Ieu mangrupikeun Can Worms klasik

Tiasa CacingNalika anjeun pencét komén 30 éta dina tulisan blog dina hiji dinten, anjeun terang yén anjeun ngaganggu!

Wah!

Nalika kuring mutuskeun posting ngeunaan teu puas kuring panganyarna ku 37 Sinyal, sama sakali kuring nyobian pencét halaman payun tina TechMeme atanapi gaduh Jason Goreng pribadi ngawartosan kuring. Anjeun anu parantos aya sakedik waktos terang yén kuring jalma anu hadé anu henteu resep naékkeun ribut ku blog kuring.

Nyatana, nalika jalma-jalma kesel sareng kuring, kuring nyobian kaluar jalan pikeun nyobaan leumpang jauh salaku babaturan. Urang tiasa henteu satuju sareng tetep silaturahmi. Nyatana, kuring henteu satuju sareng babaturan kuring langkung sering tibatan kaseueuran jalma! Ukur taroskeun ka aranjeunna!

Kitu cenah, blogosfir mangrupakeun wates liar. Kami henteu, atanapi urang moal ngagaduhan Pituduh kalakuan. Atan ogé henteu kedah urang! Kuring yakin pisan kana kabébasan nyarios dina Internét.

Kuring ogé percanten ka perbalahan. Kami Sheriff urang sorangan di Wild Wild West ieu sareng urang henteu kedah nangtung sareng nonton sabab blogger sanés ngancam, ngabohong, atanapi bahkan ngan saukur masihan naséhat anu goréng. sakumaha anu abdi terang, langkung luhur wibawa anjeun, sanaos ku Google or Technorati, langkung seueur tanggel waler anjeun pikeun mastikeun anjeun nampilkeun kanyataan salaku kanyataan sareng opini salaku pendapat.

Kuring jujur ​​nalika nyatakeun yén kuring hoyong anjeun nyandak kuring pikeun tugas nyerat kuring. Abdi hormat pisan anjeun pikeun nangtang kuring. Ngan terang yén saatos lebu entong, kuring masih kénéh teu satuju sareng anjeun. Henteu kunanaon pikeun dua jalma ngagaduhan pandangan anu béda tina kaayaan anu sami. Kami henteu ngabagi persépsi anu sami, janten urang moal kantos ningali hal anu identik.

6 Komentar

  1. 1

    Jason ngawartosan anjeun? Dimana éta? Sateuacan atanapi saatos anjeun nyauran postinganna "sakumpulan kabodoan?" Naha saur anjeun anjeun tiasa milarian nyebut jalma-jalma "aral" sareng ngumbah pananganana? Anjeun ngalungkeun punch pribadi.

    • 2

      Henteu Michael, abdi henteu ngumbah pananganana. Kusabab kitu kuring masang deui perkawis éta. Tapi kuring henteu nyandak deui nganggo kecap ignorant. Dina sadaya definisi anu leres tina kecap, éta persis tulisanna. Upami aya anu hoyong nyayogikeun sababaraha buktina sabalikna, kuring pasti kabuka pikeun éta. Kuring rada yakin yén éta moal aya bukti, sanaos. Maka istilah 'jahil'.

  2. 3

    Kumaha anjeun tiasa nyauran batur anu henteu terang teras nyumput di balik kedok salaku 'jalma anu saé'? Sareng salajengna humandeuar yén dina mayungan pameunteu nyalira aranjeunna ngawartosan anjeun?

    • 4

      Saha saleresna éta saha anu kuring disebat jahil? Istilah anu pasti nyaéta, "Sababaraha dinten ka pengker, blogna ngenalkeun potongan kabodoan anu sanés:". Abdi écés henteu nyumput di tukangeun nanaon, SH. Abdi sanés koméntar anonim dina blog anu nganggo inisial kuring. Blog sareng idéntitas kuring rada kabuka.

      Upami tulisan éta henteu kabodoan, SvN ngagaduhan unggal kasempetan pikeun ngadukung klaimna ku sababaraha kanyataan tambahan. Naha aranjeunna? Henteu tiasa aranjeunna? Henteu. Kusabab éta, kabodoan mangrupikeun istilah anu akurat.

  3. 5

    Douglas, nalika anjeun nyauran tulisan batur henteu sadar anjeun nyebutna henteu sadar. Inferensina nyaéta panulis pos henteu terang, paduli upami anjeun nyarios dina seueur kecap. Jalma nyerat, nyerat henteu nyerat. Nulis teu tiasa nyerat nyalira.

    Sareng kumaha ngagunakeun inisial kuring ngajantenkeun kuring janten koméntar anonim? Anjeun ngagaduhan alamat email abdi, éta sah sareng kalebet nami lengkep kuring. Nalika kuring ngadamel dokumen awal pikeun bumi énggal, naha kuring ngalakukeun anonim?

    Pilih kecap anjeun sakedik langkung bijaksana, Douglas. Pernyataan simbut anjeun reek, tah, kabodoan.

    • 6

      Nuhun, SH. Jelas pisan kami henteu satuju kana panggunaan istilah ignorant. Henteu kunanaon, kuring ngahargaan anjeun anu nyéépkeun waktos. Abdi langkung resep anjeun kantos janten tamu lami sareng kenal ka kuring ... tapi sigana anjeun moal tiasa nyungkeun sadayana waé.

      Ati-ati,
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.