna. Saatos analisa 160 juta iklan online di 738 situs penerbit salami saminggu, 33Across mendakan yén rata-rata, kaseueuran konsumen ngaklik iklan dina tanda 15 detik sareng Dursasana sacara teras-terasan ningkat kana waktos. Direcah ku alat:

  • 50% Dursasana pangguna lumangsung dina desktop saatos 15 detik
  • Dina sélulér sareng tablet, 50% tina aktipitas pangguna lumangsung saatos tujuh detik
  • Ku tanda 30 detik, 68% sadaya papacangan lumangsung dina desktop, 74% lumangsung dina telepon sélulér, sareng 78% kajantenan dina tablet

Analisis ngabuktikeun yén pikeun iklan online janten épéktip, iklan kedah duanana katingali pisan sareng pandangan saluareun sarat minimum ayeuna.

Upami métrik utami pamasar urang nyaéta titingalian dumasar kana padoman MRC sareng analisis kami ngabuktikeun yén 98 persén papacangan kajadian saatos sadetik. Jelas yén aya kasempetan kasempetan alit pikeun pangguna ningali iklan éta, langkung-langkung henteu kalibet kana iklan éta. Pikeun CMOs ngagaduhan pangasilan anu signifikan dina inpéstasi aranjeunna, aranjeunna kedah naékkeun bar dina duanana titingalian iklan sareng waktos-di-tempo. Eric Wheeler, CEO, 33Peuntas.

Standar industri kumisan, panerbit sareng pangiklan kedah ningali heula waktos-in-view rata-rata iklan sareng nangtoskeun naha unit iklan saéstuna aya dina pandangan anu cukup lami pikeun némbalan réspon atanapi ngajantenkeun pangaruh anu bermakna. Kanggo langkung ngajantenkeun inpormasi na dina iklan digital, ningkatkeun papacangan, sareng hindaran bintik-bintik buta, aranjeunna ogé kedah nambihan unit feed mobile sareng tampilan kana campuran pamasaran.

Puzzles silang anu paling hese tiasa direngsekeun upami anjeun nga-decipher kecap ageung di tengah tatarucingan. Dina seueur teka-teki anu sesah ieu sering aya di 32 atanapi 33 di peuntas. 33Tungtung muka konci teka-teki iklan kualitas online.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.