360 Carita: Nyiptakeun, Ngédit sareng Nyebarkeun Kampanye Pidéo 360˚ Anjeun

Skydiving 360 Pidéo

Facebook damel sareng Campuran Média awal taun ieu pikeun ngabantosan nyandak langkung seueur 360˚ eusi pidéo kana platform, ogé ngaluncurkeun a hub komunitas pikeun 360 panyipta pidéo. Komunitas nawiskeun aksés kana tutorial pidéo anu sumberna ti komunitas kréatip sadunya. Profesional anu berpengalaman bakal nawiskeun tip kalebet kumaha nyiptakeun pidéo 360 stick nalika nganggo iteuk selfie, damel dina kaayaan hampang cahaya sareng kaméra 360˚ anu béda sareng stabilisasi gambar.

  • Daptar anu bakal datang pikeun lokakarya pencipta anu bakal datang, babarengan sareng tutup deui tina acara-acara sateuacanna. Ratusan panyipta ngiringan kana lokakarya anu diayakeun ku Blend Media sareng Facebook di kota-kota di panjuru dunya salami 2017.
  • Kreatif propésional tiasa nerapkeun pikeun ngagabung kana Blend Media Program Pinjaman Kaméra, anu nawiskeun kolam renang kaméra 360 kalebet GoPro Fusion sareng ZCam S1 pikeun pinjaman. Skéma ieu mangrupikeun bagian tina ngembangkeun Blend Media ngeunaan pasar global pikeun para profesional pikeun memasar sareng ngagawekeun padamelanana.

Blend Media ogé parantos ngaluncurkeun carita 360 pikeun mempermudah mérek sareng pangiklan pikeun nyiptakeun sareng nyebarkeun pidéo 360 ° anu mérek kualitas luhur dina kampanye iklanna sareng ngetok kana poténsi médium pikeun nganteurkeun tingkat Dursasana anu langkung luhur sareng ngulang deui pandangan. Alatna nyayogikeun industri média ku kasempetan pikeun ngalibetkeun pamirsa online ku nyayogikeun aranjeunna pengalaman anu langkung jero sareng interaktif.

Sateuacan hirup, carita 360 parantos dianggo ku sababaraha mérek sareng agénsi dina sidang uji coba béta kalebet; HelloWorld, NBC Universal, Sumpah, The BBC, Maxus sareng Universal Music.

Fitur carita 360 kaasup kamampuan pikeun:

upload eusi 360˚ anjeun nyalira, komisi panyipta propésional tina jaringan global kami, atanapi pilih tina katalog kami anu dijantenkeun eusi 360˚ anu didamel sacara profesional.

 

Milih atanapi Unggah 360 Pidéo

Édit sareng ngaropea video 360˚ anjeun ku nambihan kontén sareng interaksi ka pamandangan anjeun dina sababaraha menit nganggo panyunting dumasar wébna. Anjeun tiasa ngabeungharan adegan ku nambihan pidéo 2D, gambar, téks anu tiasa disesuaikan sareng lagu audio khusus. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyandak pemirsa anjeun ngalangkungan adegan ku spanduk, hyperlink anu dipasang sareng portal ka 360˚ adegan anu sanés.

Ngaropea 360 Pidéo

Nyebarkeun sareng bagi adegan langsung kana jaringan sosial dina hiji léngkah, ogé ngalangkungan weblink sareng embeddables sareng . Platformna ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun kartu bagi Facebook sareng Twitter, ngaluarkeun gambar anu sami sareng Facebook (kalebet metadata) sareng ngadistribusikaeun ngalangkungan VPAID & VAST.

Nyebarkeun 360 Pidéo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.