Ieu mangrupikeun Can Worms klasik

Tiasa CacingNalika anjeun pencét komén 30 éta dina tulisan blog dina hiji dinten, anjeun terang yén anjeun ngaganggu!

Wah!

Nalika kuring mutuskeun posting ngeunaan teu puas kuring panganyarna ku 37 Sinyal, sama sakali kuring nyobian pencét halaman payun tina TechMeme atanapi gaduh Jason Goreng pribadi ngawartosan kuring. Anjeun anu parantos aya sakedik waktos terang yén kuring jalma anu alus anu henteu resep naékkeun ribut ku blog kuring.

Nyatana, nalika jalma-jalma kesel sareng kuring, kuring nyobian kaluar jalan pikeun nyobaan leumpang jauh salaku babaturan. Urang tiasa henteu satuju sareng tetep silaturahmi. Nyatana, kuring henteu satuju sareng babaturan kuring langkung sering tibatan kaseueuran jalma! Ukur taroskeun ka aranjeunna!

Kitu cenah, blogosfir mangrupakeun wates liar. Kami henteu, atanapi urang moal ngagaduhan Pituduh kalakuan. Atan ogé henteu kedah urang! Kuring yakin pisan kana kabébasan nyarios dina Internét.

Kuring ogé percanten ka perbalahan. Kami Sheriff urang sorangan di Wild Wild West ieu sareng urang henteu kedah nangtung sareng nonton sabab blogger sanés ngancam, ngabohong, atanapi bahkan ngan saukur masihan nasihat anu goréng. sakumaha anu abdi terang, langkung luhur wibawa anjeun, sanaos ku Google or Technorati, langkung seueur tanggel waler anjeun pikeun mastikeun anjeun nampilkeun kanyataan salaku kanyataan sareng opini salaku pendapat.

Kuring jujur ​​nalika nyatakeun yén kuring hoyong anjeun nyandak kuring pikeun tugas nyerat kuring. Abdi hormat pisan anjeun pikeun nangtang kuring. Ngan terang yén saatos lebu entong, kuring masih tiasa henteu satuju sareng anjeun. Henteu kunanaon pikeun dua jalma ngagaduhan pandangan anu béda tina kaayaan anu sami. Kami henteu ngabagi persépsi anu sami, janten urang moal kantos ningali hal anu identik.

6 Komentar

  1. 1

    Jason nyarioskeun ka anjeun? Dimana éta? Sateuacan atanapi saatos anjeun nyauran tulisanna "sapotong jahiliah?" Naha anjeun pikir anjeun tiasa ngurilingan jalma-jalma "goblog" sareng ngumbah leungeun anjeun? Anjeun ngalungkeun punch pribadi.

    • 2

      Henteu Michael, kuring henteu ngumbah leungeun kuring. Éta sababna kuring ngeposkeun deui ngeunaan éta. Tapi kuring henteu nyandak deui nganggo kecap goblog. Dina sagala definisi akurat kecap, éta persis naon pos éta. Upami aya anu hoyong masihan sababaraha bukti anu sabalikna, kuring pasti kabuka. Kuring yakin yén aranjeunna moal aya bukti, sanaos. Ku kituna istilah 'bodoh'.

  2. 3

    Kumaha anjeun tiasa nyauran batur goblog teras nyumput di tukangeun kedok janten 'lalaki anu saé'? Sarta salajengna ngawadul yen dina defending pamadegan sorangan aranjeunna ngabejaan Anjeun kaluar?

    • 4

      Saha sabenerna anu ku kuring disebut jahil? Istilah pastina nyaéta, "Sababaraha dinten kapengker, blogna ngenalkeun sakumpulan jahiliah anu sanés:". Abdi écés teu nyumputkeun nanaon, SH. Abdi sanés koméntar anonim dina blog anu nganggo inisial kuring. Blog kuring sareng jati diri kuring rada dibuka.

      Upami postingan éta henteu jahil, SvN ngagaduhan kasempetan pikeun ngadukung klaimna ku sababaraha fakta tambahan. Naha aranjeunna? Henteu. Tiasa? No Ku alatan éta, jahiliah éta hiji istilah akurat.

  3. 5

    Douglas, nalika anjeun nyauran tulisan jalma anu bodo anjeun nyauran aranjeunna bodo. Inferensi nyaéta yén panulis tulisan éta henteu terang, henteu paduli upami anjeun nyarios dina seueur kecap. Jalma nulis, nulis teu nulis. Nulis teu bisa nulis sorangan.

    Sareng kumaha ngagunakeun inisial kuring ngajantenkeun kuring koméntar anonim? Anjeun ngagaduhan alamat email kuring, éta valid sareng kalebet nami lengkep kuring. Nalika kuring ngawitan paperwork pikeun imah anyar, naha kuring ngalakukeun kitu anonim?

    Pilih kecap anjeun sakedik langkung bijaksana, Douglas. pernyataan simbut anjeun reek tina, sumur, jahiliah.

    • 6

      Hatur nuhun, SH. Ieu atra urang sagemblengna teu satuju kana pamakéan istilah jahiliah. Éta henteu kunanaon, kuring ngahargaan anjeun nyandak waktos kaluar. Abdi langkung resep anjeun janten tamu anu lami sareng kenal sareng kuring… tapi kuring nyangka anjeun moal tiasa nyenangkeun sadayana unggal waktos.

      Ati-ati,
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.